30/09 – 06/10
Γενικά
Η εβδομάδα θα ξεκινήσει κάπως ανατρεπτικά για εσάς, καθώς η είσοδος του Ερμή στις πρώτες μοίρες του Σκορπιού, θα σας αναγκάσει να ξαναδείτε μέσα σας, πράγματα και καταστάσεις, και να αναζητήσετε νέους τρόπους, ίσως όχι τόσο «διάφανους», ώστε να επιλύσετε υποθέσεις σας. Καθώς όμως, πολλές όψεις θα ταλαιπωρήσουν παράλληλα, εκείνους που η θέση τους δεν είναι ξεκάθαρη, εσείς προς το τέλος της, καλείστε να ξαναπάρετε θέση απέναντι σε ό,τι σας απασχολεί. Αυτήν την φορά με περισσότερη υπομονή και ίσως υπευθυνότητα. Ειδάλλως, η νέα Σελήνη του Σαββάτου, μπορεί να σας εκθέσει με τρόπους που δεν περιμένετε.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι πρώτες ημέρες θα σας δώσουν την αφορμή να ανασκαλίσετε μέσα σας, το τι ακριβώς ζητάτε από μια σχέση, όμως μπορεί να σας ανάψει και πολλές φωτιές, αν διαπιστώσετε πως τα λόγια που ακούτε και οι πράξεις που βιώνετε, δεν ταιριάζουν απόλυτα. Έτσι, πριν τα μέσα της εβδομάδας, προσπαθήστε να επιφέρετε τάξη κυρίως μέσα σας, και κατόπιν σε σχέση με τους άλλους. Αν το καταφέρετε, η «σύγχυση» των ημερών θα έχει τελειώσει για εσάς. Σε κάθε διαφορετική περίπτωση, η επιρροή του Ποσειδώνα επάνω στον κυβερνήτη σας τον Δία, θα σας πείθει να βλέπετε μύλους και να πολεμάτε γίγαντες, ως άλλοι Δον Κιχώτες.

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Κρατήστε στην σκέψη σας πως τα αγαθά αποκτώνται με κόπο, αν όμως θέλετε να αποφύγετε το δεύτερο μέρος, φροντίστε να μην επιτρέψετε να σας παρασύρουν, άνθρωποι όπου από την αρχή γνωρίζετε, πως διαφωνείτε ριζικά μαζί τους. Τόσο κατά τα μέσα, όσο και κατά την νέα Σελήνη του Σαββάτου, μπορούν να σας προκαλέσουν απώλειες αντί επιτυχίες ή κέρδη.