07-0714 –13-07-14

ΚΡIΟI: από 21 Μαρτίoυ ως 19 Απριλίoυ

krios

Από τις πρώτες μέρες της εβδομάδας ορισμένοι ενδέχεται να κινητοποιηθείτε αστραπιαία για να υλοποιήσετε προσωπικούς ή κοινωνικούς στόχους. Η αιτία για να κινητοποιηθείτε είναι οι θετικές σκέψεις σας τόσο για τα υλικά αγαθά που κατέχετε όσο και για την δύναμη που αντλείτε από τα άτομα που βρίσκονται στο περίγυρό σας. Πιθανόν να γνωρίσετε αξιόλογα πρόσωπα αυτό το διάστημα, όπου θα σας κεντρίσουν το ενδιαφέρον σας είτε επαγγελματικά είτε προσωπικά. Για αυτό το λόγο μην βιαστείτε να πείτε όχι σε προτάσεις που θα δεχτείτε για συναντήσεις ή για οποιαδήποτε έξοδο. Ακόμη αρκετοί από εσάς ίσως εισπράξετε έμπρακτα την ηθική ή οικονομική στήριξη από τους γονείς σας. Ταυτόχρονα μπορεί να νιώσετε ότι πιέζεστε από κάποια πρόσωπα έτσι, ώστε να θέλετε να αποδράσετε ή να τα τινάξετε όλα στον αέρα. Από 12/7 έως 27/7 σας δίνεται η δυνατότητα να προωθήσετε την κοινωνική σας εικόνα.

ΤΑΥΡΟI: από 20 Απριλίoυ ως 20 Μαϊoυ

tauros

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον θα έχει αυτή η εβδομάδα για εσάς αφού επιτέλους θα καταφθάσει η χείρα βοηθείας που αναμένατε τόσο καιρό έτσι ώστε να πάρετε μερικές ανάσες ανακούφισης και να ηρεμήσετε λίγο για τα οικονομικά σας. Έκτος των άλλων, θα σας δοθεί η δυνατότητα να τακτοποιήσετε τις εκκρεμότητες σας στην δουλειά ή γενικότερα στην καθημερινότητα σας. Επίσης, κάποιοι μπορεί να ξεκινήσετε νέο πρόγραμμα διατροφής ή να βάλλετε στο καθημερινό σας πρόγραμμα την γυμναστική. Ακόμη ενδέχεται να λάβετε πρόσκληση από αδέλφια ή από γείτονες, όπου θα είναι η αιτία να γνωρίσετε ένα σημαντικό πρόσωπο για τα μελλοντικά σας σχέδια. Ωστόσο φροντίστε να μην βρεθείτε στο περιθώριο εξαιτίας της κριτικής που ασκείτε στο στενό σας περιβάλλον. Από 12/7 και για δεκαπέντε μέρες μπαίνετε στην διαδικασία να υλοποιήσετε τα όνειρά σας και να εξωτερικεύεστε τις ιδέες σας.

 ΔIΔΥΜΟI: από 21 Μαϊoυ ως 21 Ioυvίoυ

didymoi

Πιθανόν να γνωρίσετε ξαφνικά νέους φίλους από το εξωτερικό ή εκτός του περίγυρού σας, όπου με τον διαφορετικό τρόπο σκέψης – νοοτροπίας τους θα σας εμφυσήσουν την δύναμη για να θέλετε να δείτε να γίνονται πραγματικότητα στόχοι ή όνειρα. Για αυτό το λόγο αξιοποιήστε στο έπακρο την αυτοπεποίθηση που διάθετε για να στοχεύσετε και να κερδίσετε σε όλους τους τομείς της ζωή σας. Οι συγκυρίες που προκύπτουν δεν θα πρέπει να περάσουν ανεκμετάλλευτες. Ευνοείστε αυτή την περίοδο για να κατακτήσετε κάθε επιθυμία, χωρίς ιδιαίτερο κόπο. Αυτό που απαιτείται από την δική σας πλευρά είναι να επικοινωνήσετε και να κάνετε όσο το δυνατόν περισσότερο γνωστά τα σχέδιά σας στους κατάλληλους ανθρώπους. Βέβαια,  για να το πετύχετε αυτό δεν είναι ανάγκη να ξοδέψετε μια περιουσία. Από το Σαββατοκύριακο και για δυο εβδομάδες αποφασίζετε να επαναξιολογήσετε τα έσοδα και τα έξοδα σας.

ΚΑΡΚIΝΟI: από 22 Ioυvίoυ ως 22 Ioυλίoυ

karkinos

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον θα έχει για εσάς αυτή η εβδομάδα όπου θα αιφνιδιαστείτε με τις θετικές εξελίξεις είτε σε θέματα καριέρας είτε με την επιστροφή χρημάτων που θα δεχτείτε από τρίτους. Το μόνο σίγουρο είναι ότι τίποτα δεν γίνεται τυχαία. Πιθανόν η αιτία που προκαλεί κάτι να μην έχει τόσο μεγάλη αξία όσο το αποτέλεσμα. Για αυτό θα θελήσετε να μοιραστείτε τα χαρμόσυνα νέα μαζί με φίλους ή συγγενείς στον προσωπικό σας χώρο. Μέτα από πολλές καθυστερήσεις και αναβολές μάλλον έφτασε η στιγμή να χαρείτε και να γευτείτε τους καρπούς των κόπων σας. Ωστόσο για να μην σας βγει η χαρά σε πίκρα αποφύγετε τις βιαστικές ανακοινώσεις. Από 12/7 και για δεκαπέντε μέρες είναι μια καλή περίοδος για να τακτοποιήσετε τις διαταραγμένες σχέσεις με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΛΕΟΝΤΕΣ: από 23 Ioυλίoυ ως 22 Αυγoύστoυ

leon

Από τις πρώτες μέρες της εβδομάδας ίσως αρχίσετε να βλέπετε να πραγματοποιούνται κάπως απρόσμενα τα μεγαλόπνοα όνειρά σας. Για ορισμένους μπορεί να είναι ένα ταξίδι, για άλλους να κάνετε μια συνεργασία, να κλείσετε μια μεγάλη συμφωνία, να αρραβωνιαστείτε, να παντρευτείτε ή να πάρετε την απόφαση να σπουδάσετε στο εξωτερικό για τους νεότερους της παρέας. Από την άλλη πλευρά οι δυσκολίες στο σπίτι ή στην καθημερινότητα μπορεί να σας έχουν κουράσει. Βέβαια όλα αυτά θα θεωρούνται σε λίγο παρελθόν, αφού θα έχετε τα κατάλληλα εργαλεία για να αφοπλίσετε τους πάντες. Ωστόσο φροντίστε στις δοσοληψίες σας να είστε νόμιμοι και τυπικοί, έτσι ώστε να μην εμπλακείτε σε νομικές υποθέσεις. Από το Σαββατοκύριακο και μέχρι 27/7 βάζετε σε τάξη εκκρεμή ζητήματα τόσο στον επαγγελματικό τομέα όσο και σε σχέσεις με συγγενείς.

 ΠΑΡΘΕΝΟI: από 23 Αυγoύστoυ ως 22 Σεπτεμβρίoυ

parthenos

Ενδεχομένως, αυτές τις μέρες να σας γεννηθούν καινούργιες επιθυμίες για να απαλλαγείτε από όχι και τόσο ευχάριστες συνήθειες στην καθημερινότητα σας. Με αφορμή την κοινωνικό – επαγγελματική σταδιοδρομία, όπου σας ανοίγονται νέες προοπτικές για το μέλλον τόσο οικονομικά όσο και συναισθηματικά, αρχίζετε να προσεγγίζετε τον κάθε επιθυμητό σας στόχο. Ταυτόχρονα ευνοείστε να επικοινωνήσετε και να κλείσετε μικρές – μεγάλες συμφωνίες με αποτέλεσμα να ανακτάτε την αυτοπεποίθηση σας και να διεκδικείτε την αναγνώριση σας στο ευρύ κοινό. Βέβαια, είναι καλό να μην το παρακάνετε με την διαχείριση των οικονομικών σας, διότι δεν είναι κακό να πείτε μερικές φορές όχι στην παρέα σας, όταν δεν το σηκώνει το πορτοφόλι σας. Από 12/7 και για δεκαπέντε μέρες έχετε την δυνατότητα να τακτοποιήσετε την προσωπική σας ζωή ή να διοχετεύσετε την ενέργειά σας σε καινούργια σπορ ή χόμπι.

ΖΥΓΟI: από 23 Σεπτεμβρίoυ ως 23 Οκτωβρίoυ

zygos

Νέες γνωριμίες αναμένονται αυτό το χρονικό διάστημα όπου θα σας χαροποιήσουν δεόντως, διότι θα σας βοηθήσουν να εκφράσετε τις πραγματικές σας επιθυμίες και κατά πάσα πιθανότητα να αλλάξετε τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζατε μέχρι σήμερα τα πράγματα. Αυτό θα σας κάνει να δραστηριοποιηθείτε και να κυκλοφορήσετε, προκειμένου να στοχεύσετε όσο το δυνατόν περισσότερες προσωπικές επιδιώξεις. Ταυτόχρονα στα συναισθηματικά σας μπορεί να είχατε κάποιους περιορισμούς ή δυσκολίες, ωστόσο τα ξεπερνάτε όλα και είστε έτοιμοι να διαλαλήσετε τα νέα σας. Καθώς θα πλέετε στα σύννεφα, για την θετική έκβαση των γεγονότων ίσως μερικοί να μην μοιραστούν την χαρά σας. Αυτός βέβαια δεν είναι λόγος να χαλάσετε τις καρδιές σας. Από το Σαββατοκύριακο και μέχρι 27/7 μπαίνετε σε μια διαδικασία απολογισμού και εσωστρέφειας σχετικά με την πορεία σας.

ΣΚΟΡΠIΟI: από 24 Οκτωβρίoυ ως 22 Νoεμβρίoυ

skorpios

Ορισμένοι μπορεί ξαφνικά να βάλλετε στο πρόγραμμα την υγιεινή διατροφή ή να κάνετε αναπάντεχες αλλαγές στην εργασία, διότι έχετε κουραστεί αυτό το διάστημα και πιθανόν να εκδηλώσετε την επιθυμία να δουλεύετε από το σπίτι. Ταυτόχρονα όσοι αναζητάτε εργασία ξε – αγχώνεστε, αφού φίλοι και γνωστοί κινητοποιούνται για να επιλύσετε το πρόβλημά σας. Επίσης, αυτή την εβδομάδα θα κάνετε αρκετές επισκέψεις, θα δεχτείτε να τακτοποιήσετε τις τελευταίες λεπτομέρειες για κάποιο ταξίδι ή ευχάριστη συνάντηση ή ακόμη και για νομικές υποθέσεις. Ωστόσο μεριμνήστε στις μετακινήσεις που θα πραγματοποιήσετε να έχετε οπλιστεί με τα απαραίτητα αποθέματα σε κουράγιο και σε ψυχραιμία, προκειμένου να μην βγείτε εκτός ορίων. Από 12/7 και για δεκαπέντε μέρες έχετε μια νευρικότητα για να τακτοποιήσετε ζητήματα που έχουν να κάνουν με την επαγγελματική σας αποκατάσταση.

ΤΟΞΟΤΕΣ: από 23 Νoεμβρίoυ ως 21 Δεκεμβρίoυ

toxotis

Ξαφνικά αποφασίζετε να βγείτε έξω για να διασκεδάσετε είτε με το να παίξετε τα αγαπημένα σας σπορ- παιχνίδια είτε με το να έρθετε πιο κοντά με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Στην επιλογή σας αυτή δεν θα είστε μόνοι, καθώς θα υπάρχει μια συνάδελφος ή μια φίλη που θα σας βοηθήσει να οργανώσετε το πρόγραμμα σας έτσι ώστε να φέρετε εις πέρας τις επιθυμίες σας. Ταυτόχρονα θα ευνοηθείτε να υλοποιήσετε μικρούς ή μεγάλους στόχους. Εκτός των άλλων θα δείτε άσπρο φως στα οικονομικά σας, αφού τρίτοι θα σας πληρώσουν τις παλιές τους οφειλές από δανεικά, από δημόσιες ή ασφαλιστικές εταιρίες ή από κληρονομιές για ορισμένους. Δεν χρειάζεται να βιαστείτε να επενδύσετε τα χρήματα σας προτού τα λάβετε στα χέρια σας καλά – καλά. Από το Σαββατοκύριακο και μέχρι 27/7 εστιάζετε τόσο στα υλικά αγαθά όσο και στα συναισθηματικά σας.

 

ΑIΓΟΚΕΡΟI: από 22 Δεκεμβρίoυ ως 19 Iαvoυαρίoυ

aigokeros

Αυτή την εβδομάδα ίσως να έχετε ξαφνικές επισκέψεις από συναδέλφους ή γενικότερα από το κοινωνικό σας κύκλο για να εκμυστηρευτούν τα συναισθήματα που τρέφουν προς το πρόσωπο σας ή για να δηλώσουν ότι σας στηρίζουν στα νέα σας επαγγελματικά ανοίγματα. Ακόμη ευνοείστε να κάνετε σημαντικά βήματα στην καριέρα σας με νέες προτάσεις που θα δεχτείτε για όσους από σας αναζητάτε μια νέα εργασία ή είστε άνεργοι αυτό το χρονικό διάστημα. Ασφαλώς δεν μένετε πίσω και στα κοινωνικά αφού υπάρχει και εκεί έντονη κινητικότητα με μεγάλες πιθανότητες να οδηγήσει σε αξιόλογες γνωριμίες, που θα σας βοηθήσουν για τα προχωρήσετε τα σχέδια σας. Βέβαια μην τρέξετε να ανακοινώσετε τις συνεργασίες προτού τις οριστικοποιήσετε. Από 12/7 και για δεκαπέντε μέρες επαναξιολογείτε τις σχέσεις σας τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική σας ζωή.

ΥΔΡΟΧΟΟI: από 20 Iαvoυαρίoυ ως 18 Φεβρoυαρίoυ

ydroxoos

Μπορεί πολλές φορές να εκδηλώνετε την επιθυμία να αποδράσετε από την καθημερινή σας ρουτίνα αλλά να μην το έχετε καταφέρει έως σήμερα. Όμως, αυτή την εβδομάδα χωρίς να το πολύ σκεφτείτε ή να το ψειρίσετε κάνετε την επανάσταση σας και αποφασίζετε να ετοιμάσετε τον απαραίτητο εξοπλισμό για να κάνετε ένα μικρό ταξιδάκι. Με αυτό τον τρόπο θα δώσετε χρόνο στον εαυτό σας για να επαναξιολογήσετε εκ νέου τις επιλογές που έχετε για το μέλλον. Εκτός των άλλων θα έχετε την αμέριστη συμπαράσταση τόσο των συναδέλφων όσο και από τον/την σύντροφό σας για να προσπεράσετε τα κοινωνικά εμπόδια και να πετύχετε την κοινωνική σας καταξίωση. Βέβαια όση βοήθεια και να έχετε θα πρέπει να προσέξετε τον τρόπο που μιλάτε. Από το Σαββατοκύριακο και μέχρι 27/7 αποφασίζετε να κατεβάσετε ρολά προκειμένου να σκεφτείτε τα επόμενα επαγγελματικά σας βήματα.

IΧΘΕIΣ: από 19 Φεβρoυαρίoυ ως 20 Μαρτίoυ

ixtheis

Ερωτικά ή οικονομικά ζητήματα σας βγάζουν από την γαλήνη που θέλατε για να ζείτε ήρεμα. Κατά πάσα πιθανότητα κάποιο γυναικείο πρόσωπο θα σας ωθήσει να βγείτε από το κλουβί σας, ώστε να εκφράσετε τα συναισθήματά σας και να απολαύσετε τις επιθυμίες σας. Στην πραγματικότητα όλο αυτό το σκηνικό θα σας οπλίσει με δύναμη, προκειμένου να αντιμετωπίσετε κατά μέτωπο τις εκκρεμότητες σας απέναντι σε τρίτους. Ακόμη, ορισμένοι από εσάς θα αποφασίσετε να κάνετε κάποιο σημαντικό βήμα στην ζωή σας είτε να επιδιώξετε να υλοποιήσετε νέα οικονομικά ανοίγματα. Στην προσωπική ζωή μερικοί ίσως αρραβωνιαστείτε ή προσδιορίσετε προϋποθέσεις και ημερομηνία για γάμο με το έτερο σας ήμισυ. Φροντίστε να μην ξεφύγετε από τον προϋπολογισμό σας, για να ικανοποιήσετε τα κέφια σας. Από 12/7 και για δεκαπέντε μέρες δραστηριοποιείστε στις κοινωνικές σας υποχρεώσεις.

Από τους Χρήστο Ντούβλη & συνεργάτες Δήμητρα και Μαρία Βγενοπούλου

ntouvlis

Site: www.ntouvlis.gr