30/09 – 06/10
Γενικά
Οι πρώτες ημέρες θα σας ζητήσουν να πείτε αλήθειες, τόσο απέναντι στον εαυτό σας, όσο και απέναντι στους ανθρώπους με τους οποίους συναναστρέφεστε. Όσο στενότερα συναναστρέφεστε, τόσο περισσότερο. Η είσοδος μάλιστα του Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού, ίσως σας αναγκάσει να μην μπορείτε να κρατήσετε πλέον μέσα σας, εκείνα που θέλετε να εκφράσετε. Όμως όσο η εβδομάδα θα προχωράει, καλείστε να δείξετε λίγο περισσότερη κατανόηση. Επιδείξτε λοιπόν το μεγαλείο που κρύβεται μέσα σας, και μάλιστα κατά την νέα Σελήνη του Σαββάτου, επιτρέψτε στους ανθρώπους του περιβάλλοντος σας, να σας ανακηρύξουν ακόμη μια φορά βασιλιά!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η αρχή της εβδομάδας, εκδηλώνεται άκρως δραστήρια για εσάς. Έτσι κάντε ελεύθερα βήματα προς την αγάπη, και αν τυχόν διαπιστώσετε πως είναι ανάγκη να κρατήσετε για τον εαυτό σας τις περισσότερες λεπτομέρειες, ξεχάστε για μια φορά την τάση σας να βρίσκεστε στο κέντρο. Απολαύστε κάπως πιο προσωπικά, τις όμορφες στιγμές που σας προσφέρονται. Όσο οι ημέρες θα κυλάνε, ιδιαιτέρως οι δεσμευμένοι-, δώστε το δικαίωμα στον σύντροφο σας, να σας παρασύρει εκεί που νομίζει αυτός. Τέλος, από την Παρασκευή και μετά, προσέξτε προστριβές μέσα στην σχέση ή την επαφή σας, καθώς το Σάββατο, έχει άγριες διαθέσεις.

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, ανανεώστε τις επικοινωνίες σας, όμως μην επιδιώξετε να κάνετε άλλες, μυστικές, στην θέση εκείνων που σας έχουν στηρίξει μέχρι σήμερα. Μάλλον δεν θα σας βγει σε καλό. Προς τα μέσα, κρατήστε καλά λογαριασμούς, με προοπτική να βγείτε οικονομικώς κερδισμένοι. Όμως όσο η εβδομάδα τελειώνει, μαζευτείτε. Το Σάββατο, κρίνεται επαρκώς «επικίνδυνο», ενώ η Κυριακή είναι σαφώς πιο ευνοϊκή.