30/09 – 06/10
Γενικά
Ο κυβερνήτης σας ο Ερμής, σκαρφαλώνει αργά τις πρώτες μοίρες του φιλικού για εσάς, ζωδίου του Σκορπιού. Επομένως αξιοποιήστε τις πρώτες ημέρες, και περάστε τα μηνύματα που επιθυμείτε. Επίσης, κατά τα μέσα της εβδομάδας, ιδιαιτέρως την Πέμπτη, μην αλλάξετε ούτε τα σχέδια σας, ούτε τυχόν την καλή σας διάθεση. Επιμείνετε σε ό,τι τυχόν σας σταθεροποιεί, και στρέψτε την προσοχή σας, να θέσετε για τον εαυτό σας νέες βάσεις στην λογική, με την οποία επεξεργάζεστε τα της καθημερινότητας. Προσέξτε μόνον την νέα Σελήνη του Σαββάτου, καθώς μια συναισθηματικής φύσης εξάντληση, ίσως σας αναγκάσει να πάρετε αποφάσεις που δεν σας εκφράζουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Από την αρχή της εβδομάδας, ο κυβερνήτης σας, θα σας παρουσιάσει ένα μυστήριο, μια άλλη διάσταση του έρωτα. Όμως, καλό θα είναι να είστε σίγουροι για το πώς εκλαμβάνετε ανάλογα μηνύματα, γιατί ιδιαιτέρως αν είστε δεσμευμένοι, ο έρωτας μπορεί να σας βάλει σε μπελάδες. Από την Τετάρτη και μετά, ελευθερώστε παλαιά αγκάθια, είτε από μέσα σας οι ελεύθεροι, είτε μέσα από την σχέση σας οι δεσμευμένοι. Δώστε ιδιαίτερη σημασία στην νέα Σελήνη του Σαββάτου, και μην προκαλέσετε την τύχη σας, καθώς η εύνοια σας, εύκολα μπορεί να χαθεί μια τέτοια ημέρα.

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, μην επιβάλλετε τον τρόπο σας σε συνεργάτες ή συναδέλφους, όμως πείτε τους την γνώμη σας και επιτρέψτε τους να διαλέξουν. Ίσως ήδη παρακολουθούν τον τρόπο σας, χωρίς να σας το ομολογήσουν. Κατά τα μέσα και προς την Τετάρτη, γίνετε εκείνοι που θα συντονίσουν την ομάδα. Προς το Σαββατοκύριακο τέλος, κάντε ξεκάθαρες συμφωνίες, όμως κρατήστε και κάτι κρυφό. Για εσάς επιτρέπεται!