25/11 – 01/12
Γενικά
Η κυβερνήτης σας η Αφροδίτη, εκδηλώνεται ενεργά στο σύνολο της εβδομάδας, όμως περισσότερο θα σας απασχολήσουν οι όψεις της από την Πέμπτη και έπειτα, καθώς θα έρθει αντιμέτωπη με τον Δία. Καλό θα είναι να επιλέξετε την αγάπη και όχι το κέρδος από τις συναναστροφές σας, και επίσης, ιδιαιτέρως την Παρασκευή, μην δοκιμάσετε να «επιβάλλετε» ισορροπίες. Μόνο τέτοιες δεν θα είναι. Αντιθέτως, αξιοποιήστε την σύνοδο του Ερμή με τον Κρόνο στον Σκορπιό απέναντι σας, ήδη από την αρχή της εβδομάδας, ώστε να ξέρετε στο σύνολο της, που επιτρέπεται και που δεν επιτρέπεται να επέμβετε. Δεν είναι όλες οι ώρες ίδιες, που λένε!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα ερωτικά σας από την αρχή κιόλας της εβδομάδας, θα σας δώσουν ξεκάθαρα σήματα, και ή που θα εδραιωθούν ή που θα τελειώνετε με αυτά, ιδιαιτέρως οι ελεύθεροι. Κατά τα μέσα της εβδομάδας μην περιμένετε κάτι το ιδιαίτερο, ενώ από την Πέμπτη, αποφύγετε να θέσετε όρους με βάση την προσωπική σας βολή. Μάλλον δεν θα γίνουν αποδεκτοί. Από την άλλη, ειδικά την Παρασκευή, μην θεωρήσετε πως οι άλλοι είναι αδύναμοι να σας αντιμετωπίσουν, καθώς δεσμευμένοι ή ελεύθεροι, μπορεί να χαλάσετε μια όμορφη ατμόσφαιρα.

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, ήδη από την αρχή της εβδομάδας εστιάστε να καταλάβετε τι έχει μείνει πίσω και παράλληλα αναζητείστε στα αρχεία ή τις αποθήκες σας, εκείνο που χρειάζεστε, αλλά σας λείπει. Μεταφορικά ή κυριολεκτικά. Η Παρασκευή μπορεί να αποβεί επικίνδυνη, ενώ δεν αποκλείεται, το Σάββατο, να σας εξαντλήσει. Κι αν τυχόν εργάζεστε την Κυριακή, εστιάστε στην ουσία του πράγματος, και αφήστε την δημιουργία εντυπώσεων στην άκρη. Δεν θα σας ωφελήσει!