12-05-14 –18-05-14

ΚΡIΟI: από 21 Μαρτίoυ ως 19 Απριλίoυ

krios

Έως 27/5 για να είστε σε θέση να ανταποκριθείτε σε έκτακτα έξοδα ή σε υποχρεώσεις που πιθανόν να προκύψουν, μην αφήσετε την παιδική πλευρά του εαυτού σας να υπερτερήσει σε ζητήματα διαχείρισης των οικονομικών σας. Μια τέτοια συμπεριφορά θα σας οδηγήσει στο να ξοδέψετε περισσότερα από όσα μπορείτε, με αποτέλεσμα να φανείτε ασυνεπείς σε τρίτους ή σε μέλη της οικογένειας σας. Κάτι τέτοιο δεν θα θέλατε να συμβεί, καθώς αυτή την περίοδο έχετε εύνοια για να τακτοποιήσετε ζητήματα σπιτιού χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Ακόμη, μην αποδιοργανωθείτε από τις ευθύνες που σας αναθέτουν ή αγχωθείτε καθώς δεν φαίνεται να λαμβάνετε χείρα βοηθείας σε θέματα καριέρας. Το διάστημα 13-15/5 πρέπει να θέσετε σε νέα βάση θέματα σχέσεων ή συνεργασιών οικονομικού ή συναισθηματικού περιεχομένου ξεκινώντας ουσιαστικά από το μηδέν. Στη συνέχεια όμως παρουσιάζονται ευκαιρίες αφού το διήμερο 14-16/5 ανοίγονται νέοι ορίζοντες για οικονομικά κέρδη ή συναισθηματικές εξελίξεις.

ΤΑΥΡΟI: από 20 Απριλίoυ ως 20 Μαϊoυ

tauros

Φροντίστε ώστε το επόμενο δεκαπενθήμερο να μην αντιδράτε σαν ταύροι στην αρένα θέλοντας να απομακρύνετε όλους όσους βρίσκονται δίπλα σας. Ενδεχομένως αυτή την περίοδο να έχετε τα νεύρα σας ή να είστε πιο ευαισθητοποιημένοι για αυτό και λειτουργείτε με αυτό τον τρόπο. Πρέπει όμως να έχετε κατά νου ότι σε καμία περίπτωση δεν φταίνε μόνο οι άλλοι για τον τρόπο με τον οποίο ενεργείτε. Διαχειριστείτε με απόλυτα διπλωματικό τρόπο τις σχέσεις σας για να αποφύγετε νομικές εμπλοκές για οικονομικά ζητήματα. Ακόμη, αξιοποιήστε εγκαίρως την πρόταση αρωγής που θα δεχτείτε από το κοντινό περιβάλλον σας, ώστε να ανακουφιστείτε από τα βάρη της τελευταίας περιόδου.  Το διάστημα 13-15/5 αποφύγετε να αποκαλύψετε τα σχέδια σας για το μέλλον αλλιώς θα «ξεψυχήσουν» εν τη γενέσει τους. Από14-16/5 πιθανόν να προκύψει μια γνωριμία, που θα κρατηθεί μυστική ή θα λάβουν χώρα εμπιστευτικές επαφές στον χώρο της εργασίας ιδιαίτερα θετικές.

ΔIΔΥΜΟI: από 21 Μαϊoυ ως 21 Ioυvίoυ

didymoi

Φαίνεται ότι αυτήν την περίοδο σας εξιτάρει την φαντασία η ιδέα του να αιωρείται ένα πέπλο μυστηρίου πάνω από τα ζητήματα της εργασίας σας ή ακόμα και της υγείας σας. Στην προκειμένη περίπτωση όμως οφείλουμε να σας ενημερώσουμε ότι δεν γυρίζετε ταινία, για αυτό αφήστε τις όποιες εκκεντρικότητες κατά μέρος. Δώστε την δέουσα προσοχή στον εαυτό σας, μην αψηφάτε τα μηνύματα που σας στέλνει, αλλά δράστε άμεσα παίρνοντας συμβουλές ή κάνοντας επισκέψεις σε ειδικούς. Ακόμη, κάποιος φίλος βάζει το χεράκι του για να αποκτήσετε μια πρόσθετη πηγή εισοδήματος. Από 13-15/5 θα έχετε εξελίξεις που αναμένατε εδώ και καιρό σε θέματα βοήθειας. Φροντίστε να είστε προετοιμασμένοι για κάθε ενδεχόμενο έτσι ώστε σε περίπτωση μη απόδοσης, να μην μείνετε στα κρύα του λουτρού. Από 14-16/5 μια αναπάντεχη γνωριμία μπορεί να οδηγήσει σε ριζικές αλλαγές στην προσωπική σας ζωή ακόμη και σε αλλαγή της χώρας διαμονής σας σε μερικούς.

ΚΑΡΚIΝΟI: από 22 Ioυvίoυ ως 22 Ioυλίoυ

karkinos

Από σήμερα έως 27/5 στρέφετε την προσοχή σας στην κοινωνική αρένα, οι κοινωνικές εκδηλώσεις έχουν την τιμητική τους. Φροντίστε όμως να μην το παρακάνετε και θέσετε σε δεύτερη μοίρα συντρόφους και παιδιά, οι οποίοι μπορεί να αισθανθούν ότι τους έχετε εγκαταλείψει ή πλέον δεν νοιάζεστε για αυτούς. Βέβαια οι ελεύθεροι/ρες έχετε αγχωθεί για το πότε θα γίνετε γονείς καθώς βλέπετε τα χρόνια να περνούν και να μην έχετε βρει ακόμη το έτερο σας ήμισυ. Για αυτό επιδίδεστε στην αναζήτηση συντρόφου και πολύ σύντομα η γοητεία σας αρχίζει να αποδίδει και οι πρώτοι μνηστήρες πέφτουν στα δίχτυα σας. Το διάστημα 13-15/5 πιθανόν να νοιώθετε πιεσμένοι, καθώς δεν θα έχετε την στήριξη ή και την συγκατάθεση σχέσεων ή συντρόφων για την δρομολόγηση θεμάτων κοινωνικής ένταξης. Το 3ήμερο 14-16/5 φροντίστε να αξιοποιήσετε την απρόσμενη ευκαιρία στήριξης σε θέματα επαγγελματικής εξέλιξης και σταδιοδρομίας.

ΛΕΟΝΤΕΣ: από 23 Ioυλίoυ ως 22 Αυγoύστoυ

leon

Αποφύγετε να διογκώνετε τα υπάρχοντα προβλήματα σε εργασιακό χώρο, την καθημερινότητα ή υγεία, καθώς η προσέγγιση σας θα είναι περισσότερο συναισθηματική και δεν θα βασίζεται σε μια ρεαλιστική εκτίμηση των συνθηκών – καταστάσεων που επικρατούν. Το μόνο που θα καταφέρετε λειτουργώντας με αυτόν τον τρόπο θα είναι το να φορτωθείτε στις πλάτες σας επιπλέον έγνοιες και σκοτούρες. Μην πανικοβάλλεστε όμως γιατί υπάρχει λύση και θα λάβετε χείρα βοηθείας, δεν είναι όμως ανάγκη να το διαλαλήσετε. Αυτή η στήριξη καταφθάνει από ανθρώπους που σας νοιάζονται – αγαπούν, γεγονός που θα σας χαροποιήσει επιλύοντας ένα μεγάλο μέρος των προβλημάτων σας.

Από 13-15/5 κινηθείτε στον τομέα εργασίας με συνέπεια και νομότυπα γιατί η προδιάθεση σας λόγω εσωτερικής έντασης είναι να λειτουργείτε όπως σας έρχετε, με αποτέλεσμα να προκύψουν νομικές εμπλοκές με υπηρεσίες τους κράτους.

14-16/5 έχετε την ευκαιρία να δεσμευτείτε, να σπουδάσετε και γενικότερα να κάνετε ένα θετικό άνοιγμα στη ζωή σας.

ΠΑΡΘΕΝΟI: από 23 Αυγoύστoυ ως 22 Σεπτεμβρίoυ

parthenos

Χρειάζεστε συμμάχους για να προχωρήσετε και να κατακτήσετε όλα αυτά που θέλετε. Για αυτό το λόγο τις επόμενες δυο εβδομάδες μην έρθετε σε ρήξη με αδέλφια, συγγενείς ή άτομα από το άμεσο – κοντινό  σας περιβάλλον. Σε περίπτωση που συμβεί κάτι τέτοιο προετοιμαστείτε να στηριχτείτε μόνο στις δικές σας δυνάμεις για την επίτευξη των στόχων σας. Σε μια τέτοια περίπτωση, όμως ,οφείλουμε να σας προειδοποιήσουμε ότι το ταξίδι θα είναι μοναχικό και χωρίς μεγάλο περίσσευμα αυτοπεποίθησης στις αποσκευές σας. Αυτές τις μέρες, όσοι δουλέψετε πέρα από τις δυνάμεις σας θα ανταμειφθείτε, καθώς θα κατακτήσετε τίτλους ή στόχους που θεμελιώνουν μια νέα βάση ζωής.

Το διάστημα 13-15/5 μην υπερβάλλετε σε προβλήματα που καταγράφετε από το καθημερινό σας περιβάλλον και χάσετε την γραμμή πλεύσης σας ή τα όποια κέρδη αναμένετε.

Το 3 ήμερο 14-16/5 προκύπτει μια ξαφνική προοπτική για περισσότερα χρήματα από δουλειά. Ενεργήστε εγκαίρως.

ΖΥΓΟI: από 23 Σεπτεμβρίoυ ως 23 Οκτωβρίoυ   

zygos

Για τις επόμενες δυο εβδομάδες αφήστε οικονομικά ανοίγματα, γαλαντομίες, γενναιοδωρίες ή την ικανοποίηση επιθυμιών για αργότερα. Διαφορετικά θα επωμιστείτε και επιπλέον οικονομικά βάρη από την οικογένεια σας για επεκτάσεις ή βελτιώσεις στο σπίτι και η δε εξόφληση αυτών των οφειλών θα σας παιδέψει και θα σας βγάλει εκτός ροής. Ψυχραιμία, υπάρχει σανίδα σωτηρίας για εσάς. Αξιοποιείστε το φυσικό σας ταλέντο στην δημιουργία και στην διατήρηση καλών σχέσεων και επαφών με τους άλλους και με αυτό τον τρόπο όχι μόνο θα ξελασπώσετε με το παραπάνω από τις υποχρεώσεις σας, αλλά πιθανότατα να προκύψει και μια μονιμότερη πηγή επαγγελματικού εισοδήματος. Το χρονικό διάστημα 13-15/5 προσπαθήστε να διαχειριστείτε παρεμβάσεις τρίτων σε θέματα του σπιτιού σας, θέτοντας όρια χωρίς να διαταράξετε τις σχέσεις σας. Το 3ήμερο 14-16/5 έχετε την ευκαιρία να ερωτευτείτε με την πρώτη ματιά και ο έρωτας αυτός μπορεί να εξελιχθεί ποικιλοτρόπως.

ΣΚΟΡΠIΟI: από 24 Οκτωβρίoυ ως 22 Νoεμβρίoυ  

skorpios

Νιώθετε ότι πιέζεστε και καθοδηγείστε από τους άλλους για να πάρετε αποφάσεις σχετικά με την επαγγελματική σας σταδιοδρομία ή την προσωπική σας ζωή. Ψυχραιμία, δεν είναι ανάγκη να απομακρυνθείτε από άτομα που ίσως αργότερα χρειαστείτε. Ταυτόχρονα μερικοί έχετε αγχωθεί για νομικά ζητήματα που εκκρεμούν σε βάρος σας και αναμένετε την απόφαση του δικαστηρίου. Βέβαια βρίσκετε λύση εάν επιλέξετε τους κατάλληλους ανθρώπους με την ανάλογη θέση για να προωθήσουν τις υποθέσεις σας. Ακόμη, αυτό το διάστημα οι νεότεροι θα βρείτε πηγές στήριξης για σπουδές ή γενικότερα στηρίγματα για το μέλλον σας. 13-15/5 αποφύγετε τις τεταμένες συζητήσεις υπό το κράτος των εντόνων συναισθημάτων των ημερών αυτών. Διαφορετικά θα δείτε σχέσεις με συνεργάτες ή συναδέλφους να διακόπτονται, χωρίς να καταλαβαίνετε το λόγο. 14-16/5 σας δίνεται η δυνατότητα να διαχωρίσετε τα ζητήματα δουλειάς από αυτά του σπιτιού, δίνοντας ένα τέλος στην εμπλοκή του ενός τομέα στον άλλο.

ΤΟΞΟΤΕΣ: από 23 Νoεμβρίoυ ως 21 Δεκεμβρίoυ

toxotis

Δίνετε προτεραιότητα σε θέματα εργασίας και υγείας. Για να μπορέσετε να αντεπεξέλθετε στις υποχρεώσεις σας, θα πρέπει να βάλλετε πρόγραμμα και να οργανώσετε την καθημερινότητα σας. Διαφορετικά τα πρώτα σημάδια κούρασης και άγχους, σύντομα θα εμφανιστούν και όχι μόνο δεν θα μπορέσετε να φέρετε εις πέρας τα καθήκοντα σας άλλα θα θέσετε σε κίνδυνο και τα πρόσωπα που σας στηρίζουν. Ακόμη, μην επιτρέψετε την εγκαθίδρυση του φόβου μέσα σας λόγω πιθανών οικονομικών εξελίξεων σε ζητήματα δουλειάς, αφού γνωρίζετε ότι πάντοτε εμφανίζεται ένας από μηχανής θεός και σας βγάζει από τα δύσκολα. Έτσι και τώρα μπορείτε να ανασάνετε με ανακούφιση, καθώς θα δείτε χρήματα να έρχονται στον λογαριασμό σας. 13-15/5 ιεραρχήστε σωστά τις προτεραιότητες σας προκρίνοντας τις κοινωνικό επαγγελματικές σας υποχρεώσεις, στις οποίες πρέπει να δώσετε την δέουσα βαρύτητα για να έχετε τα μέγιστα οφέλη. 14-16/5 μέσα από μετακινήσεις ρουτίνας που θα πραγματοποιήσετε ίσως να γνωρίσετε το έτερον ήμισυ σας σε συναρπαστική ατμόσφαιρα.

ΑIΓΟΚΕΡΟI: από 22 Δεκεμβρίoυ ως 19 Iαvoυαρίoυ

aigokeros

Για τις επόμενες δεκαπέντε μέρες, τολμούμε να πούμε ότι θα μας ξαφνιάσετε ευχάριστα. Αυτό θα συμβεί γιατί θα έχετε την τάση να εστιάσετε στην ικανοποίηση της προσωπικής σας ζωής ή επιθυμιών, με αποτέλεσμα συνεργασίες, συμφωνίες, ή επιδιώξεις που συντελούν στην κοινωνικό επαγγελματική βελτίωση της ζωής σας να τις αφήσετε στην τύχη τους. Πραγματικά πρωτόγνωρο για εσάς! Ακόμη, κάποιος φίλος θα σας ξε αγχώσει σε σημαντικό βαθμό και θα δείτε σχέδια να πραγματοποιούνται.

Από 13-15/5 ανοιχτείτε, βγείτε από το κλουβί σας για να εκμεταλλευτείτε τα οφέλη που απορρέουν από την ένταξη σας στο κοινωνικό σύνολο και που μπορούν να διαμορφώσουν ένα νέο πλαίσιο ζωής.

Το 3ήμερο 14-16/5 προκύπτουν ξαφνικά κέρδη που τακτοποιούν κάποιο θέμα που σας απασχολούσε. Ακόμη, υπάρχει πιθανότητα να ξεκινήσετε κάποιο φλερτ, που μπορεί να πάρει σοβαρές διαστάσεις ή επίσης μπορεί να τακτοποιηθεί κάποιο ζήτημα των παιδιών σας, γεγονός που θα σας χαροποιήσει ιδιαιτέρως.

ΥΔΡΟΧΟΟI: από 20 Iαvoυαρίoυ ως 18 Φεβρoυαρίoυ

ydroxoos

Για τις επόμενες δυο εβδομάδες οι ικανότητες σας δεν περνούν απαρατήρητες από τα άτομα που βρίσκονται δίπλα σας και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να φορτωθείτε ακόμα περισσότερες ευθύνες σε καίρια θέματα ζωής. Παρόλα αυτά, η πιο πάνω ανάληψη καθηκόντων, δεν θα πρέπει να αποτελέσει αφορμή, ώστε να σας κυριεύσει φόβος για κάποιες σημαντικές εξελίξεις σε ζητήματα καριέρας ή κοινωνικοποίησης. Μέσα σε όλα αυτά η τύχη σας χαμογελάει και σας υπόσχεται σίγουρη δουλειά – προαγωγή μέσω κάποιου φίλου ή γνωριμιών. Για αυτό το λόγο διαμηνύστε σε όσο το δυνατόν περισσότερα άτομα αυτά που θέλετε να επιτύχετε. Από 13-15/5μην ενδώσετε σε πιέσεις τρίτων και αποκαλύψετε προσωπικά ή επαγγελματικά σας θέματα, καθώς μια τέτοια συμπεριφορά θα θέσει σε κίνδυνο ζητήματα επαγγελματικής σταδιοδρομίας και μέλλοντος. Το 3ήμερο 14-16/5 πιθανόν να έχετε μια ευχάριστη συνάντηση με πρόσωπο που είχατε καιρό να δείτε και που αξίζει να δώσετε προσοχή.

IΧΘΕIΣ: από 19 Φεβρoυαρίoυ ως 20 Μαρτίoυ

ixtheis

Σε επαφές, επικοινωνίες ή συζητήσεις που κάνετε με άτομα από το άμεσο – κοντινό ή συγγενικό σας περιβάλλον φροντίστε να μην υπερβείτε την κόκκινη γραμμή σε αυτά που θα πείτε ή θα πράξετε. Ενδεχομένως μια τέτοια συμπεριφορά να σας οδηγήσει ακόμη και στα δικαστήρια. Οι νεότεροι σε ηλικία ίσως δεν λάβετε και τόσο ευχάριστες ειδήσεις σε θέματα σπουδών. Ηρεμήστε όμως γιατί υπάρχει φως στην άκρη του τούνελ, καθώς άτομα μεγαλύτερης ηλικίας επεμβαίνουν για να διευθετήσουν τυχόν εκκρεμότητες σας σε σχέση με θέματα που αφορούν το μέλλον σας, νομικές υποθέσεις ή σπουδές. Αυτό  θα σας αναπτερώσει το ηθικό και θα σας δώσει την απαιτούμενη δύναμη να προχωρήσετε. Από 13-15/5 αναβάλλετε για αργότερα την οικονομική αξιολόγηση στόχων, διαφορετικά οι επιπτώσεις δεν θα είναι και τόσο θετικές. Το 3ήμερο14-16/5 αποφύγετε τις βιασύνες στην αξιολόγηση οικονομικών ή συναισθηματικών θεμάτων παρά την αρχική ευχάριστη εντύπωση που θα σας δημιουργηθεί. Κάτι θα σας αποκαλυφθεί !

Από τους Χρήστο Ντούβλη & συνεργάτες Δήμητρα και Μαρία Βγενοπούλου

ntouvlis

Site: www.ntouvlis.gr