28-04-14 –04-05-14

ΚΡIΟI: από 21 Μαρτίoυ ως 19 Απριλίoυ

krios

Από τις πρώτες μέρες της εβδομάδας και για ένα μήνα εστιάζετε στα οικονομικά και στα συναισθηματικά σας. Αποφασίζετε τι κρατάτε ή τι αφήνετε από το παρελθόν για να προχωρήσετε στο αύριο.

Στις ποικίλες αλλαγές που θα υπάρξουν αυτό το διάστημα ίσως να είναι και η διακοπή μιας πηγής εσόδων. Μην σας τρομάζει όμως κάτι τέτοιο, καθώς στη συνέχεια θα προκύψει μια πολύ πιο επικερδής κατάσταση -ευκαιρία. Ακόμη, αξιοποιείστε τις επαγγελματικές ευκαιρίες που θα εμφανιστούν σχεδόν στην πόρτα σας. Οι επιχειρηματίες θα κλείσετε συμφωνίες για να προωθήσετε τα συμφέροντα σας. Ταυτόχρονα όσοι έχετε δουλέψει σκληρά καταφέρνετε να κατακτήσετε την πολυπόθητη θέση που ονειρεύεστε, τοποθετώντας την καθημερινότητα σας σε άλλες βάσεις.

Από τις 3-28/05 αναλαμβάνετε την διαχείριση της προσωπική σας ζωή. Προσοχή σε οποιαδήποτε απόφαση πάρετε, να μην παρθεί εν βρασμώ ψυχής.

ΤΑΥΡΟI: από 20 Απριλίoυ ως 20 Μαϊoυ

tauros

Από αυτή την εβδομάδα και για έναν μήνα ασχολείστε με τον εαυτό σας. Κάνετε αλλαγές στην εξωτερική σας εμφάνιση, με ανανέωση της γκαρνταρόμπας ή του κουρέματος σας. Επίσης, στα άμεσα σχέδια σας μπορεί να είναι μια μετακόμιση ή αλλαγή διακόσμησης του σπιτιού σας.

Ταυτόχρονα θα μπείτε στην διαδικασία να λάβετε σημαντικές αποφάσεις απέναντι των άλλων και στο δίλλημα να εγκαταλείψετε παλιές συνήθειες. Ακόμη όσοι έχετε ανοιχτές υποθέσεις με το νόμο πιθανόν να δικαιωθείτε και όσοι έχετε σχέδια για το μέλλον καλό είναι να τα θέσετε άμεσα σε εφαρμογή, αφού η τύχη είναι με το μέρος σας. Ακόμη, από το στενό οικογενειακό περιβάλλον σας θα δεχτείτε ηθική και οικονομική βοήθεια .

Από 3-28/05 αποφασίζετε να λειτουργήσετε σε χαμηλούς τόνους. Φροντίστε να μην φορτωθείτε προβλήματα συνεργατών – συναδέλφων σας.

 

ΔIΔΥΜΟI: από 21 Μαϊoυ ως 21 Ioυvίoυ

didymoi

Αυτή την εβδομάδα και για τις επόμενες τριάντα μέρες ξεκουραστείτε, επικοινωνήστε, γράψτε, κάντε ή δεχτείτε επισκέψεις ή οργανώστε κάποιο ταξίδι προκειμένου να γεμίσετε τις μπαταρίες σας επειδή τον επόμενο μήνα σας περιμένουν σημαντικά γεγονότα.

Σε αυτή σας την επιλογή να αποτραβηχτείτε από το προσκήνιο των εξελίξεων θα έχετε την αμέριστη ηθική ή οικονομική συμπαράσταση συναδέλφων – συνεργατών. Πολύ πιθανόν να δεχτείτε μια πρόταση για συνεργασία, όπου θα ξε αγχωθείτε και θα πάρετε μερικές ανάσες ανακούφισης. Εκτός από τα επαγγελματικά και τα συναισθηματικά τακτοποιούνται με την συνδρομή της οικογένειας σας.

Από τις 3-28/05 έχετε έντονη την διάθεση να βρεθείτε με φίλους και να δώσετε το παρόν σε κοινωνικές υποχρεώσεις γενικότερα. Φροντίστε να μην το παρακάνετε. Οι γονείς μην επιτρέπετε σε τρίτους να επεμβαίνουν στη διαπαιδαγώγηση των παιδιών σας γιατί σας αγχώνουν.

 

ΚΑΡΚIΝΟI: από 22 Ioυvίoυ ως 22 Ioυλίoυ

karkinos

Από τις πρώτες μέρες της εβδομάδας και για ένα μήνα υπάρχει έντονη κινητικότητα στον τομέα επίτευξης κοινωνικών στόχων. Στα πλαίσια αυτής της διαδικασίας διαγράφετε όσους δεν έχουν το αναμενόμενο αποτέλεσμα. Μέσα στο πρόγραμμα επίτευξης είναι και πολλές κοινωνικές επαφές ώστε να αποκομίσετε κέρδη για το μέλλον σας.

Υπάρχει πιθανότητα να υπάρξουν εξελίξεις στις σχέσεις σας, με το να ορίσετε ημερομηνία γάμου ή αρραβώνα οι ελεύθεροι και με το να ενισχύστε τις υπάρχουσες οι δεσμευμένοι. Παράλληλα οι γονείς δώστε χώρο – χρόνο στους στόχους των παιδιών σας καθώς θα βρείτε τα κατάλληλα πρόσωπα για να εκπληρώσετε τις επιθυμίες τους και οι υπόλοιποι να προβείτε σε ανακοινώσεις για οικονομικές συναλλαγές-συνεργασίες.

Από 3-28/05 προσέξτε τα θέματα που κοινοποιείτε σε τρίτους είτε για στόχους είτε σχετικά με τα του σπιτιού σας. Σκεφτείτε εάν πρέπει να προβείτε σε τέτοιου είδους ανακοινώσεις.

 

ΛΕΟΝΤΕΣ: από 23 Ioυλίoυ ως 22 Αυγoύστoυ

leon

Αυτή την εβδομάδα και για τις επόμενες τριάντα μέρες κινητοποιείστε σε θέματα καριέρας και κοινωνικής καταξίωσης. Για αυτό κάντε αισθητή την παρουσία σας και αρχίστε να εκθέτετε τις απόψεις σας στο ευρύ κοινό. Πιθανόν ορισμένοι να αλλάξετε επαγγελματική σταδιοδρομία, εργοδότη – προϊστάμενο ή να κατακτήσετε μια θέση μεγαλύτερη από την υπάρχουσα. Αυτό θα συμβεί, καθώς θα έχετε κρυμμένα χαρτιά κάτω από το μανίκι σας για να πραγματοποιήσετε τα όνειρα σας.

Ταυτόχρονα όσοι έχετε δουλέψει σκληρά τον τελευταίο καιρό έρχεται η στιγμή να ξετυλίξετε τα ταλέντα σας που αναγνωρίζονται. Όσοι αναζητάτε δουλειά αυτό το διάστημα, κλέβετε τις εντυπώσεις με την πρώτη ματιά και βρίσκετε άμεσα εργασία.

Από τις 3-28/05 θέλει προσοχή σε συμφωνίες που έχουν να κάνουν με το μέλλον και τα επαγγελματικά σχέδια σας. Φροντίστε να μην παραλείψετε λεπτομέρειες και να μην αγνοήσετε τα ψιλά γράμματα.

 

ΠΑΡΘΕΝΟI: από 23 Αυγoύστoυ ως 22 Σεπτεμβρίoυ

parthenos

Από αυτή την εβδομάδα και για έναν μήνα σκιαγραφείτε το μέλλον σας. Βάζετε σε τάξη θέματα που σας απασχολούν σχετικά με σπουδές, ταξίδια, νομικά ζητήματα ή στόχους. Επειδή έχετε αγχωθεί μπορεί να αλλάξετε ορισμένα μελλοντικά πλάνα που δεν αποδίδουν τα αναμενόμενα κέρδη προκειμένου να δημιουργήσετε τις κατάλληλες συνθήκες για να φτάσετε εκεί που ονειρεύεστε.

Κατά την διαδικασία επεξεργασίας των στόχων σας ίσως προβείτε σε αλλαγή φιλοσοφίας. Από την άλλη πλευρά υπάρχει πιθανότητα να προκύψει ένα ταξίδι όπου μπορεί να γνωρίσετε τον έρωτα της ζωή σας ενώ όσοι έχετε βρει το έτερο ήμισυ ενδέχεται να ανέβετε τα σκαλιά της εκκλησίας.

Από τις 3-28/05 επενδύετε στο μέλλον σας, δαπανώντας χρήματα για σπουδές και για την οργάνωση των στόχων σας. Φροντίστε να έχετε λάβει τις απαραίτητες γνώσεις και λεπτομέρειες.

 

ΖΥΓΟI: από 23 Σεπτεμβρίoυ ως 23 Οκτωβρίoυ  

zygos 

Αυτή την εβδομάδα και για τις επόμενες τριάντα μέρες θα κινηθείτε σε ένα πλαίσιο αναζωογόνησης που τόσο έχετε ανάγκη αυτό τον καιρό. Με αυτό τον τρόπο θα γεμίσετε τις μπαταρίες σας και θα αρχίσετε να καταστρώνετε τους στόχους που ονειρεύεστε να κατακτήσετε. Μέσα στα άμεσα σχέδια σας θα είναι το να διακόψετε κακές συνήθειες όπως είναι το κάπνισμα κλπ. με αποτέλεσμα να υπάρξουν μεταβολές- διακυμάνσεις στις υπάρχουσες επιθυμίες σας. Πιθανόν να υπάρξουν ορισμένες αλλαγές στα χρήματα που προέρχονται από τρίτους.

Από την άλλη πλευρά τακτοποιείτε κάποιο οικονομικό θέμα που σχετίζεται με το σπίτι σας. Ταυτόχρονα θα ανταμειφθείτε μέσα από κοινωνικές υποχρεώσεις στις οποίες θα κληθείτε να δώσετε το παρόν με το να κερδίσετε αυτά που επιδιώκατε εδώ και καιρό.

Από 3-28/05 νιώθετε ότι είστε εγκλωβισμένοι σε σχέσεις-συνεργασίες και αναζητάτε απεγνωσμένα μια σανίδα σωτηρίας. Προσοχή να μην κάνετε βιαστικές επιλογές.

ΣΚΟΡΠIΟI: από 24 Οκτωβρίoυ ως 22 Νoεμβρίoυ

skorpios

Από τις πρώτες μέρες της εβδομάδας και για ένα μήνα αρχίζετε να αξιολογείτε τις σχέσεις σας, προσωπικές και επαγγελματικές. Επομένως, οι δεσμευμένοι μετράτε τα κουκιά για να κάνετε ή να μην κάνετε το επόμενο βήμα στην ζωή σας ενώ οι ελεύθεροι αναρωτιέστε για το αν θα παραμείνετε  ή όχι στο κλαμπ των εργένηδων .

Από την άλλη πλευρά πιθανόν να δεχτείτε μια πρόσκληση για κάποιο κοινωνικό γεγονός, όπου θα προκύψει μια σημαντική σχέση ή συνεργασία με αποτέλεσμα να υπογράψετε «ισόβια» συμβόλαια, όπου θα λάβετε την αμέριστη συμπαράσταση για τους στόχους που επιθυμείτε να κατακτήσετε.

Από τις 3-28/05 δώστε έμφαση στην υγεία και στην διατροφή σας. Φροντίστε το εαυτό σας, μην εξαντλείτε τον οργανισμό σας, με υπερκόπωση και κακές διατροφικές συνήθειες. Οργανώστε και απολαύατε το κάθε γεύμα σας. Ταυτόχρονα αποφύγετε να επωμιστείτε προβλήματα τρίτων καθώς θα αγχωθείτε περαιτέρω.

 

ΤΟΞΟΤΕΣ: από 23 Νoεμβρίoυ ως 21 Δεκεμβρίoυ

toxotis

Από αυτή την εβδομάδα και για έναν μήνα αποφασίζετε να ασχοληθείτε με την καθημερινότητα σας. Ορισμένοι πιθανόν να αλλάξετε εργασία, για να διευκολυνθείτε στην πραγματοποίηση των ονείρων-στόχων σας. Ταυτόχρονα θα ανακτήσετε τις δυνάμεις και την αυτοπεποίθηση σας από τις αλλαγές που θα κάνετε στο πρόγραμμα της καθημερινής ρουτίνας σας.

Φροντίστε να οργανώσετε με κάθε λεπτομέρεια τα καθήκοντα σας, ώστε να έχετε τον πλήρη έλεγχο των πραγμάτων και να μην αφήσετε τίποτα στην τύχη τους. Σύντομα αντιλαμβάνεστε ότι αυτή σας η προσέγγιση αποδίδει με αποτέλεσμα να εισπράττετε ηθική ικανοποίηση και στην συνέχεια οικονομικά οφέλη .

Από τις 3-28/05 προσπαθείτε να συνδυάσετε τα συναισθηματικά σας με εργασία και στόχους. Το  αποτελέσματα είναι να μην μπορείτε να λειτουργήσετε με σαφή και αντικειμενικά κριτήρια. Θέστε όρια για να μην βρεθείτε σε αδιέξοδο και αρχίσετε να οπισθοδρομείτε.

 

ΑIΓΟΚΕΡΟI: από 22 Δεκεμβρίoυ ως 19 Iαvoυαρίoυ

aigokeros

Αυτή την εβδομάδα και για τις επόμενες τριάντα μέρες αποφασίζετε να ασχοληθείτε: οι γονείς με τα παιδιά τους, οι δεσμευμένοι με τους συντρόφου τους, οι ελεύθεροι με το να διασκεδάσουν και με το να φλερτάρουν και οι επιχειρηματίες με το να κάνουν νέες οικονομικές συναλλαγές-συνεργασίες και ρίσκα.

Σε κάποιους η τύχη θα χαμογελάσει με ένα λαχείο κυριολεκτικά ή και μεταφορικά. Γι’ αυτό μην ξεχάσετε να αφήσετε ένα παραθυράκι ανοιχτό για να σας βρει η θεά τύχη. Με αυτόν τον τρόπο θα σας δοθεί η ευκαιρία να αλλάξετε την καθημερινότητα σας και να υλοποιήσετε τα όνειρα σας.

Από τις 3-28/05 φροντίστε να μην απορροφηθείτε σε θέματα σπιτιού ή με την εσωστρέφεια σας και εγκαταλείψετε την καριέρα σας. Επομένως ιεραρχείστε τα καθήκοντά σας ώστε να μην αφήσετε τα πράγματα στην τύχη τους.

 

ΥΔΡΟΧΟΟI: από 20 Iαvoυαρίoυ ως 18 Φεβρoυαρίoυ

ydroxoos

Από τις πρώτες μέρες της εβδομάδας και για ένα μήνα κάνετε έναν απολογισμό και αξιολογείτε τα πράγματα που έχετε κάνει μέχρι σήμερα, σχετικά με σχέσεις – συνεργασίες και γενικότερα με την καθημερινότητα σας. Μέσα από όλη αυτή την διαδικασία αποφασίζετε να ρίξετε νέες βάσεις για να θεμελιώσετε ένα καινούργιο αύριο.

Φροντίστε να εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία που έχετε αυτή την περίοδο για να τακτοποιήσετε ζητήματα που αφορούν το σπίτι σας, προκειμένου να προχωρήσετε και να βάλετε σε τάξη και τους άλλους τομείς της ζωή σας. Ακόμη, οι γονείς ευνοούνται με την βοήθεια τρίτων προσώπων να πραγματοποιήσουν βαθύτερες επιθυμίες των παιδιών τους.

Από τις 3-28/05 βασικά θέματα που έχουν να κάνουν με μελλοντικά σχέδια που αφορούν εσάς ή την οικογένεια σας, πρέπει να συζητηθούν με κατάλληλα πρόσωπα.

 

IΧΘΕIΣ: από 19 Φεβρoυαρίoυ ως 20 Μαρτίoυ

ixtheis

Αυτή την εβδομάδα και για τις επόμενες τριάντα μέρες κάνετε και δέχεστε αρκετές επαφές. Φροντίζετε να συλλέξετε πληροφορίες σε καίρια θέματα που σας απασχολούν, τόσο στην καθημερινότητα όσο και στην σας προσωπική ζωή. Αξιολογώντας αυτές τις πληροφορίες είναι πιθανόν να αναθεωρήσετε τον τρόπο με τον οποίο καταγράφετε τις σκέψεις σας, με αποτέλεσμα τα δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία στον εαυτό σας και να επιδιώξετε να αποκτήσετε κάποιο πτυχίο-δίπλωμα. Ακόμη, μέσα σε όλες αυτές τις αλλαγές μπορεί να είναι και μια μετακόμιση. Κάποιος φίλος ή άτομο από την οικογένεια σας στηρίζει για να προωθήσετε ζητήματα επενδυτικά, επαγγελματικής δραστηριότητας ή θέματα των παιδιών σας.

Από 3-28/05 να είστε φειδωλοί στο τρόπο που διαχειρίζεστε τα χρήματα σας. Μην δαπανήσετε ποσά για αγορά μέσου μεταφοράς ή εκπλήρωση επιθυμιών. Τέλος, μεταθέστε για αργότερα την ανάληψη δανείου, αν είναι εφικτό.

Από τους Χρήστο Ντούβλη & συνεργάτες Δήμητρα και Μαρία Βγενοπούλου

ntouvlis

Site: www.ntouvlis.gr