02/12 – 08/12
Γενικά
Ήδη από την αρχή της εβδομάδας, εστιάστε στην βοήθεια του παραδοσιακού σας κυβερνήτη του Κρόνου, ο οποίος μπορεί να σας δημιουργήσει γερές βάσεις για μελλοντικά σας σχέδια. Από την  Πέμπτη που ο Ερμής περνάει στον Τοξότη, αφήστε στην άκρη τα μεγάλα πλάνα, και μάλλον αρκεστείτε ως εκεί που φτάνει το χέρι σας, που λένε. Υπερβολές στην συμπεριφορά σας, δεν αποκλείεται να λειτουργήσουν ως «μπούμερανγκ». Η δε είσοδος του Άρη στον Ζυγό από το Σάββατο, θα σας βοηθήσει αν και μόνον αν, ξέρετε τι θέλετε. Όχι αοριστίες λοιπόν!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα ερωτικά σας ίσως εκδηλωθούν κάπως πολύπλοκα, και μάλλον από τις πρώτες κιόλας ημέρες, θα χρειαστεί να είστε σαφείς και ξεκάθαροι απέναντι στον εαυτό σας. Η νέα Σελήνη την Τρίτη στον Τοξότη, θα σας δώσει δείγματα του τι να περιμένετε, ενώ παράλληλα, δεν αποκλείεται ο έρωτας -για τους ελεύθερους μόνον ελπίζω-, να έρθει μέσα από μια παλιά ή μακρινή φιλία. Αυτό θα το εντείνει και ο Ερμής περνώντας στο ίδιο ζώδιο, από την Πέμπτη. Και λέμε για τους ελεύθερους, καθώς η είσοδος του Άρη στον Ζυγό από το Σάββατο, θα δώσει πολλές ευκαιρίες σε ανθρώπους που οι σχέσεις τους έχουν προβλήματα, να βρουν παράτυπα διέξοδο…

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, τα οικονομικά σας υπάρχει περίπτωση να αυξηθούν και να σας βοηθήσουν να πάρετε μια ανάσα. Όμως για να γίνει αυτό, θα χρειαστεί να αποδεχθείτε ιδέες που άλλοτε αντιμετωπίζατε με φανατισμό και άρνηση. Ιδιαιτέρως από την Τρίτη. Ενώ μάλλον θα χρειαστεί να μετρήσετε ξανά τις κινήσεις σας από την Πέμπτη, για να μην τυχόν βρεθείτε αποπροσανατολισμένοι. Εσείς ή συνεργάτες σας!