10-02-14 – 16-02-14

Aν εξακολουθείς να απορείς γιατί γίνονται αλλαγές στη ζωή σου ακόμα κι όταν δεν τις αναζητάς, αποδέξου ότι αξίζεις κάποιες σημαντικές αναβαθμίσεις, που θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις προκαταλήψεις, που μειώνουν σημαντικά την αυτοεκτίμηση σου. Στα αισθηματικά σου, εκτίμησε την παρουσία του συντρόφου σου με λιγότερες αντιστάσεις και αποδέξου την ενεργό συμμετοχή του στην ουσιαστική εξέλιξη της κοινής σας πορείας. Το Σαββατοκύριακο, που θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος στο ζώδιο του Λέοντα, θα νιώσεις αρκετά εξαντλημένος, γι’ αυτό φρόντισε να ξεκουραστείς και να επανέλθεις δυναμικά μόλις χρειαστεί. Η ψυχραιμία που θα δείξεις σε απρόβλεπτες καταστάσεις, θα αντλείται από την ψυχική δύναμη και το κουράγιο που έχεις κρυμμένο για τις δύσκολες ώρες. Κράτησε τις ισορροπίες και μην επιτρέψεις στον εαυτό σου να χάσει τον έλεγχο, όταν θα βρεθείς σε δύσκολα κανάλια επικοινωνίας κάτω από την επιρροή της.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ένας δεσμευμένος Σκορπιός, η σχέση σου θα μπορέσει να πάει καλύτερα, αρκεί να χαλαρώσεις λίγο και να μην έχεις τόσο εκνευρισμό σε σχέση με τον σύντροφό σου, για πράγματα που κάνει και σε αφήνει αμέτοχο. Μπορείς να συζητήσεις μαζί του και αν έχεις περισσότερη διαλλακτικότητα, θα βρεις λύσεις που θα ικανοποιήσουν και τους δύο. Και αν η μοναξιά επιμένει να είναι κοντά σου, κάνε λίγο υπομονή και μην ενδίδεις σε πρόσκαιρα φλερτ, που στο τέλος το μόνο που καταφέρνουν είναι να την μεγεθύνουν περισσότερο.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Η θέση της Αφροδίτης που παραμένει στον Αιγόκερω, σου υποδεικνύει να βρεις καλούς συνεργάτες, γιατί ο φόρτος της εργασίας σου θα είναι μεγάλος και δεν θα τα καταφέρεις μόνος σου. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες, αλλά πρώτα πρέπει να ξεκαθαρίσεις κάποιες υποθέσεις, που μπορεί να είναι σε στασιμότητα ακόμα στη δουλειά σου. Τα οικονομικά σου συνεχίζουν να είναι στάσιμα. Απόφυγε τα πολλά έξοδα και φρόντισε να τακτοποιήσεις κάτι παλιούς λογαριασμούς, που έχεις και σε αγχώνουν.