22/07 – 28/07
Γενικά
Η Δευτέρα δεν ξεκινά με τις καλύτερες προϋποθέσεις, οπότε προσέξτε τα μηνύματα της Πανσελήνου. Η Τρίτη κινείται σε πιο χαλαρούς ρυθμούς. Από την Τετάρτη αφήστε τα πείσματα, γιατί την Πέμπτη θα βρείτε τους άλλους απέναντι σας και δεν θα σας αρέσει καθόλου. Η Παρασκευή είναι επίσης ημέρα που μπορεί να σας προκαλέσει συναισθηματικές αναταραχές οπότε καλό θα είναι να αποφύγετε τα πολλά-πολλά. Το Σάββατο, δεν προτείνω την διοργάνωση του «τρελού» πάρτυ. Πάρτε μια κωμωδία και προτιμήστε να γελάσετε με την καρδιά σας. Η Κυριακή, θα σας ανταμείψει αναλόγως με την εργασία που κάνατε. Τι λέτε το έχουμε; Εγώ νομίζω ναι…

Αισθηματικές Προβλέψεις
Δημιουργήστε τις κατάλληλες προϋποθέσεις για τα ερωτικά σας και μην σκάτε! Δευτέρα και Τρίτη, υποψιαστείτε αντιξοότητες του τύπου «άλλα λέω κι άλλα λες» και αποφύγετε να λογοφέρετε, καθώς η αγάπη δεν μετράει, βάσει του ποιος έχει δίκιο. Μιλάμε για εντάσεις, σε επίπεδα που η Τετάρτη, μπορεί να επιφέρει χωρισμούς. Από Πέμπτη, λάθη της περιόδου του αναδρόμου Ερμή έρχονται ξανά στην επιφάνεια, και από Παρασκευή ίσως Σάββατο, η πικρία μπορεί να κάνει την εμφάνιση της. Μην συντονίζεστε με πάθη και πείσματα. Η Κυριακή, θα δοκιμάσει εντέλει τις αποφάσεις σας και θα φανεί αν αναγνωρίζετε τελικώς την έννοια «αγάπη»!

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Υποτίθεται πως όταν ο Ερμής γυρνά σε ευθεία πορεία, τα λάθη σταματούν. Όμως ποιος συνυπολογίζει τις συνέπειες τους; Η Δευτέρα θα σας ζητήσει να αμφισβητήσετε συνεργασίες ή τα αποτελέσματα τους, ενώ Τρίτη και Τετάρτη, καλείστε να φανείτε συνεπείς απέναντι στον λόγο σας. Πέμπτη και Παρασκευή η πλάνη «πετάει» πάνω από τα κεφάλια σας, το ίδιο και η απογοήτευση.