19-05-14 –25-05-14

ΚΡIΟI: από 21 Μαρτίoυ ως 19 Απριλίoυ

krios

Από τα τέλη του 2013 υπήρχε μια ένταση στην συμπεριφορά σας και είτε απαιτούσατε μεγαλύτερη ταχύτητα στην εξέλιξη των πραγμάτων ή σας φρέναραν οι άλλοι. Επομένως, βρισκόσαστε με τεντωμένα νεύρα. Ιδιαίτερα από τον περασμένο Μάρτιο ο τομέας των σχέσεων-συνεργασιών είχε αποδυναμωθεί εντελώς. Εντούτοις από σήμερα καταφέρνετε να ξεφύγετε από την καθήλωση στην οποία σας είχε οδηγήσει μια σειρά λαθών, δικών σας ή και των άλλων. Επιπλέον από τα τέλη Ιουλίου αρχίζετε να νιώθετε ανακούφιση από σχέσεις που δεν σας αφήναν να ορθοποδήσετε.

Τα θέματα καριέρας σας αποδιοργανώνουν κυρίως με τις οικονομικές διαστάσεις που παίρνουν. Παρόλα αυτά θα μπορέσετε να βρείτε λύση στα μέτωπα που έχετε ανοιχτούς λογαριασμούς, με αποτέλεσμα να ανοίξετε νέους ορίζοντες ή να ολοκληρώσετε αυτά και άλλα σχέδια ζωής.

Από τις 21/5 και για ένα μήνα επικοινωνείτε, κάνετε και δέχεστε επισκέψεις και γενικότερα παράγετε θετικές σκέψεις. Φροντίστε να κάνετε παρέα με άτομα κατάλληλα, που να σας ανεβάζουν ψυχολογικά.

ΤΑΥΡΟI: από 20 Απριλίoυ ως 20 Μαϊoυ

tauros

Από τα τέλη Δεκεμβρίου σας ταλαιπωρούσαν θέματα υγείας –εργασίας ή άλλα ψυχοφθόρα ζητήματα καθημερινής ρουτίνας. Τα πράγματα άρχισαν να παίρνουν ακόμη πιο άσχημη τροπή από τις αρχές Μαρτίου, όμως από αυτή την εβδομάδα αρχίζετε να απαγκιστρώνεστε σταδιακά από αυτό το πλέγμα προβλημάτων που είχε καθηλώσει την δράση σας. Στον τομέα αυτό θα νιώσετε πλήρη ανανέωση και ανακούφιση από τα τέλη Ιουλίου.

Από τις 20/5 όποιες δυσκολίες είχαν δημιουργηθεί στο χώρο των σχέσεων– συνεργασιών σας, φαίνεται να ξεπερνιούνται, καθώς βρίσκετε μια λύση. Σημαντικό ρόλο φαίνεται να παίζει στην εξέλιξη σας μια πιθανή υπογραφή σύμβασης μέσω της οποίας θα καταφέρετε να στηρίξετε την θέση σας και όχι μόνο.

Από τις 21/5 και για ένα μήνα έχετε την δυνατότητα να κάνετε και να δεχτείτε επισκέψεις, να επικοινωνήσετε ακόμη και να μετακινηθείτε σε κοντινούς προορισμούς, προκειμένου να διευθετήσετε οικονομικά ή άλλα θέματα που είτε αφορούν εσάς είτε την οικογένεια σας.

ΔIΔΥΜΟI: από 21 Μαϊoυ ως 21 Ioυvίoυ

didymoi

Εδώ και ένα εξάμηνο σας ταλανίζει η προσωπική σας ζωή είτε σχετίζεται με τον/την σύντροφο σας είτε με κάποιο οικείο σας πρόσωπο. Από τις αρχές Μαρτίου η κατάσταση επιδεινώθηκε σε βαθμό που να καταλήξετε να χάσετε πλήρως την αυτοπεποίθηση σας, ακόμη και να εγκαταλείψετε τις κοινωνικό- επαγγελματικές σας υποχρεώσεις. Το αποτέλεσμα αυτής της διαδικασίας ήταν το να μειωθούν τα διαφόρων μορφών κέρδη που θα μπορούσατε να είχατε αποκομίσει. Παρόλα αυτά, από αυτή την εβδομάδα έρχονται καλύτερες μέρες και από τα τέλη Ιουλίου θα έχετε απαλλαγεί από οποιαδήποτε προβλήματα είχαν δημιουργηθεί.

Οι ταλαιπωρίες σας στον εργασιακό χώρο παύουν. Εάν έχετε χειριστεί σωστά συνεργασίες – σχέσεις, αποδίδουν καρπούς και θα βρείτε οπωσδήποτε μια καινούργια προσφορά εργασίας ή επιβεβαίωσης της υπάρχουσας ή σταθεροποίησή της.

Από 21/5 και για ένα μήνα βρίσκετε τον εαυτό σας και αρχίζετε να επικοινωνείτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα είτε με το να δεχτείτε είτε με το να κάνετε εσείς επαφές και επισκέψεις.

ΚΑΡΚIΝΟI: από 22 Ioυvίoυ ως 22 Ioυλίoυ

karkinos

Από τα τέλη του περασμένου έτους ήσασταν αγχωμένοι με τις εξελίξεις που διαδραματίζονταν στην καριέρα και γενικότερα στην ζωή σας. Ιδιαίτερα τον περασμένο Μάρτιο νιώσατε ότι η γη φεύγει κάτω από τα πόδια σας και όλα θα τιναχτούν στον αέρα. Από αυτή την εβδομάδα αρχίζετε να εξαλείφετε τα αίτια, που σας εμπόδιζαν να δράσετε όπως θέλατε σε αυτούς τους τομείς. Βέβαια, πλήρης απελευθέρωση θα νιώσετε από τις 27/7 όπου θα προσπεράστε όλα τα εμπόδια αφήνοντας τα οριστικά πίσω σας.

Από τις 20/5 για τους ελευθέρους παίζει ένα φλερτ με σοβαρές προοπτικές και οι δεσμευμένοι θα ξε- αγχωθείτε από την επίλυση κάποιου θέματος του/της συντρόφου σας. Επίσης θα βρείτε λύσεις στα εργασιακά ζητήματα σας και όσοι αναζητάτε δουλειά έχετε μεγάλες πιθανότητες να βρείτε καθώς η τύχη είναι με το μέρος σας.

Από την Τετάρτη και μέχρι τις 20/6 ξεκουράζεστε και αρχίζετε να σκέφτεστε τι θα κάνετε τον επόμενο μήνα τον γενεθλίων σας.

ΛΕΟΝΤΕΣ: από 23 Ioυλίoυ ως 22 Αυγoύστoυ

leon

Από τον περασμένο Δεκέμβριο πληθώρα προβλημάτων έχουν ανακόψει την εξέλιξη των σχεδίων– ονείρων σας. Η επιμονή που επιδείξατε σε αυτά τα θέματα δεν απέδωσε καρπούς, όχι επειδή δεν κάνατε εσείς καλό σχεδιασμό ή εξαιτίας παρεμβάσεων τρίτων, άλλα λόγω των γενικότερων συγκυριών. Βέβαια η κατάσταση βάρυνε από τον Μάρτιο χωρίς να φταίτε εσείς. Όμως, από αυτή την εβδομάδα αρχίζουν να απομακρύνονται τα πρώτα σύννεφα από τον δρόμο σας και εάν έχετε λίγο υπομονή μέχρι τα τέλη Ιουλίου, θα είναι εντελώς ανοιχτό το πεδίο για να προωθήσετε τα μελλοντικά σας πλάνα.

Επίσης, από τις 20/5 προσπερνάτε δυσκολίες που είχαν ανακύψει στην καθημερινότητα σας και βρίσκετε τρόπο προσέγγισης των ζητημάτων που σας απασχολούν. Βέβαια, καλό είναι να μην τα κουβεντιάζετε ή να τα μην αποκαλύψετε δεξιά και αριστερά τις προοπτικές σας.

Από την Τετάρτη και για ένα μήνα επικοινωνείτε με φίλους που έχετε καιρό να δείτε. Ακόμη, βρίσκεστε διαρκώς εν κινήσει για να προωθήσετε τους στόχου σας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟI: από 23 Αυγoύστoυ ως 22 Σεπτεμβρίoυ

parthenos

 Από τα τέλη του 2013 πολλές δραστηριότητες είχαν μπει σε στασιμότητα ή καθυστερούσαν προσωρινά εξαιτίας οικονομικών αναγκών. Από τον περασμένο Μάρτιο η κατάσταση έγινε έντονη και σας αποδιοργάνωσε πλήρως.  Από αυτή την εβδομάδα αρχίζετε να βλέπετε φως στο τούνελ, αφού το σύνολο των προβλημάτων σας αρχίζει να τακτοποιείται σιγά –σιγά, καθώς βρίσκετε νέες πηγές εισοδήματος και αρχίζει να ρέει χρήμα. Στον τομέα αυτό θα νιώσετε πλήρη ανακούφιση από τα τέλη Ιουλίου.

Από τα μέσα της εβδομάδας θεμελιώνετε κάτι προσωπικό –κάτι που θα σας ευχαριστήσει. Οι εξελίξεις αυτές πέρα των άλλων περιλαμβάνουν και την αναγνώριση σας από μικρές ή μεγάλες κοινωνικές ομάδες λόγο προσόντων ή ικανοτήτων σας. Γενικότερα γίνεστε αποδεκτοί από τον περίγυρο σας.

Από τις 21/5 και για ένα μήνα ευνοείστε να κάνετε επαφές για να προωθήσετε θέματα καριέρας. Φροντίστε να μην αποκαλύψετε πράγματα για τα οποία δεν έχει έρθει ακόμα η ώρα να δημοσιοποιήσετε.

 

 ΖΥΓΟI: από 23 Σεπτεμβρίoυ ως 23 Οκτωβρίoυ   

zygos

Νιώθετε ότι «βράζετε» και είστε έτοιμοι να εκραγείτε από τον περασμένο Δεκέμβριο από την συμπεριφορά τρίτων με τους οποίους είτε ζείτε μαζί, είτε βρίσκονται στο άμεσο περιβάλλον σας. Ιδιαίτερα από τον Μάρτιο έως τώρα φτάσατε σε σημείο να πείτε ως εδώ και μη παρέκει. Βέβαια καλό είναι να μην το έχετε πει, αφού από αυτή την εβδομάδα ανακτάτε δυνάμεις και τα αντικειμενικά προβλήματα σταδιακά υποχωρούν. Επίσης να έχετε κατά νου ότι από τα τέλη Ιουλίου όλα αυτά θα αποτελούν παρελθόν.

Από την Τετάρτη έχετε την ευκαιρία να ρίξετε γερές βάσεις στην ζωή σας. Υπό μια έννοια κερδίζετε τον πρώτο αριθμό στο λαχείο. Για αυτό μην αφήσετε τις επαγγελματικές σας εξελίξεις μόνο στην θεά τύχη, φροντίστε να δώσετε και εσείς ένα χεράκι βοηθείας.

Από τις 21/5 έως 20/6 έχετε την τάση να ταξιδεύετε κυριολεκτικά και μεταφορικά, καθώς θα θέλετε διαρκώς να βρίσκεστε έξω από το καθημερινό σας πρόγραμμα. Επίσης θα προκύψουν επαγγελματικά ταξίδια εντός ή εκτός συνόρων.

ΣΚΟΡΠIΟI: από 24 Οκτωβρίoυ ως 22 Νoεμβρίoυ

skorpios

Τα εμπόδια που αντιμετωπίζατε στην καθημερινότητας σας και γενικότερα σε θέματα δουλειάς και μερικοί σε υγεία από τα τέλη του 2013, αντί να βελτιώνονταν πήγαιναν από το κακό στο χειρότερο από τις αρχές Μαρτίου έως σήμερα. Από τις 20/5 όμως τα προβλήματα αυτά που σας έχουν ουσιαστικά ακινητοποιήσει θα αρχίσουν να τακτοποιούνται σιγά -σιγά. Από 27/7 δε θα έχετε απαλλαγεί από τις τρέχουσες εντάσεις. Για αυτό χειριστείτε τα με σύνεση και με συμβουλές ειδικών, για να ξεφύγετε πλήρως.

Από 20/5 κάνετε κάποιες συζητήσεις για το μέλλον σας και ενδεχομένως να δεσμευτείτε είτε δια λόγου είτε γραπτώς για ένα οικονομικό θέμα. Προσπαθήστε να έχετε ανοιχτά μάτια και αυτιά για να αξιοποιήσετε στο έπακρο κάθε ευκαιρία που προκύπτει, για να επιλύσετε τα ζητήματα σας.

Από 21/5 έως 20/6 πνέει άλλος αέρας στα οικονομικά σας, καθώς βλέπετε να έρχεται η πολυπόθητη βοήθεια που αναμένατε τόσο καιρό, με αποτέλεσμα να μπορείτε πλέον να πάρετε μια βαθιά ανάσα ανακούφισης.

ΤΟΞΟΤΕΣ: από 23 Νoεμβρίoυ ως 21 Δεκεμβρίoυ

toxotis

Έχετε πολλά μέτωπα ανοιχτά αυτήν την περίοδο ένα εκ των οποίων είναι και η προσωπική σας ζωή. Ιδιαίτερα από τον περασμένο Δεκέμβρη είχατε ταλαιπωρηθεί στο μπες – βγες σε μια σχέση. Μάλιστα από τις αρχές Μαρτίου και μέχρι σήμερα οι ελεύθεροι είχατε μπλοκάρει εντελώς με παλινδρομήσεις σε πρόσωπα του παρελθόντος είτε έμπρακτα είτε με σκέψη. Από αυτή την εβδομάδα ξεμπλοκάρετε και τακτοποιείτε κάθε κατάσταση, κάτι που θα σας οδηγήσει να νιώσετε πιο ανεβασμένοι. Στον τομέα των συναισθηματικών θα ξεκαθαρίσει πλήρως η εικόνα από τις 27/7.

Από 20/5 αρχίζει να δουλεύει το σύμπαν με το μέρος σας, όπου είτε έμμεσα είτε άμεσα λαμβάνετε χρήματα. Ωστόσο αξιοποιήστε αυτές τις ευκαιρίες με συνεπή διαχείριση. Από τις 21/5 και για ένα μήνα ευνοούνται οι κοινωνικές επισκέψεις είτε στο να κάνετε είτε να δεχτείτε, προκειμένου να αποκαταστήσετε διαταραγμένες σχέσεις ή να δημιουργήσετε νέες αξιόλογες σχέσεις σε επαγγελματικό ή προσωπικό επίπεδο.

ΑIΓΟΚΕΡΟI: από 22 Δεκεμβρίoυ ως 19 Iαvoυαρίoυ

aigokeros

Τα θέματα καριέρας βλέπατε να μην κυλάνε ομαλά ή να καθυστερούν εξαιτίας προβλημάτων ή λόγω έλλειψης ενέργειας επειδή σας την απορροφούσαν θέματα προσωπικής ζωής από τον περασμένο Δεκέμβριο. Στην συνέχεια τα ζητήματα αυτά άρχισαν να μεγεθύνονται από τον Μάρτιο έως σήμερα, όπου νιώσατε μπλοκαρισμένοι και ορισμένοι ίσως πιστέψατε ότι όλα έχουν χαθεί και σας πήρε από κάτω ή το παλέψατε για να βρείτε μια νέα λύση. Ευτυχώς το σύμπαν συνωμοτεί υπέρ σας και από τις 20/5 έως 27/7 θα έχετε απομακρύνει κάθε δυσκολία και αναποδιά από αυτό τον τομέα.

Από αυτή την εβδομάδα χαλαρώνετε καθώς θεμελιώνετε μια σημαντική σχέση – συνεργασία με αποτέλεσμα να προωθήσετε την θέση σας και όχι μόνο. Ακόμη, μπορεί να εισπράξετε διακριτικά την βοήθεια από κάποιους φίλους για να πετύχετε τους στόχου σας.

Από τα μέσα της εβδομάδας και για ένα μήνα ασχολείστε με την καθημερινότητα σας, όπου θα ανακτήσετε τις δυνάμεις σας.

ΥΔΡΟΧΟΟI: από 20 Iαvoυαρίoυ ως 18 Φεβρoυαρίoυ

ydroxoos

Από τα τέλη του 2013 αντιμετωπίζετε δυσκολίες στην καθημερινότητα σας εξαιτίας εμπλοκής τρίτων ή του σογιού στα σχέδια σας, τα οποία παρά τις όποιες προσπάθειές σας δεν έχουν επιφέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα από το Μάρτιο μέχρι σήμερα να κάνετε μαύρες σκέψεις καθώς δεν βλέπατε φως στο τούνελ. Όμως, από τις 20/5 έως 27/7 το σκηνικό ανατρέπεται, αφού σιγά-σιγά τα πράγματα παίρνουν το δρόμο τους και τα εμπόδια που είχατε υποχωρούν από μπροστά σας.  Οι στόχοι σας αρχίζουν να πραγματώνονται ταχυτέρα και χωρίς υπερβολικό κάματο.

Από αυτή την εβδομάδα ασχοληθείτε με θέματα που σχετίζονται με την καριέρα σας καθώς θα προκύψουν ευκαιρίες που θα αλλάξουν το υπάρχον σκηνικό.

Από τις 21/5 και για ένα μήνα τα δίνετε όλα για να περάσετε καλά και να διασκεδάσετε. Οι ελεύθεροι να φλερτάρετε και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να πιαστείτε στα δίκτυα του ερώτα.

IΧΘΕIΣ: από 19 Φεβρoυαρίoυ ως 20 Μαρτίoυ

ixtheis

Το τελευταίο εξάμηνο και μέχρι σήμερα είστε υπερβολικά ανασφαλείς. Φυσικά σε αυτό συντελεί και το γεγονός ότι δεν έχετε κάνει σωστή διαχείριση των οικονομικών σας θεμάτων και όχι μόνο. Η κατάσταση επιδεινώθηκε  και μάλιστα από το Μάρτιο έχετε βγει εκτός πορείας. Ωστόσο από αυτή την εβδομάδα αναμένεται σταδιακή βελτίωση. Πράγμα που σημαίνει ότι πρέπει να αναλάβετε την ευθύνη προκειμένου  να βάλλετε τα πράγματα σε τάξη στην προσωπική σας ζωή, έτσι ώστε να μην θυσιάζετε άσκοπα τις υπάρχουσες πηγές εισοδήματος.

Από τις 20/5 ήρθε η ώρα να γευτείτε τους πρώτους καρπούς των κόπων σας. Όσοι έχετε εργαστεί συστηματικά και δεν έχετε αποκλίνει από την πορεία σας, θα έχετε έμπρακτη ανταμοιβή και όσοι δεν έχετε δουλέψει αρκετά μέχρι σήμερα ξεκινήστε να το κάνετε από εδώ και πέρα, καθώς οι συγκυρίες σας ευνοούν να πετύχετε στόχους.

Από την Τετάρτη και για ένα μήνα ασχοληθείτε με τα του οίκου σας, γενικώς.

Από τους Χρήστο Ντούβλη & συνεργάτες Δήμητρα και Μαρία Βγενοπούλου

ntouvlis

Site: www.ntouvlis.gr