30/09 – 06/10
Γενικά
Η αρχή της εβδομάδας θα σας δυσκολέψει λιγάκι, κυρίως επειδή έχετε ξεχάσει να κρατάτε κάποια πράγματα για τον εαυτό σας. Έτσι, αντιξοότητες, ή ακόμη και κακότητες ανθρώπων του γύρω περιβάλλοντος, θα σας επανασυντονίσουν, ίσως όμως, σας «επαναφέρουν» στην έδρα σας. Κατά τα μέσα, αποφύγετε να εξαντλήσετε περιθώρια, όμως μην εξαντλήσετε και τον εαυτό σας, καθώς ο Ήλιος θα σας βάλει στο στόχαστρο. Έτσι, ίσως αισθανθείτε πως όλα πρέπει να περάσουν από τα χέρια σας. Αποφύγετε τις υπερβολές, γιατί η νέα Σελήνη του Σαββάτου, θα σας θυμίσει πως «όπου δεν πίπτει λόγος πίπτει ράβδος»…
Αισθηματικές Προβλέψεις

Οι πρώτες ημέρες θα σας φέρουν αντιμέτωπους με αλήθειες που δεν περιμένατε, επομένως, κρατήστε σημειώσεις, και οι ελεύθεροι, πείτε του έρωτα να κάνει το ίδιο. Κρατήστε όμως παράλληλα, σοβαρή στάση απέναντι στα ερωτικά σας. Η είσοδος του Ερμή απέναντι σας, μπορεί να αναδεύσει εντός σας, ερωτικά φίλτρα που ίσως δεν γνωρίζατε καν, πως διαθέτατε. Κατά τα μέσα, οι δεσμευμένοι περισσότερο αλλά και οι ελεύθεροι, προσέξτε τις λέξεις που θα χρησιμοποιήσετε, ιδιαιτέρως αν σκοπεύετε να κάνετε σημαντικές προτάσεις. Η νέα Σελήνη του Σαββάτου, θα σας στήσει στα έξι μέτρα αν τυχόν και δεν εννοούσατε τα λεγόμενα σας.

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Διατηρήστε ακμαίο επίπεδο όσον αφορά συνεργασίες σας, ιδιαιτέρως εξωτερικές, και δώστε το πράσινο φως σε ανθρώπους που ξέρετε πως δεν κάνουν κινήσεις πίσω από την πλάτη σας. Κατά τα μέσα και προς την Πέμπτη, μια εύνοια θα έρθει να σας συναντήσει, επομένως ανασυγκροτηθείτε και αν το κρίνετε, επενδύστε. Δώστε ιδιαίτερη σημασία γύρω στην νέα Σελήνη του Σαββάτου, καθώς λάθος κινήσεις, μπορεί να προκαλέσουν σημαντικές απώλειες.