30/09 – 06/10
Γενικά
Η είσοδος του Ερμή στο δικό σας ζώδιο, είναι ίσως το σημαντικότερο γεγονός της εβδομάδας για εσάς. Έτσι, φροντίστε να αποφύγετε μυστικά που μπορεί να σας φέρουν σε δύσκολη θέση, κυρίως αν ειπωθούν από ανθρώπους του κοντινού σας περιβάλλοντος. Αποφύγετε επίσης, να δημιουργήσετε νέες φιλίες με ανθρώπους που δεν σας έκαναν και την καλλίτερη εντύπωση με την πρώτη ματιά. Παράλληλα, καθώς ο Ήλιος βάλλει ασταμάτητα την Αφροδίτη σε δύσκολες μοίρες του ζωδίου σας, φροντίστε καθ’ όλη την διάρκεια της εβδομάδας, να μην αφήσετε τον εαυτό σας εκτεθειμένο σε κανένα επίπεδο. Άνθρωποι που περιμένουν την κατάλληλη στιγμή για να σας «θυμίσουν» το όνομα τους, γύρω στην νέα Σελήνη του Σαββάτου ίσως βρουν την ευκαιρία να το κάνουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι πρώτες ημέρες της εβδομάδας, θα σας δώσουν ένα σαφές μήνυμα. Η Αφροδίτη μέσα από το ζώδιο σας, σκοπεύει οπωσδήποτε, να σας παρασύρει σε ερωτικές αλχημείες. Έτσι όσο η εβδομάδα θα προχωράει και μαζί της ο Ερμής, -επίσης μέσα στο ζώδιο σας-, εσείς φροντίστε να σταθεροποιήσετε σχέσεις ή επαφές. Μην αιθεροβατείτε γιατί δυο «όμορφα» μάτια, ξαφνικά σας κύτταξαν κατά πρόσωπο. Η νέα Σελήνη του Σαββάτου, θα τα πάρει πίσω, μαζί με το μυαλό σας, και ίσως και την σχέση σας. Για φρόνιμα λοιπόν!

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Οι ποιότητες της εβδομάδας, είναι επαρκώς ασταθείς, ενώ εσείς ως ζώδιο επιζητείτε την σταθερότητα. Ίσως λοιπόν διαπιστώσετε μια έντονη ενόχληση. Αντί να ταραχθείτε, εξετάσετε από μόνοι τα περί των επαγγελματικών σας, και να είστε σίγουροι, πως αν δεν βιαστείτε, η λύση θα έρθει και πιο σύντομα και πιο σταθερή από όσο την περιμένετε.