04/11 – 10/11
Γενικά
Η αρχή της εβδομάδας, θα σας παρουσιάσει μια πιο χαλαρή, πιο νωχελική εικόνα. Καθώς όμως ο κυβερνήτης σας ο Ερμής είναι ακόμη ανάδρομος και θα παραμείνει έως την αμέσως επομένη της Κυριακής, εστιάστε να εξετάζετε διπλά καταστάσεις της καθημερινότητας σας. Κατά τα μέσα της εβδομάδας, προτιμήσετε να πείτε «όχι» πιο εύκολα από όσο «ναι», όμως μην παρασυρθείτε οι ίδιοι από αρνητικά συναισθήματα. Άλλο το ένα, άλλο το άλλο. Την Παρασκευή αλλά και αργότερα προς το Σαββατοκύριακο, βαλθείτε να καταλάβετε τα πίσω από την κουρτίνα πράγματα. Η ευθυδρόμηση του κυβερνήτη σας από την επόμενη Δευτέρα, θα σας ξεκαθαρίσει αισθητά το τοπίο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα ερωτικά σας θα βιώσουν μια πίεση παραπάνω -η αλήθεια είναι- αυτήν την εβδομάδα. Ξεκαθαρίσετε όμως πρώτα μέσα σας και έπειτα με τους άλλους εκείνα που θέλετε για εσάς, και οι τελευταίες ημέρες της αναδρομής του Ερμή, μπορούν να σας προσδιορίσουν, εκ νέου ευθείες. Τις οποίες αν ακολουθήσετε, θα οδηγήσουν ένα βήμα παρακάτω, την ερωτική σας καθημερινότητα. Προς το τέλος της εβδομάδας ειδικά, εστιάστε να παραδεχθείτε αλήθειες από πλάνες, και μην επιδοθείτε σε επιπόλαιες κινήσεις. Κάντε ξεκαθαρίσματα!

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, ίσως από την Τρίτη που η Αφροδίτη θα προσχωρήσει στο ζώδιο του Αιγόκερω, να διαπιστώσετε πως δυσκολεύεστε να οργανωθείτε. Εστιάστε τότε σε ανθρώπους που κρίνετε πως έχουν και δομή και σύστημα στον τρόπο που λειτουργούν, και ζητήστε την βοήθεια τους. Κατά τα μέσα της εβδομάδας, κρατήστε μια πιο συντηρητική στάση, και από την Πέμπτη, κυρίως δε την Παρασκευή, ακολουθήστε την έμπνευση σας. Το Σαββατοκύριακο τέλος, εξετάστε μήπως υπάρχουν εκκρεμότητες που έχετε αμελήσει.