10-02-14 – 16-02-14

Τα οικονομικά σου που τόσο πολύ σε απασχολούν τον τελευταίο καιρό δεν θα είναι άνετα αυτήν την εβδομάδα, ωστόσο με τον ανάδρομο Ερμή να σε επισκέπτεται την Πέμπτη θα έχεις τη βοήθεια που χρειάζεσαι. Η τύχη γενικά θα είναι με το μέρος σου, αλλά χρειάζεται να δημιουργήσεις εσύ τις προϋποθέσεις, ώστε να βελτιωθεί η επικοινωνία στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Μέσα από τα δρώμενα της προσωπικής σου ζωής, κάτι θα προκύψει που θα σου δώσει την ευκαιρία γι’ αυτό που έχεις κατά νου να κάνεις. Η αλήθεια είναι πως γνωρίζεις καλά ότι διαθέτεις μεγάλη ικανότητα στο να κυριαρχείς στους άλλους και παρασύρεσαι εύκολα από παιχνίδια δύναμης και ανταγωνισμού. Ίσως να είναι πιο εύκολα τα πράγματα για εσένα το Σαββατοκύριακο, που θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος στο ζώδιο του Λέοντα, και τότε καταφέρεις να αντιμετωπίσεις τους επικείμενους κινδύνους των ημερών.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος Υδροχόος, η συντροφικότητα και ο ρομαντισμός που εκπέμπεις, κάνουν τον σύντροφό σου να μην μπορεί να ξεκολλήσει από πάνω σου. Μπορείς να μιλήσεις αυτές τις ημέρες για την πορεία της σχέσης σας, μία πιθανή επισημοποίηση ή αλλαγή κάποιων βασικών δεδομένων. Και αν ακόμη περπατάς παρέα με τη μοναξιά, θα πρέπει να κάνεις ακόμη λίγο καιρό υπομονή, μέχρι να συναντήσεις το έτερον σου ήμισυ.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Στα επαγγελματικά σου, μπορείς να ξεπεράσεις καταστάσεις που ήταν στάσιμες εδώ και καιρό και σου δημιουργούσαν ανασφάλεια για την πορεία τους. Μπορείς να συνεργαστείς και να αρχίσεις να υλοποιείς τα σχέδιά σου, εφόσον είσαι βέβαιος για τα επόμενα βήματα σου. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και πηγαίνουν καλύτερα και θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις πολλές υποχρεώσεις που έχεις μέχρι τώρα. Επίσης, μπορείς να κάνεις νέα ξεκινήματα, ώστε να αυξήσεις τα έσοδά σου.