20-01-14 – 26-01-14

Τα πάντα είναι σε διαρκή κίνηση για εσένα αυτήν την εβδομάδα, αγαπητέ Παρθένε, και δε θα μπορείς να σταματήσεις τη ροή των πραγμάτων. Ίσως να χρειαστεί να επενδύσεις ακόμη περισσότερα στον τομέα της εργασίας σου και να δουλέψεις πιο εντατικά, για να έχεις γρήγορα αποτελέσματα σε αυτά που κυνηγάς. Σε αισθηματικό επίπεδο, έκφρασε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα συναισθήματα και την αγάπη σου στον σύντροφό σου και δώσε περισσότερη σημασία στις ανάγκες του. Βλέπεις, η Αφροδίτη που κινείται ανάδρομα στο ζώδιο του Αιγόκερου αυτό το διάστημα, προκαλεί σύγχυση και ανισορροπία σε αυτόν τον τομέα της ζωής σου και εσύ πρέπει να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου και να γλυκάνεις το κλίμα στο σπίτι και στις επαφές σου.

  Αισθηματικές Προβλέψεις

Εσύ που είσαι ένας δεσμευμένος Παρθένος και θέλεις να κάνεις διαφόρων ειδών ξεκαθαρίσματα με κάποια πρόσωπα, που ανήκουν στο κοντινό σου περιβάλλον και αναμειγνύονται στη σχέση σου, προτίμησε μία ήπια στάση απέναντί τους και δώσε τους με όμορφο τρόπο να καταλάβουν πως δεν τους πέφτει κανένας λόγος για τις επιλογές σου. Εσύ που δεν αντέχεις άλλο την μοναξιά, προτίμησε να τονώσεις την εξωτερική σου εμφάνιση και να την κάνεις ακαταμάχητη, και μετά πάρε μέρος στο παιχνίδι της αναζήτησης και κατάκτησης του αντίθετου φύλου.

  Επαγγελματικές Προβλέψεις

Με τον Ήλιο να κάνει την είσοδό του στο ζώδιο του Υδροχόου, την προσοχή σου φαίνεται ότι αποσπά αυτήν την περίοδο η εργασία σου, φίλε Παρθένε. Αντιμετώπισε με ψυχραιμία τις καταστάσεις και, με γνώμονα τη λογική, αναζήτησε τις σωστές λύσεις. Απόφυγε να οδηγήσεις τις καταστάσεις στα άκρα και προσπάθησε να συνεργαστείς καλύτερα και πιο αποδοτικά με τους συναδέλφους σου, ώστε να προωθήσετε τα συμφέροντά σας. Διοχέτευσε την ενέργειά σου σε ζητήματα που απαιτούν δημιουργικότητα και τα καλύτερα αποτελέσματα δεν θα αργήσουν να έρθουν.