25/11 – 01/12
Γενικά
Η αρχή της εβδομάδας θα σας αναγκάσει να κάνετε ορισμένα βήματα πίσω. Επομένως αξιοποιήστε τα για να δείτε και να κατανοήσετε καλύτερα το τι συμβαίνει τριγύρω. Οι, Ερμής και Κρόνος, θα σας βοηθήσουν καθώς συναντώνται μέσα στο ζώδιο σας, να σταθεροποιήσετε την στάση σας απέναντι στην καθημερινότητα σας. Κατά τα μέσα εστιάστε να μάθετε κανόνες παρά εξαιρέσεις, και από την Πέμπτη, επιτρέψτε σε υποθέσεις της ζωής σας που πλέον δεν έχουν μέλλον, να γίνουν παρελθόν. Δώστε ιδιαίτερη σημασία στην Παρασκευή, καθώς πρόκειται για μια ημέρα που θα χτυπήσει στο «συναίσθημα», ενώ την Κυριακή, αποφύγετε να μιλήσετε για πράγματα που δεν είστε σίγουροι.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα ερωτικά σας αυτήν την εβδομάδα, είναι του ύψους και του βάθους. Από την μια ο Ερμής με τον Κρόνο θα μπορέσουν να σταθεροποιήσουν καταστάσεις αν το έχετε πάρει απόφαση, αν όμως δεν το έχετε, εκείνο που εκ του ασφαλούς θα συμβεί, είναι να μείνετε στο «περίμενε». Αναστολές δεν αποκλείεται να προκύψουν, με πιθανό αποτέλεσμα, από την Πέμπτη και κυρίως την Παρασκευή, να βάλετε ένα τέλος, που θα σας ενοχλήσει ή που έστω δεν θα το επιλέγατε, αν μπορούσατε να κάνετε αλλιώς.

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, στην αρχή της εβδομάδας μετρήστε περισσότερο, παρά να δράσετε. Κατά τα μέσα της «ακουμπήστε» απαλά επάνω σε προβλήματα, και από την Πέμπτη, αποφύγετε να εμπλέξετε τα οικονομικά σας με τα συναισθηματικά σας. Ιδιαιτέρως, αν διατηρείτε οικογενειακή επιχείρηση. Σε κάθε περίπτωση, η Παρασκευή μπορεί να σας πάρει «την μπουκιά μέσα από το στόμα», επομένως το στόμα σας κλειστό από κάθε άποψη, και την Κυριακή συγκεκριμένα, και ραμμένο…