10-02-14 – 16-02-14

H εβδομάδα αυτή θα ευνοήσει αρκετά τις συνεργασίες σου και γενικά τις σχέσεις σου με τους άλλους, αλλά λόγω των επιρροών που δέχεσαι από τον ανάδρομο Ερμή, θα πρέπει να είσαι προσεχτικός για να μην παρασυρθείς σε υπερβολές και λάθη. Θα υπάρξουν ευκαιρίες για σημαντικές συνεργασίες, όμως θα πρέπει να περιορίσεις τον ενθουσιασμό σου, ιδίως προς το τέλος της εβδομάδας που θα πραγματοποιηθεί και η Πανσέληνος στο ζώδιό σου, για να αποφύγεις λαθεμένες επιλογές και ενέργειες. Συνειδητοποίησε πως έχεις και εσύ ανάγκες και επιθυμίες που ζητούν κάλυψη και κάνε ό,τι καλύτερο μπορείς, για να τις ικανοποιήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

H σχέση σου πηγαίνει όλο και καλύτερα μέρα με την μέρα και πάντα προσπαθείς να περνάει ο σύντροφός σου καλά μαζί σου. Φρόντισε να μη χαλάσεις αυτό το ωραίο κλίμα, κάνοντας αναφορές σε καταστάσεις που σε έχουν στεναχωρήσει στη σχέση σου στο παρελθόν, και επικεντρώσου στο παρόν! Και αν η μοναξιά έχει γίνει μόνιμη συγκάτοικός σου, έφτασε ο καιρός να της κάνεις έξωση, καθώς σε περιμένουν τέτοιες εξελίξεις, που δεν θα πιστεύεις στα μάτια σου!

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Τα επαγγελματικά σου θα μπουν σε πολύ καλή πορεία. Το πλανητικό σκηνικό θα σου δώσει τις καλύτερες επιρροές του, για να μιλήσεις με συνεργάτες σου και να υλοποιήσεις τα σχέδια που θέλεις. Μπορείς να βάλεις τώρα τις βάσεις για τα σχέδια που έχεις στο μυαλό σου να πραγματοποιήσεις στο μέλλον και όταν ο Ερμής επιστρέψει σε κανονική πορεία, να τα δρομολογήσεις. Τα οικονομικά σου είναι σε καλό δρόμο και θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις πολλές υποχρεώσεις που έχεις.