20-01-14 – 26-01-14

Αυτήν την εβδομάδα θα δώσεις έμφαση στον τομέα των επικοινωνιών και των καθημερινών σου συναλλαγών, φίλε Σκορπιέ. Παράλληλα όμως, θα νιώσεις την ανάγκη να αποδράσεις από τα καθιερωμένα πλαίσια της καθημερινότητας με κάθε τρόπο, επειδή θα βλέπεις πως ό,τι και να κάνεις θα πέφτει στο κενό και δε θα έχει το αντίκρισμα που θέλεις. Βρες την απαραίτητη ισορροπία μέσα σου, οργάνωσε καλύτερα τις κινήσεις σου και μετά προσπάθησε να διορθώσεις τα πράγματα. Επίσης, ας είσαι και περισσότερο προσεχτικός στη διαχείριση των χρημάτων σου, γιατί ενδέχεται να προκύψουν έκτακτα έξοδα, που θα σε αγχώσουν αρκετά. Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα συναισθηματικά, αν είσαι από αυτούς τους Σκορπιούς που διατηρούν μόνιμο δεσμό, θα νιώθεις ένα έντονο εκνευρισμό, θα πιεστείς πολύ από τις υποχρεώσεις σου και θα βγάλεις γκρίνιες στο ταίρι σου. Φρόντισε μόνο να είναι μετρημένες για να μην έρθεις αντιμέτωπος με ακραίες συμπεριφορές, που δεν θα ξέρεις πώς να διαχειριστείς. Εσύ που δεν έχεις βρει κάποιον να σε ενθουσιάζει στη ζωή σου, σήκω από τον καναπέ σου και βγες έξω, γιατί η Σελήνη από το ζώδιό σου την Παρασκευή και το Σάββατο, θα σε ευνοήσει για να βρεις αυτό που ζητάς.

  Επαγγελματικές Προβλέψεις

 

Στον εργασιακό σου τομέα, αγαπητέ Σκορπιέ, αυτή την εβδομάδα προσπάθησε να είσαι αντικειμενικός στην κρίση σου και εξέτασε τις προτάσεις που θα προκύψουν αναλυτικά, για να αποφύγεις τυχόν λάθη του παρελθόντος. Προπαντός μην είσαι ανυπόμονος και μην κάνεις βεβιασμένες κινήσεις. Καλή θα είναι η εβδομάδα για να επανεξετάσεις και να διορθώσεις (αν χρειαστεί) κάποια ζητήματα σου, καθώς και να αυξήσεις τα έσοδα σου, γι’ αυτό να είσαι σε εγρήγορση.