02-06-14 –08-06-14

ΚΡIΟI: από 21 Μαρτίoυ ως 19 Απριλίoυ

krios

Από τις πρώτες μέρες επανέρχεται και πάλι το χαμόγελο στα χείλη σας καθώς χωρίς να το καταλάβετε ή να προσπαθήσετε πολύ ταχτοποιούνται σε ένα βαθμό τα οικονομικά και τα συναισθηματικά σας θέματα.
Από 5-6/6 ένας φίλος που προστέθηκε πρόσφατα στην παρέα σας θα σας δώσει ένα χεράκι για να δρομολογήσετε τους στόχου σας προς επίτευξη. Για αυτό βγείτε έξω και συζητήστε τα προβλήματα σας, έτσι ώστε να βρείτε άμεσα λύσεις και διέξοδο.
Πρέπει να προσέξετε πως κουμαντάρετε το καθημερινό σας πρόγραμμα, ώστε να αποφύγετε οποιαδήποτε  λεκτική σύγκρουση με τους συναδέλφου σας και όχι μονό.
Στη συνέχεια από 7-16/6 ίσως να έχετε προγραμματίσει αρκετές αλλαγές στο σπίτι σας. Μπορεί να έχετε κανονίσει να φιλοξενήσετε κάποιον συγγενή-συνεργάτη, να σχεδιάζετε να μετακομίσετε για να συγκατοικήσετε ή να περιμένετε να δεχτείτε επισκέψεις. Σε κάθε περίπτωση όμως, οποιοδήποτε και αν είναι το σενάριο που θα προκύψει, θα πρέπει να έχετε έτοιμη μια εναλλακτική λύση για πιθανές αλλαγές,  αναβολές ή καθυστερήσεις που θα υπάρξουν.

ΤΑΥΡΟI: από 20 Απριλίoυ ως 20 Μαϊoυ

tauros

Στις 3-5/6 χωρίς να πάρετε χαμπάρι το πώς και το τί, ομαλοποιούνται τα πράγματα σχετικά με τους επαγγελματικούς στόχους που είχατε θέσει και αρχίζετε να βλέπετε την καθημερινότητα σας με άλλο μάτι.
Πιθανόν ορισμένοι να νιώθετε ότι βρίσκεστε στον αέρα σε θέματα καριέρας ή ότι είστε εγκλωβισμένοι μέσα σε ένα τούνελ, ωστόσο η κατάσταση θα αλλάξει αστραπιαία από 5-7/6  καθώς θα αποκτήσετε νέες γερές βάσεις και η ανασφάλεια σας σε αυτό το θέμα θα αποτελεί πλέον παρελθόν.
Το διάστημα από 7-16/6 προσφέρεται για να κάνετε επαφές και να επικοινωνήσετε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Βέβαια σε αυτό το χρονικό διάστημα αποφύγετε να λάβετε σημαντικές αποφάσεις που αφορούν την προσωπική σας ζωή ή να ανοίξετε συζητήσεις σχετικά με αυτή, καθώς το μόνο που θα καταφέρετε θα είναι να διαπληκτιστείτε και να αναιρεθούν τα λεγόμενα σας.

ΔIΔΥΜΟI: από 21 Μαϊoυ ως 21 Ioυvίoυ

didymoi

Από τις πρώτες μέρες της εβδομάδας θα διαπιστώσετε ότι κάτι έχει αλλάξει στην συμπεριφορά των άλλων καθώς αρχίζουν να σας βλέπουν με άλλο μάτι. Σίγουρα θα αναρωτιέστε τι έγινε από την μια στιγμή στην άλλη και έκαναν στροφή 180 μοιρών. Πιθανόν να μην ανακαλύψετε ποτέ τι έχει συμβεί, αφού μια καλή σας φίλη/λος έβαλε το χεράκι της, χωρίς να το γνωρίζετε για να σας βοηθήσει σε θέματα καριέρας.
Στις 5-7/6 ίσως οι εξελίξεις να σας κάνουν να εκπονήσετε ξαφνικά νέα οικονομικά σχέδια, όπου θα αρπάξετε την ευκαιρία να κινητοποιηθείτε αμέσως.
Από 7-16/6 εντείνετε τις προσπάθειες σας για να επιλύσετε κάθε εμπόδιο που βρίσκεται στο δρόμο σας και υποσκάπτει την ψυχική σας ηρεμία. Αναμφίβολα το ότι έχετε μπει στην διαδικασία να ανακαλύψετε την αίτια του προβλήματος είναι πολύ καλό, ωστόσο αποφύγετε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις αυτήν την περίοδο.

ΚΑΡΚIΝΟI: από 22 Ioυvίoυ ως 22 Ioυλίoυ

karkinos

Η αισιοδοξία παίρνει και πάλι τα ηνία στην ζωή σας και φωτίζει το μέλλον σας αφού αρχίζετε να βλέπετε τα πρώτα λιθαράκια των κόπων σας να ανταμείβονται για τα καλά. Επομένως όσοι έχετε επενδύσει σε επαγγελματικούς στόχους, σε σπουδές, σε ανθρώπους έξω από τον κύκλο σας, ακόμη και όσοι αναζητάτε το δίκιο σας, ήρθε η ώρα να αποζημιωθείτε.
Από 5-7/6 μπορεί ξαφνικά να σας αποσπάσουν την προσοχή θέματα εξωτερικής εμφάνισης και να θελήσετε να αναζωογονηθείτε, είτε με το αγοράσετε καινούρια ρούχα, είτε απλά να καθίσετε στο σπίτι σας και να ξεκουραστείτε από τα βάρη ή ευθύνες που κουβαλάτε το τελευταίο καιρό.
Από 7-16/6 αποφασίζετε να δράσετε υπογείως, οπότε μυστικές συναντήσεις δίνουν και παίρνουν. Προσέξτε όμως τι αποφάσεις θα πάρετε κατά την διάρκεια αυτής της περιόδου γιατί είναι πολύ πιθανόν να έχετε υπολογίσει χωρίς τον ξενοδόχο και να χρειαστεί να επαναξιολογήσετε την κατάσταση σε εντελώς νέα βάση.

ΛΕΟΝΤΕΣ: από 23 Ioυλίoυ ως 22 Αυγoύστoυ

leon

Στις 3-5/6 μάλλον πρέπει να δώσετε ρεπό στον εαυτό σας ή να πάρετε άδεια από την σημαία αφού η σκληρή εργασία για να κερδίσετε χρήματα και συνεργασίες πιάνουν τόπο και μαζί με αυτά εσείς κατακτάτε την θέση που σας αρμόζει εντός και εκτός γραφείου.
Μπορεί να γκρινιάζατε το τελευταίο διάστημα αφού δεν βλέπατε φως στην προσπάθεια επίτευξης των μελλοντικών σας σχεδίων. Βέβαια, τρέφατε κρυφές ελπίδες πως την τελευταία στιγμή κάτι θα γίνει και θα ανατραπεί το κλίμα και πράγματι τα γεγονότα έρχονται να σας δικαιώσουν αφού μια συνεργασία από το πουθενά αλλάζει το σκηνικό.
Το διάστημα 7-16/6 οτιδήποτε δικαιολογείτε δεν σημαίνει ότι το αιτιολογείτε για αυτό μην υπερβάλλετε ή μην διογκώνετε τα μηνύματα που λαμβάνεται σχετικά με τα κεκτημένα σας. Καλό είναι να αποφύγετε να πάρετε κάποια σημαντική απόφαση αυτό το διάστημα σε αυτό τον τομέα.

ΠΑΡΘΕΝΟI: από 23 Αυγoύστoυ ως 22 Σεπτεμβρίoυ

parthenos

Η διαδικασία αναζήτησης που είχατε περιέλθει τον τελευταίο καιρό τόσο για συνεργάτες – συνεταίρους, όσο και για να βρείτε το άλλο σας μισό, έφτασε στο τέλος, αφού με την βοήθεια μιας γυναίκας τακτοποιείτε θέματα σε αυτούς τους τομείς της ζωή σας.
Ενώ κοιμάστε η τύχη σας δουλεύει. Χωρίς να το περιμένετε βρίσκετε λύσεις τόσο σε οικονομικά ζητήματα προκειμένου να καλύψετε τις όποιες μαύρες τρύπες όσο και σε καθημερινά πρακτικά θέματα για να μπορέσετε να πάρετε μερικές ανάσες ανακούφισης.
Από 7-16/6 μάτια και προβολείς είναι στραμμένα επάνω σας, καθώς δεν θα περάσει ασχολίαστο το πώς διαχειρίζεστε τις καταστάσεις που ανακύπτουν τόσο στον εργασιακό σας χώρο όσο και στην παρέα σας. Σε περίπτωση όμως που κληθείτε να πάρετε αποφάσεις σχετικά με αυτά τα θέματα, πριν προβείτε σε οποιαδήποτε ενέργεια, σιγουρευτείτε ότι δεν θα πληγωθείτε ή πληγώσετε κανέναν με αυτήν σας την επιλογή.

ΖΥΓΟI: από 23 Σεπτεμβρίoυ ως 23 Οκτωβρίoυ

zygos

Το διάστημα 3 – 5/6 είναι ιδανικό για να επιδοθείτε σε πνευματικές ή καλλιτεχνικές εργασίες ή αν θέλετε να αναπτύξετε θεωρίες που θα δώσουν μια πιο φιλοσοφική νότα στην ρουτίνα σας,.
Ήδη από τον περασμένο Απρίλιο είστε στα πάνω σας και έχετε μπει σε φάση όπου χτυπάτε όλους τους δυνατούς στόχους σας. Τα αποτελέσματα αυτών των προσπαθειών σας αρχίζετε να τα βλέπετε από την Πέμπτη.
Το 2 ήμερο 4 – 6/6 μην παρεκκλίνετε από το σύνηθες πρόγραμμα σας, καθώς κάποιοι καραδοκούν για να βρουν αφορμή να σας δημιουργήσουν προβλήματα ή ίντριγκες στην καθημερινότητα σας.
Από το Σαββατοκύριακο και για τις επόμενες δέκα ημέρες στα σχέδια σας για επαγγελματική εξέλιξη ή κοινωνική ανέλιξη βεβαιωθείτε ότι έχετε λάβει υπόψη σας όλες τις παραμέτρους, προκειμένου να μπορούν να υλοποιηθούν.

ΣΚΟΡΠIΟI: από 24 Οκτωβρίoυ ως 22 Νoεμβρίoυ

skorpios

Το 2 ήμερο 3 – 5/6 θα έχετε μια τάση ονειροπόλησης γύρω από ζητήματα της προσωπικής σας ζωής είτε αυτό αφορά στον σύντροφο σας, στα παιδιά σας ή απλώς στην διασκέδαση σας. Προς τα μέσα της εβδομάδας θα διαπιστώσετε ότι η μάχη που έχετε ξεκινήσει από τον προηγούμενο μήνα στον τομέα των σχέσεων και η οποία περνάει μέσα από συμπληγάδες, αρχίζει να αποδίδει, δίνοντας σας τα πρώτα θετικά αποτελέσματα γύρω στις 5/6.
Το 3 ήμερο 4 – 6/6 μην τα φορτώσετε στον κόκορα μόνο και μόνο για να ικανοποιήσετε διακαείς πόθους αδιαφορώντας για την μετέπειτα εξέλιξη σας. Σταθερότητα και επιμονή για αυτά που θέλετε δεν θα σας θέσουν εκτός πορείας.
Από 7 – 16/6 εσείς πολλά μπορεί να σχεδιάζετε ή να έχετε στο μυαλό σας σχετικά με πηγές στήριξης –βοήθειας από φίλους. Για να μην θεωρηθείτε όμως απλώς αιθεροβάμονες, επιβεβαιώστε ότι θα έχετε αυτήν την στήριξη και την αρωγή.

ΤΟΞΟΤΕΣ: από 23 Νoεμβρίoυ ως 21 Δεκεμβρίoυ

toxotis

Συνεργάτες ή συνάδελφοι σας στηρίζουν στις όποιες ενέργειες – κινήσεις αποφασίσετε να κάνετε που αφορούν την θεμελίωση μιας νέας ζωής, την αλλαγή κατοικίας ή την διοργάνωση κάποιας φιλοσοφικής βραδιάς. Είναι αλήθεια ότι συνεχίζετε να τρέχετε ακόμη για τα εργασιακά σας, τα οποία τόσο σας παιδεύουν αυτή την περίοδο. Το παρήγορο και πραγματικά ευχάριστο είναι ότι οι κόποι σας δεν πάνε χαμένοι, αφού από τις 5/6 υπάρχει εμφανής αλλαγή στον τομέα αυτό.
Το 3ήμερο 4-6/6 μην είστε τόσο εκφραστικοί στις συναισθηματικές σας εκδηλώσεις που έχουν να κάνουν με καθημερινότητα και εργασία, καθώς η συμπεριφορά σας αυτή ενδέχεται να κακοχαρακτηριστεί από κάποιους, δημιουργώντας κακή εντύπωση για την εικόνα σας.
Από 7-16/6 στις διεργασίες που ακολουθείτε για την ανεύρεση στηρίξεων να είστε πιο προσεκτικοί για να μην δημιουργηθούν παρεξηγήσεις ή παρερμηνευτούν οι προθέσεις σας.

ΑIΓΟΚΕΡΟI: από 22 Δεκεμβρίoυ ως 19 Iαvoυαρίoυ

aigokeros

Από 3-5/6 υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να πραγματοποιήσετε κάποιο ταξίδι πιθανά σε θάλασσα, να συναντήσετε κάποιο άτομο από νησί ή κάποιον που η εργασία του έχει να κάνει με θάλασσα ή νερό ή κάποιον που ζει στον όμορφο κόσμο του.
Ανήκετε στην κατηγορία των ζωδίων που δεν αφήνουν καμία αμφιβολία για την αποφασιστικότητα και την αποτελεσματικότητα σας. Έτσι λοιπόν είπατε να βάλετε τάξη στην προσωπική σας ζωή και την εικόνα που εμφανίζετε σε σχέση με αυτή προς τα έξω και το κάνατε πράξη. Τα πρώτα σημάδια αυτής της αλλαγής δίνουν αποτελέσματα γύρω στις 5/ 6, όπου ένα σημαντικό φλερτ πιθανολογείται. Το διάστημα 4-6/6 για να μην ανακύψουν προβλήματα σε μελλοντικές συνεργασίες, συνεταιρισμούς ή σχέσεις, αποφύγετε να παρεκκλίνετε από την συνήθη πορεία σας.
Από το Σαββατοκύριακο και για δέκα ημέρες στις συναλλαγές που σχετίζονται με εργασιακά, καθημερινότητα ή γενικότερα με το μέλλον σας, μην θεωρήσετε τίποτα ως δεδομένο και αυτονόητο, επιβεβαιώστε κάθε βήμα.

ΥΔΡΟΧΟΟI: από 20 Iαvoυαρίoυ ως 18 Φεβρoυαρίoυ

ydroxoos

Για εσάς ισχύει απόλυτα η παροιμία αν έχεις ευχή γονέα κατακτάς τα πάντα. Στην συγκεκριμένη περίπτωση τα αγαπημένα σας πρόσωπα βάζουν πλάτες σε όλα τα επίπεδα. Αυτή η βοήθεια είναι απόρροια των αλλαγών που συντελούνται στο οικογενειακό σας περιβάλλον από τον περασμένο Απρίλιο. Απλώς τώρα τα αποτελέσματα είναι εμφανή σε όλους.
Κοπιάσατε αρκετά και κάτι άλλαξε στον βαθύτερο εαυτό σας και στις μελλοντικές σας προοπτικές.
Από 4-6/6 μην τα δώσετε όλα στην προσωπική σας ζωή και διακινδυνεύσετε την όποια μη εμφανή βοήθεια ενδεχομένως έχετε σε θέματα καθημερινότητας ή εργασίας.
Από το Σαββατοκύριακο και για δέκα ημέρες ενδεχομένως αυτά που είχατε δρομολογήσει για τα του οίκου σας, ίσως δεν προχωράνε σύμφωνα με το πρόγραμμα σας. Μην το βάζετε κάτω, απλώς τσεκάρετε όλα τα στάδια ώστε να διορθώσετε τυχόν παραλείψεις ή αστοχίες.

IΧΘΕIΣ: από 19 Φεβρoυαρίoυ ως 20 Μαρτίoυ

ixtheis

Από 3-5/6 παρουσιάζετε έντονη καλλιτεχνική παρόρμηση. Είτε συζητάτε γύρω από αυτά τα θέματα είτε με αφορμή πολιτιστικές εκδηλώσεις κάνετε ή δέχεστε επισκέψεις.
Από την Πέμπτη εσείς που κάνατε μια στροφή στον τρόπο σκέψης και αποφασίσατε να τελειώσετε τις σπουδές σας, να ξεκινήσετε σεμινάρια κατάρτισης, σπουδές ή γενικότερα αντιληφθήκατε την σπουδαιότητα απόκτησης προσόντων που σας κάνουν να πατάτε γερά στην γη, καρπώνεστε την χαρά από αυτή σας την επιλογή.
Το 3ήμερο 4-6/6 μην αφήσετε τα μέλη της οικογένειας σας να παρέμβουν στις συναναστροφές σας με τρίτους, όποιοι και αν είναι αυτοί Από το Σαββατοκύριακο και για δέκα μέρες μην θεωρείτε δεδομένα τα όποια στηρίγματα έχετε στην ιδιωτική- προσωπική σας ζωή, αλλά επιβεβαιώστε ότι όντως υφίστανται και μπορούν να συνεχίσουν να σας συνδράμουν.

Από τους Χρήστο Ντούβλη & συνεργάτες Δήμητρα και Μαρία Βγενοπούλου

ntouvlis

Site: www.ntouvlis.gr