27-01-14 – 02-02-14

Προσεχτικός θα πρέπει να είσαι αυτήν την εβδομάδα, αγαπητέ Δίδυμε, καθώς οι σχέσεις σου θα περάσουν δοκιμασία. Θα προκύψουν έριδες και διαφωνίες, τόσο με τους οικείους σου όσο και με τους συνεργάτες σου, καθώς επίσης είναι πολύ πιθανό να έρθεις σε επαφή με ένα άτομο από το παρελθόν, που θα σε αναστατώσει. Προσοχή επίσης και στον χώρο της εργασίας σου, καθώς υπόγειες και αντιεπαγγελματικές ενέργειες μπορεί να σε βλάψουν.

  Αισθηματικές Προβλέψεις

Καλό θα ήταν να δείξεις προσοχή στα αισθηματικά σου κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, αν είσαι ένας δεσμευμένος Δίδυμος. Μην κάνεις πράγματα που μπορούν να παρεξηγηθούν από το ταίρι σου και προσπάθησε με υπομονή και ηρεμία να του εξηγήσεις τον τρόπο σκέψης σου. Μόνο έτσι θα καταφέρεις να συνεννοηθείς μαζί του. Αν παραμένεις αδέσμευτος, πρόσεξε τη συμπεριφορά σου στις νέες γνωριμίες που θα έχεις. Μη βιαστείς να δημιουργήσεις μια νέα σχέση, αν δεν είσαι έτοιμος ή αν δεν είσαι σίγουρος για την κατάκτηση σου.

  Επαγγελματικές Προβλέψεις Φίλε Δίδυμε, προσπάθησε να έχεις το νου σου στην εργασία σου, γιατί κάποια πρόσωπα πιθανόν να προσπαθήσουν να σου στήσουν παγίδες. Έχε τα μάτια σου ανοιχτά, ιδιαίτερα τις ημέρες κοντά στη Νέα Σελήνη, που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη στον Υδροχόο, καθώς οι κεραίες της αντίληψης σου μάλλον θα… αλλάξουν θέση και δεν θα συλλάβουν τους επικείμενους εχθρούς και απειλές που υπάρχουν γύρω σου. καλά θα κάνεις επίσης να προσέξεις τα οικονομικά ζητήματα ιδιαίτερα. Ρύθμισε με σοβαρότητα ό,τι εκκρεμότητες έχεις, για να μην πιεστείς μελλοντικά.