20-01-14 – 26-01-14

Αυτήν την εβδομάδα βρες χρόνο για την ανάπαυση σου και την προσωπική σου ευχαρίστηση, αγαπητέ Λέων. Το πέρασμα του Ήλιου στο ζώδιο του Υδροχόου από τη Δευτέρα, αυξάνει την αυτοπεποίθησή σου, κάτι που φέρνει θετική επίδραση τόσο στην εμφάνιση σου, όσο και στην σωματική σου υγεία. Η ζωντάνια που θα έχεις αυτές τις μέρες, σου επιτρέπει να δραστηριοποιηθείς με τον καλύτερο τρόπο στον επαγγελματικό σου τομέα, ενώ σε αισθηματικό επίπεδο ο δυναμισμός σου είναι σίγουρο πως θα γοητεύσει τον περίγυρό σου, ιδίως αν ανήκεις στην κατηγορία των αδέσμευτων του ζωδίου.

 

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στον αισθηματικό τομέα, αν είσαι ένας δεσμευμένος Λέων, οι ισορροπίες της σχέσης σου μπορούν να διατηρηθούν, αρκεί να φανείς διαλλακτικός και να έχεις διάθεση συνεννόησης απέναντι στον σύντροφό σου. Την Κυριακή, με την Σελήνη να σε ευνοεί από το ζώδιο του Τοξότη, είναι κατάλληλη για να βάλεις στην άκρη όσα σε προβληματίζουν και να ξεδώσεις με την ψυχή σου. Ανανέωσε τον δεσμό σου με κάποιο ρομαντικό δείπνο ή ακόμη και με μία κοντινή εκδρομή. Όσο για σένα που ο έρωτας δεν έχει φανεί ακόμη στη ζωή σου, αυτές οι μέρες θα είναι γεμάτες με συναντήσεις με παλιούς γνωστούς και φίλους και θα περάσεις πολύ όμορφα τον χρόνο σου. Επαγγελματικές Προβλέψεις

Στον τομέα της εργασίας σου, φίλε Λέοντα, πρόσεξε να μην καταπιάνεσαι με τις λεπτομέρειες και χάνεις την ουσία των πραγμάτων. Δείξε και δώσε τον καλύτερό σου εαυτό και η επιτυχία είναι δεδομένη. Μόνο η σκληρή δουλειά μπορεί να σε ανεβάσει σκαλοπάτια, για αυτό μην παρασύρεσαι από κουτσομπολιά και “συμβουλές” τρίτων. Οικονομικά, θα έχεις αύξηση των εσόδων σου, που πρέπει όμως να συντηρήσεις.