27-01-14 – 02-02-14

Η τύχη θα σε βοηθήσει να αναδείξεις τα ταλέντα σου αυτές τις μέρες, αγαπητέ Λέων. Η ακτινοβολία και η αυτοπεποίθησή σου θα σου φέρουν μία νέα αγάπη στο διάβα σου αν είσαι αδέσμευτος, ενώ αν είσαι δεσμευμένος, η ευτυχία θα γεμίσει την οικογένεια και το σπίτι σου. Στα επαγγελματικά σου, από την Πέμπτη και μετά οι επιτυχίες που θα έχεις θα είναι πολλές και ευνοούνται οι επενδύσεις και οι νέες συνεργασίες. Αξιοποίησε αυτήν την εβδομάδα, για να βάλεις τα θεμέλια για σταθερότητα σε όλους τους βασικούς τομείς της καθημερινότητάς σου.

  Αισθηματικές Προβλέψεις

Μπορείς να αφήσεις πίσω ό,τι σε πλήγωσε στα αισθηματικά σου και να κοιτάξεις αυτά που σου υπόσχεται στο μέλλον σου η Αφροδίτη σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω, από την Παρασκευή και μετά. Οι δεσμευμένοι Λέοντες λύστε όποιες διαφορές έχετε με το ταίρι σας, με υπομονή και ηρεμία. Μπορείτε να κάνετε μια νέα αρχή στη ζωή σας, αν δείτε μερικά πράγματα από διαφορετική σκοπιά. Νέοι έρωτες θα έρθουν στη ζωή των ελεύθερων του ζωδίου και πρέπει να είστε διαθέσιμοι να τους καλοδεχτείτε!!!

  Επαγγελματικές Προβλέψεις

Εσύ που είσαι Λέων, αυτή την εβδομάδα στα επαγγελματικά σου μπορείς να ξεμπλοκάρεις πολλές καταστάσεις που ήταν στάσιμές. Μην αφήσεις να σε επηρεάσουν εξωγενείς παράγοντες και πρόσεξε πολύ! Μπορείς να αυξήσεις τα έσοδα σου, αν κινηθείς έξυπνα. Τις ημέρες κοντά στη Νέα Σελήνη, που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη στον Υδροχόο, οι συζητήσεις για οικονομικά ζητήματα θα ευνοηθούν. Μην αφήσεις εκκρεμότητες και τήρησε το καθημερινό σου πρόγραμμα, χωρίς να εξοκείλεις.