6/1-12/1

Γενικά Αν θέλεις πραγματικά κάτι να αλλάξει στη ζωή σου προς το καλύτερο αυτήν την εβδομάδα, αγαπητέ Δίδυμε, δούλεψε σκληρά ενάντια στις αντιξοότητες που θα σου προκαλέσει η θέση του κυβερνήτη σου Ερμή μέχρι το Σάββατο στον Αιγόκερω και μην αφήνεις τις φήμες που κυριαρχούν, να σε επηρεάζουν ψυχολογικά ή ηθικά. Αποδέξου τα ελαττώματα των δικών σου ανθρώπων και μη μεγαλοποιείς διαφωνίες, που είναι πολύ φυσικό να υπάρχουν. Διατήρησε το πρόγραμμα των δραστηριοτήτων σου, δίνοντας βάρος εκεί που υπάρχει λόγος, τόσο προσοχής όσο και αξιοποίησης. Μην αφήνεσαι στις δυσκολίες, γιατί τα περιθώρια επιλογών σου είναι δυστυχώς πολύ στενά.

Αισθηματικές προβλέψεις Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας δείχνουν ότι θα σε προβληματίσει έντονα η συμπεριφορά του συντρόφου σου, φίλε Δίδυμε, και κάπου μπορεί να σε κουράσει με τις διακυμάνσεις που θα έχει, με αποτέλεσμα να επηρεαστεί η ψυχολογία σου αρνητικά και να χαλάσει η διάθεσή σου. Προσπάθησε να τον πλησιάσεις και να τον κάνεις να ανοιχτεί και να σου πει τι τον απασχολεί, ώστε να έρθετε ουσιαστικά πιο κοντά ο ένας με τον άλλον. Οι ελεύθεροι Δίδυμοι, κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου με την Σελήνη να σας ευνοεί από το ζώδιό σας, να περιμένετε νέα άτομα να σας πλησιάσουν και τον ερωτισμό σας να ανεβαίνει κατακόρυφα!

 

Επαγγελματικές/Οικονομικές προβλέψεις Η εβδομάδα αυτή θα σου επιφέρει προβλήματα οικονομικής φύσεως και εμπόδια στον επαγγελματικό σου τομέα, αν είσαι Δίδυμος. Απελευθερώσου όσο μπορείς, από ό,τι σε καταπίεζε μέχρι τώρα και δες τη ζωή κατάματα, χωρίς φόβους και ανασφάλειες. Γίνε πιο δημιουργικός και άρπαξε τις ευκαιρίες που θα σου προσφέρει η νέα θέση του Ερμή στον Υδροχόο, από το Σάββατο και μετά. Το έργο σου θα αναγνωριστεί και θα έχεις προτάσεις για συνεργασίες, με άτομα που ήδη γνωρίζεις ή έχεις ξανά συνεργαστεί μαζί τους στο παρελθόν, αν είσαι θετικός και αισιόδοξος. Στα οικονομικά σου ίσως προκύψουν ξαφνικά έξοδα που θα σε αναστατώσουν, αλλά αν έχεις χειρισθεί σωστά τα χρήματά σου, θα μπορέσεις να τα καλύψεις σε ικανοποιητικό βαθμό.