10-02-14 – 16-02-14

Θα περιοριστούν σημαντικά οι δυνάμεις σου αυτήν την εβδομάδα, και η σωματική κούραση θα εκδηλώνεται πιο γρήγορα από ό,τι συνήθως. Με τον Ερμή και τον κυβερνήτη σου Δία να εξακολουθούν να κινούνται ανάδρομα, θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός σε μικροτραυματισμούς και να μην αγχώνεσαι τόσο πολύ για όλα όσα συμβαίνουν γύρω σου. Το Σάββατο με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στο ζώδιο του Λέοντα, τα εμπόδια και οι καθυστερήσεις που θα συναντήσεις θα πρέπει να σου θυμίζουν να διαφυλάττεις την υγεία σου και να προσφέρεις στον οργανισμό σου ξεκούραση και αρκετή χαλάρωση. Μια σημαντική διαχωριστική γραμμή μεταξύ παρελθόντος και μέλλοντος θα είναι καθοριστική για να αποφύγεις τις συγκρούσεις με τον σύντροφό σου, σε αισθηματικό επίπεδο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στον αισθηματικό σου τομέα, μπορείς να περάσεις ήρεμα και όμορφα, αν δεις με περισσότερο ενδιαφέρον τη σχέση σου και δεν αναλώνεσαι τόσο πολύ στις άλλες υποχρεώσεις που έχεις. Εκδήλωσε τα συναισθήματα που έχεις στον σύντροφό σου και κάνε όνειρα μαζί του. Αυτό θα σας δέσει ακόμη περισσότερο. Και αν μιλάς ακόμη με τη μοναξιά σου, το πλανητικό σκηνικό του Σαββατοκύριακου μπορεί να σου φέρει έναν έρωτα κεραυνοβόλο!

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Αν είσαι Τοξότης, θα σε προβληματίσουν αρκετά τα επαγγελματικά σου και καλό θα είναι πριν πάρεις σημαντικές αποφάσεις, να συμβουλευτείς άτομα δικά σου, γιατί μπορεί μερικά πράγματα να μην είναι έτσι όπως φαίνονται. Καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες μπορούν να δρομολογηθούν, αρκεί να ξέρεις πού πατάς και πού βρίσκεσαι. Στα οικονομικά, ευνοούνται όλων των ειδών οι επενδύσεις και μπορεί να σου αποφέρουν πολύ περισσότερα από αυτά που περιμένεις.