10-02-14 – 16-02-14

Εβδομάδα υποχρεώσεων, οικονομικού στριμώγματος, απρόβλεπτων εξόδων και ψυχολογικών εντάσεων είναι η παρούσα για το ζώδιό σου, αγαπητέ Ταύρε. Ο Ερμής κινείται ανάδρομα, πρώτα στους Ιχθείς και από την Πέμπτη και μετά στον Υδροχόο, με αποτέλεσμα να βλέπεις ευκαιρίες να φεύγουν μέσα από τα χέρια σου και συγχρόνως απρόβλεπτα έξοδα, που πιθανόν να προέλθουν από κάποια προβλήματα αγαπημένων σου προσώπων. Παράλληλα, το Σάββατο που θα λάβει χώρα η Πανσέληνος στο ζώδιο του Λέοντα, οι σχέσεις σου με το αντίθετο φύλο θα περάσουν από δοκιμασίες. Κράτησε χαμηλούς τόνους, για να βγεις όσο το δυνατόν πιο αλώβητος γίνεται.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αυτήν την εβδομάδα, πρέπει να δεις μερικές καταστάσεις με πολύ ψυχραιμία στον αισθηματικό σου τομέα. Μη βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα πριν μιλήσεις με τον σύντροφό σου, γιατί δεν θα ήθελες ούτε εσύ να έχεις αντιπαραθέσεις μαζί του. Επίσης, οργάνωσε καλύτερα τον χρόνο σου, για να περάσετε περισσότερες στιγμές παρέα. Θα κάνει και στους δύο καλό! Κι αν ακόμη δεν έχεις βρει κάτι αξιόλογο, κάνε κινήσεις για να ανοίξεις τον κύκλο γνωριμιών σου και μην απογοητεύεσαι, αν δεν γνωρίσεις άμεσα κάποιον ή κάποια, που θα σε συναρπάσει. Το καλό πράγμα αργεί να γίνει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Tα επαγγελματικά σου αρχίζουν και καλυτερεύουν, αλλά ειδικά αυτήν την εβδομάδα πρέπει να προσέχεις σε συνεργασίες και συμφωνίες. Οι ιδέες που έχεις μπορούν να σε οδηγήσουν στην επιτυχία, αλλά μην ξεχνάς ότι πρέπει να έχεις καλό προγραμματισμό και να τις αποκαλύψεις την κατάλληλη στιγμή, στους κατάλληλους ανθρώπους. Στα οικονομικά, είναι απαραίτητο να μην υπογράψεις νέα συμβόλαια, να μην κάνεις ριψοκίνδυνες επενδύσεις και να μείνεις ιδιαίτερα εγκρατής στις αγορές σου.