27-01-14 – 02-02-14

Αυτή η εβδομάδα θα είναι πολύ καλή για εσένα, αγαπητέ Υδροχόε, με τις καλές επιρροές που δέχεσαι από τη Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιό σου την Πέμπτη. Εύνοια και θετικό κλίμα θα χαρακτηρίσουν τις προσπάθειές σου σε όποιον τομέα κι αν σε ενδιαφέρει. Επίτευξη στόχων, βελτίωση των οικονομικών, αποδοτικές επενδύσεις και προώθηση των σχεδίων σου θα χαρακτηρίσουν τον επαγγελματικό σου τομέα. Όσο αφορά στα αισθηματικά, το πιο πιθανό για τους αδέσμευτους είναι να βρείτε αυτό που αναζητάτε και για τους ήδη δεσμευμένους, να φτάσετε την σχέση σας σε ζηλευτά επίπεδα.

  Αισθηματικές Προβλέψεις

Φίλε Υδροχόε, αν διατηρείς μόνιμο δεσμό, θα έχεις την ευκαιρία να περάσεις πολύ καλά με το σύντροφό σου τις ημέρες που έρχονται. Κοινά σχέδια για το μέλλον θα χαροποιήσουν και τους δυο σας και θα αναζωογονήσουν τη σχέση σας. Αν είσαι αδέσμευτος, η Αφροδίτη από την Παρασκευή και μετά σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω, θα σου φέρει πολλές και ενδιαφέρουσες κατακτήσεις. Πέρνα όσο καλύτερα μπορείς, χωρίς να σε νοιάζει το παρελθόν και κοιτώντας μόνο το μέλλον.

Επαγγελματικές προβλέψεις Αν είσαι Υδροχόος, αυτή την εβδομάδα στα επαγγελματικά σου θα δεις την επιτυχή περαίωση των επαγγελματικών σου διεκδικήσεων και την επίτευξη των στόχων σου και θα νιώσεις απόλυτα ικανοποιημένος. Δημιουργικές θα είναι οι τρέχουσες ημέρες για να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα και θα έχεις και την πλήρη υποστήριξη των συνεργατών και των ανωτέρων σου.