20-01-14 – 26-01-14

Αυτήν την εβδομάδα θα αποδειχθούν πολύτιμες οι γνώσεις που αποκόμισες στο παρελθόν, αγαπητέ Ταύρε, για να ανταπεξέλθεις στις δυσκολίες που θα σου παρουσιαστούν. Να περιμένεις περισσότερες συναλλαγές στη δουλειά σου και συναντήσεις με διάφορα πρόσωπα. Μη διστάσεις να εξωτερικεύσεις τις σκέψεις σου και ό,τι σε απασχολεί σε άτομα που εμπιστεύεσαι, αλλά μην ανοίγεσαι σε πρόσωπα που δεν γνωρίζεις καλά, γιατί στο τέλος μπορεί να απογοητευτείς.

  Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα ερωτικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Ταύρος, θα κάνεις έναν απολογισμό της σχέσης σου και θα βγάλεις χρήσιμα συμπεράσματα, που θα σε οδηγήσουν στο να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για το κοινό μέλλον με τον σύντροφό σου. Τώρα πια ξέρεις ακριβώς αυτό που ζητάς και σου είναι πιο εύκολο να το διεκδικήσεις. Οι αδέσμευτοι Ταύροι θα αναστατωθείτε, καθώς με τις επιρροές που δέχεστε από την ανάδρομη κίνηση του κυβερνήτη σας, της Αφροδίτης, στον Αιγόκερω, θα παρουσιαστούν στο κατώφλι σας άνθρωποι από το παρελθόν, ζητώντας από εσάς μια δεύτερη ευκαιρία.

  Επαγγελματικές Προβλέψεις

Στα επαγγελματικά σου, φίλε Ταύρε, κυνήγησε τους στόχους σου με μεθοδικότητα, οργάνωση και υπομονή, αποφεύγοντας επιπόλαιες και παρορμητικές κινήσεις, προκειμένου να έχεις θετικά αποτελέσματα. Παράμεινε ρεαλιστής και μην παρασύρεσαι σε επιπόλαιες ενέργειες, που πιθανόν θα σε ωθήσει να κάνεις ο Ήλιος, που από το ξεκίνημα της εβδομάδας θα κινείται στον Υδροχόο. Αυτό ισχύει και στα οικονομικά σου. Όσες αποταμιεύσεις έχεις, μην τις ξοδέψεις εν ριπή οφθαλμού για μία περιττή αγορά!