27-01-14 – 02-02-14

Αν είσαι Ταύρος, η εβδομάδα αυτή θα σου προσφέρει ιδιαίτερες χαρές, μιας και θα δεις να καρποφορούν οι κόποι σου και να απολαμβάνεις τα κέρδη από επενδύσεις που είτε δεν περίμενες να καρποφορήσουν τόσο γρήγορα, είτε είχες απελπιστεί γιατί για πολύ καιρό ήταν στάσιμες. Με τις καλές επιρροές που δέχεσαι από την επιστροφή του κυβερνήτη σου, της Αφροδίτης, σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω, να περιμένεις επιτυχίες στον επαγγελματικό τομέα, με τη θέληση και το πείσμα που θα επιδείξεις. Ωστόσο, οι ανταγωνιστές σου δε θα καθίσουν με τα χέρια σταυρωμένα. Το Σαββατοκύριακο, οι αδέσμευτοι Ταύροι θα έχετε ευκαιρίες για νέες γνωριμίες, αλλά θα πρέπει να διεκδικήσετε πιο έντονα αυτό που αναζητάτε, για να έχετε άμεσα αποτελέσματα.

  Αισθηματικές Προβλέψεις

Δες μερικά πράγματα από διαφορετική σκοπιά στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Ταύρε, και αφιέρωσε περισσότερο χρόνο στο σύντροφό σου. Έκφρασε όλα όσα νιώθεις για εκείνον και μην είσαι φειδωλός στις εκδηλώσεις σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμα ταίρι, θα μπορέσεις να κάνεις μια γνωριμία η οποία θα σε ανεβάσει ψυχολογικά και θα σου δώσει άλλον αέρα. Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται την Πέμπτη στον Υδροχόο είναι θετική για το ζώδιό σου και η ζωή σου θα είναι γεμάτη από συνεχείς και ευχάριστες ανατροπές.

  Επαγγελματικές Προβλέψεις

Στην εργασία σου, φίλε Ταύρε, έφτασε οι στιγμή για να ανταμειφθούν οι κόποι που έκανες όλο τον προηγούμενο καιρό. Μη διστάσεις να κάνεις μερικές αλλαγές, αν κρίνεις ότι είναι απαραίτητες και θα εκτινάξουν την καριέρα σου στα ύψη. Φρόντισε να έχεις όμως το νου σου περισσότερο από τα συνηθισμένα σε μερικά πράγματα, γιατί η πιθανότητα να έρθεις αντιμέτωπος με απατηλές εκπλήξεις είναι σημαντικά πολλές.