10-02-14 – 16-02-14

Κατά καιρούς σε είχαν απασχολήσει τα κακώς κείμενα της ζωής σου και είχες δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα στο πώς να αλλάξεις την καθημερινότητα σου, αλλά ο ανασταλτικός παράγοντας των “πρέπει”, σε έκανε να μην σκέφτεσαι ότι σημαντικότερο ήταν να δώσεις προτεραιότητα στα “θέλω” σου. Ο Άρης, που εξακολουθεί να κινείται στο Ζυγό θα σου δώσει αυτήν την εβδομάδα τη δυνατότητα να βελτιώσεις τις σχέσεις με τους συνεργάτες και τον σύντροφό σου. Κράτησε την ουσία και μην απομακρύνεσαι από τους στόχους σου, ιδίως στο τέλος της εβδομάδας, που θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος στο ζώδιο του Λέοντα και θα σε ξαφνιάσει με πιθανόν δυσάρεστα γεγονότα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ένας δεσμευμένος Παρθένος, στη σχέση σου να περιμένεις πολλές ευχάριστες εκπλήξεις από τον σύντροφό σου αυτήν την εβδομάδα. Η Σελήνη, που θα κινείται στο ζώδιό σου το Σαββατοκύριακο, φτάνει τον ερωτισμό σου στα ύψη, οπότε φρόντισε να περάσετε όμορφα μαζί. Επίσης, κοίτα να εξωτερικευτείς περισσότερο, αν θέλεις να περάσουν οι ανασφάλειες, που τον τελευταίο καιρό σε ταλαιπωρούν. Όσο για εσένα που δεν αντέχεις άλλο την μοναξιά σου, να ξέρεις ότι η μοίρα θα φροντίσει να σε αποκαταστήσει με τον καλύτερο τρόπο.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν και μπαίνουν σε μία σειρά. Πρέπει να προσπαθήσεις να συνεργαστείς με κάποια άτομα στη δουλειά σου, όσο κι αν δεν το θέλεις, για να μπορέσεις να υλοποιήσεις τους στόχους σου. Προσπάθησε, με έξυπνους και διπλωματικούς τρόπους, να περάσεις τις ιδέες σου και εκμεταλλεύσου στιγμές αδυναμίας των συναδέλφων σου, για να προωθήσεις τις ικανότητές σου. Στα οικονομικά, απόφυγε να κάνεις μεγάλα ανοίγματα, γιατί τον τελευταίο καιρό έχεις παρασυρθεί σε πολλά έξοδα και έχεις βγει εκτός προϋπολογισμού.