30/09 – 06/10
Γενικά
Η αρχή της εβδομάδας θα σας ζορίσει λίγο παραπάνω, δεν πειράζει όμως, είναι για καλό. Εστιάστε κυρίως να κρατήσετε μυστικά που θα σας εμπιστευτούν, καθώς, από την μια η Σελήνη θα δοκιμάσει να σας τα αποσπάσει μέσω συναισθηματικής φόρτισης, από την άλλη ο Κρόνος, θα σας μεταφέρει διαρκώς την αίσθηση πως δεν αξίζει να προσπαθείτε, για πράγματα που είναι αμφίβολα έτσι κι αλλιώς. Μην υποκύψετε σε πλάνες, καθώς η εβδομάδα μπορεί να σας δώσει νέες κατευθύνσεις για την ζωή και την καθημερινότητα σας, αρκεί να φανείτε σταθεροί απέναντι στις αρχές σας. Τα υπόλοιπα θα τα εισπράξετε ως δώρο αφοσίωσης…

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η εβδομάδα στο σύνολο της, δεν ενέχει και τις καλλίτερες όψεις, επομένως ήδη από τις πρώτες ημέρες, φροντίστε να μην χάσετε λόγια. Το συντομότερο, οι ίδιοι άνθρωποι που τα εμπιστευτήκατε, μπορεί να στραφούν εναντίον σας. Έτσι, όσο η εβδομάδα προχωράει, ο έρωτας σας, μπορεί να σας χαρακτηρίσει ως διπρόσωπους, είτε φταίτε είτε όχι. Για να μην συμβεί λοιπόν κάτι τέτοιο, ιδιαιτέρως οι ελεύθεροι, κάντε τις κινήσεις σας μόνοι, και μην εμπιστεύεστε μεσάζοντες. Προσέξτε επίσης, -όλοι ανεξαιρέτως-, την νέα Σελήνη του Σαββάτου, καθώς ήδη από την Παρασκευή, μπορεί να εκθέσει όσους αγαπούν κυρίως τον εαυτό τους.

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, στραφείτε για υποστήριξη σε μια καλή συνεργασία, όμως δώστε προσοχή, και μην δώσετε το δικαίωμα να σας προσάψουν ασαφή στάση. Δώστε από την αρχή στους συνεργάτες ή τους συναδέλφους σας να καταλάβουν τις θέσεις σας. Ιδιαιτέρως από την Παρασκευή, προστατεύστε την εργασία σας, από οικονομικές απώλειες. Η νέα Σελήνη του Σαββάτου, γίνεται ακριβώς απέναντι από τον κυβερνήτη σας.