27-01-14 – 02-02-14

Πέρασες μία δύσκολη περίοδο, αγαπητέ Παρθένε, και τώρα ήρθε η ώρα επιτέλους να πάρεις μία ανάσα! Αυτή η εβδομάδα είναι καλή για να καταστρώσεις τα μελλοντικά σου σχέδια πάνω σε νέες, πιο σταθερές βάσεις, καθώς η ηρεμία που θα κυριαρχήσει στον χώρο της εργασίας σου, θα σου δώσει αυτή τη δυνατότητα. Οι προσπάθειές σου τώρα θα ευοδωθούν και εσύ θα έχεις το χρόνο και τη διάθεση να ασχοληθείς λίγο περισσότερο με τις σωματικές και πνευματικές σου ανάγκες και να περάσεις διασκεδαστικές στιγμές, με τους φίλους και την οικογένειά σου.

  Αισθηματικές Προβλέψεις Στον αισθηματικό τομέα, αν είσαι ένας δεσμευμένος Παρθένος, θα μπορέσεις να φέρεις στα μέτρα σου ορισμένες καταστάσεις, οι οποίες θα σε βοηθήσουν να έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνος σου, θα κάνεις νέες γνωριμίες, οι οποίες θα σε προβληματίσουν, αλλά και θα σε οδηγήσουν στο να πάρεις αποφάσεις για την μοναχική ζωή σου. Ποιος σου είπε άλλωστε ότι ο δρόμος της ευτυχίας είναι στρωμένος με ροδοπέταλα;

  Επαγγελματικές Προβλέψεις Στην εργασία σου, φίλε Παρθένε, θα μπορέσεις να φέρεις στα μέτρα σου πολλά πράγματα. Κάποιες προτάσεις για νέες συνεργασίες, θα πρέπει να τις επεξεργαστείς με προσοχή, διότι ναι μεν θα είναι συμφέρουσες οικονομικά, θα είναι ιδιαίτερα κοπιαστικές και απαιτητικές σε πρακτικό επίπεδο. Προσπάθησε να μπεις σε πρόγραμμα στα οικονομικά σου, όσον αφορά στα έσοδα και στα έξοδα σου. Να είσαι συνετός και να μην κάνεις άσκοπες αγορές, ανεξάρτητα και αν έχεις μία απροσδόκητη εισροή χρημάτων.