30-06-14 –06-07-14

ΚΡIΟI: από 21 Μαρτίoυ ως 19 Απριλίoυ

krios

Από την Τρίτη και για τις επόμενες δυο εβδομάδες επιστρατεύετε μια πιο τσαχπίνικη ή πιο παιχνιδιάρικη συμπεριφορά στον τρόπο προσέγγισης των άλλων. Θα δίνουν και θα παίρνουν ή επαφές που θα έχετε με αδέλφια, με συγγενείς ή με άτομα από το άμεσο – κοντινό περιβάλλον σας προκειμένου να προωθήσετε ζητήματα καθημερινής ρουτίνας, δουλειάς ή υγείας.  Από 3 – 5/7 ενεργήστε εγκαίρως και κατάλληλα, ώστε να αποφύγετε να έρθουν στο φως της δημοσιότητας οικονομικού ή σεξουαλικού περιεχομένου θέματα που θα σας φέρουν σε δύσκολη – αμήχανη θέση μπροστά στα μέλη της οικογένειας σας.  Το τριήμερο 4 – 6/7 αποφύγετε τις εντάσεις, τις διαφωνίες ή τις συναισθηματικές εξάρσεις με συντρόφους, με φίλους ή με συνεργάτες. Ακόμη τακτοποιήστε εκκρεμότητες ή ανοικτές υποθέσεις που αφορούν ζητήματα γενικότερα του σπιτιού.

ΤΑΥΡΟI: από 20 Απριλίoυ ως 20 Μαϊoυ

tauros

Από 1/7 – 12/7 οι συζητήσεις, οι επαφές ή οι συναντήσεις που είχατε αφήσει σε εκκρεμότητα και αφορούσαν ζητήματα οικονομικά, προσωπικά ή αξιολόγησης των συναισθηματικών σας θα δείτε να προχωράνε ή να ολοκληρώνονται. Ανοίγεστε και συζητάτε τους προβληματισμούς σας, ωστόσο προσέξτε από την φόρα που έχετε πάρει να μην λεχθούν πράγματα που θα σας φέρουν σε δύσκολη θέση στη συνέχεια.  Από 3 – 5/7 μην εναντιωθείτε με αδέλφια ή με συγγενείς για συνεργασίες ή σχέσεις οικονομικού περιεχομένου που έχετε συνάψει για το μέλλον σας σύμφωνα με τον νόμο και τον τύπο.  Από 4 – 6/7 αποφύγετε να αναμιχθείτε σε υποθέσεις άλλων που δεν σας αφορούν.  Ακόμη, εργασίες, καθήκοντα ή δουλειές που έχουν ως τελικό αποδέκτη τρίτους με τους οποίους συνδιαλλέγεστε μην τα κάνετε στο πόδι ή επιπόλαια.

ΔIΔΥΜΟI: από 21 Μαϊoυ ως 21 Ioυvίoυ

didymoi

Από 1 – 12/7 είναι δύσκολο να μπορέσει κάποιος να σας συναντήσει, καθώς «παίρνετε φωτιά», κινητοποιείστε πλήρως και γενικότερα δεν έχετε σταματημό. Είστε σε εγρήγορση – επιφυλακή, διότι σας απασχολούν καίρια ζητήματα που έχουν να κάνουν με την ίδια την προσωπικότητα σας ή την πορεία της ζωής σας γενικότερα και επιθυμείτε να βάλετε ένα τέλος ή να βρείτε μια λύση για αυτά.  Το τριήμερο 3 – 5/7 αποφύγετε να δαπανήσετε παραπάνω χρήματα από όσα μπορείτε να ανταποκριθείτε λόγω των απαιτήσεων της δουλειάς ή της καθημερινότητας.  Από 4 – 6/7 πιθανόν οι δικοί σας αγαπημένοι άνθρωποι να εκφράζουν την επιθυμία τους για να παραβρεθείτε σε κάποια εκδήλωση καλλιτεχνικού ή κοινωνικού ενδιαφέροντος.  Προτού δώσετε την συγκατάθεση σας για αυτή ελέγξετε αν πέρα από την διάθεση συνηγορούν θετικά και οι υπόλοιποι παράγοντες.

ΚΑΡΚIΝΟI: από 22 Ioυvίoυ ως 22 Ioυλίoυ

karkinos

Το χρονικό διάστημα 1 – 12/7 επιστρατευέτε και πάλι το μόνιμο μέσο διαφυγής που έχετε την φαντασία σας.  Ταξιδεύετε νοερά σε τόπους μακρινούς και όμορφους προκειμένου να ξεφύγετε από την ρουτίνα της καθημερινότητας και να εμπνευστείτε νέους τρόπους δράσης ή επικοινωνίας προς τους ανθρώπους με τους οποίους συνδιαλέγεστε συχνά.  Το τριήμερο 3 – 5/7 διαφυλάξτε την προσωπική σας ζωή με το να αποφύγετε να είστε εύθικτοι ή να παίρνετε κατάκαρδα το οτιδήποτε λέγεται ή γίνεται από τα πρόσωπα που σας περιβάλλουν γενιά.  Το χρονικό διάστημα 4 – 6/7 αποφύγετε διενέξεις, τσακωμούς, ή λογομαχίες με τα μέλη της οικογένειας σας, καθώς κάτι τέτοιο ενδέχεται να σας κρατήσει πίσω στην εξέλιξη των σχεδίων σας.  Φροντίστε να κρατήστε τις ισορροπιες και να διατηρήσετε ένα ήρεμο και αρμονικό κλίμα στο σπίτι σας.

ΛΕΟΝΤΕΣ: από 23 Ioυλίoυ ως 22 Αυγoύστoυ

leon

Από 1 – 11/7 βάζετε πλώρη για να υλοποιήσετε βαθύτερες επιθυμίες και στόχους υλικούς ή πνευματικούς. Κατεβάζετε ιδέες και βρίσκετε τρόπους που θα σας βοηθήσουν να επιτύχετε το πακέτο των επιδιώξεων σας το οποίο δεν περιορίζεται μόνο σε οικονομικά και συναισθηματικά ζητήματα αλλά αφορά και γενικότερα θέματα καταξίωσης ή ένταξης στο κοινωνικό σύνολο.  Από 3 – 5/7 μην «απαξιώσετε» την οικογένεια σας από το καθημερινό σας πρόγραμμα, βρείτε χώρο και χρόνο και για αυτούς. Από 4 -6/7 θα είστε λίγο πιο πάνω ευαισθητοποιημένοι από ότι είναι το φυσιολογικό. Για αυτό το λόγο αποφύγετε να πάρετε τοις μετρητοίς ότι θα λεχθεί ή θα κυκλοφορήσει ως φήμη από το άμεσο περιβάλλον σε σχέση με εσάς. Ακόμη, φροντίστε να είστε σίγουροι ότι αυτό για το οποίο αντιδράτε ή μάχεστε είναι έτσι όπως αρχικά παρουσιάζεται.

ΠΑΡΘΕΝΟI: από 23 Αυγoύστoυ ως 22 Σεπτεμβρίoυ

parthenos

Από 1 – 12/7 επανέρχεται ακόμα πιο έντονα αυτή την φορά η πλήρης εναρμόνιση των σκέψεων σας με τον τρόπο που λειτουργείτε, εκφράζεστε ή δράτε. Η ταύτιση αυτών των δυο λειτουργιών έχει να κάνει με την εικόνα που θέλετε να αποκτήσετε ή έχετε κατακτήσει ή την αποκατάστασης σας τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο.  Από 3 – 5/7 θα κάνετε κοινωνικές επαφές που θα έχουν σαν στόχο την καθιέρωση της προσωπικής σας ζωής στον κοινωνικό σας κύκλο. Φροντίστε όμως με αυτή την συμπεριφορά σας να μην αναγκαστείτε να πείτε «καληνύχτα» σε οικογενειακούς στόχους.  Το τριήμερο 4 – 6/7 αν είναι εφικτό μην δανείσετε χρήματα. Επίσης, κλείστε όλες τις πότρες ή τα παράθυρα που δίνουν πάτημα στους άλλους για να έχουν αξιώσεις επί των οικονομικών σας.

ΖΥΓΟI: από 23 Σεπτεμβρίoυ ως 23 Οκτωβρίoυ  

zygos

Από την Τρίτη 1/7 και για τις επόμενες δυο εβδομάδες είναι σαν να ξανά πήραν και πάλι μπρος οι μηχανές, μετά την προσπέραση – υπερπήδηση των προβλημάτων που είχαν ανακύψει.  Το αναφέρουμε αυτό, καθώς είστε επί ποδός για την κατάστρωση των μελλοντικών σας σχεδίων και σκέφτεστε και ξανά σκέφτεστε το πώς θα θέλατε να είναι το αύριο για εσάς.  Το τριήμερο 3 – 5/7 μην θυσιάσετε αυτά που έχετε συνολικά αποκτήσει με κόπους και θυσίες για χάρη της προβολής – επίδειξης των οικογενειακών σας κατορθωμάτων.  Δεν είναι εποχές για κομπασμούς και υπερβολές.  Προς τα τέλη αυτής της εβδομάδας αναβάλετε ή μεταθέστε για αργότερα την ανακοίνωση – γνωστοποίηση προς γονείς, προϊσταμένους ή διευθυντές των όποιων ονείρων, φιλοδοξιών ή ιδεών έχετε για την καριέρα ή την επαγγελματική σας εξέλιξη.

ΣΚΟΡΠIΟI: από 24 Οκτωβρίoυ ως 22 Νoεμβρίoυ

skorpios

Από την Τρίτη και για δυο ολόκληρες σχεδόν εβδομάδες είστε σε μια φάση ενδοσκόπησης και ξεκαθαρίσματος σχετικά με φιλοδοξίες, με φίλους ή ακόμα και με το τι επιδιώκετε και τι όχι,.  Θέλετε να επιτύχετε τους στόχους σας, υλικούς και άυλους και είναι λογικό στα πλαίσια αυτής της αναζήτησης το να συζητάτε από πού και πώς θα πάρετε οικονομική ή ηθική βοήθεια για να τα καταφέρετε.  Από 3 – 5/7 η κινητικότητα και η κοινωνικότητα που θα επιδείξετε για θέματα καριέρας ή επαγγελματικής σταδιοδρομίας φροντίστε να μην θέσουν στο καναβάτσο τα μελλοντικά σας σχέδια.  Το τριήμερο 4 – 6/7 αποφύγετε να έρθετε σε ρήξη, διένεξη ή κόντρα με ανθρώπους που μπορουν να παίξουν ή παίζουν καταλυτικό ρόλο στα μελλοντικά σας σχέδια ή στο άνοιγμα νέων οριζόντων.

ΤΟΞΟΤΕΣ: από 23 Νoεμβρίoυ ως 21 Δεκεμβρίoυ

toxotis

Από 1 – 12/7 επανέρχεται και πάλι δυναμικά στο προσκήνιο ο τομέας των σχέσεων, καθώς παρουσιάζεται έντονη κινητικότητα σε αυτό τον τομέα της ζωής σας.  Αρχίζετε να αξιοποιείτε στο έπακρον σχέσεις, γνωριμίες, και κάνετε συμφωνίες ή συνεργασίες, που προωθούν θέματα καριέρας ή επαγγελματικής σταδιοδρομίας.  Το τριήμερο 3 – 5/7 φροντίστε τα ισχυρά ή εξέχοντα πρόσωπα στα οποία βασίζεστε ποικιλλοτρόπως για την κοινωνικό επαγγελματική σας εξέλιξη, να μην θέσουν σε αβεβαιοότητα τα επικείμενα κατορθώματα σας που θα σας άνοιγαν δρόμους.  Από την Παρασκευή έως και τις 6/7 η παρεύρεση σας σε κάποιο κοινωνικό γεγονός, μπορεί να σας απογοητεύσει λόγω της κοινοτυπίας του με άλλα του παρελθόντος. Αυτός δεν είναι, όμως, λόγος για να κάνετε έκδηλη την δυσαρέσκεια σας, καθώς με αυτό τον τρόπο θα χαλάσετε την εικόνας σας αλλά και δεσμούς φιλίας.

ΑIΓΟΚΕΡΟI: από 22 Δεκεμβρίoυ ως 19 Iαvoυαρίoυ

aigokeros

Από την Τρίτη 1 -12/7 πρώτο θέμα στην ατζέντα σας είναι ο σχεδιασμός ή επανασχεδιασμός ζητημάτων και προγραμμάτων εργασίας ή καθημερινότητας. Αφήνετε πίσω – εγκαταλείπετε κακές συνήθειες και ξεκινάτε κάτι νέο.  Αλλάζετε είτε τον τρόπο με τον οποίο είχατε συνηθίσει να κινείστε είτε τον χρόνο που καταναλώνατε σε αυτούς τους τομείς.  Μην βιαστείτε να προχωρήσετε στην ανακοίνωση αυτών των αποφάσεων σας, προτού οριστικοποιήσετε το τι θα κάνετε.  Το τριήμερο 3 -5 /7 οι κοινωνικές ομάδες ή οργανώσεις που θα ενταχθείτε φροντίστε να μην έρχονται αντιμέτωπες με τις όποιες συνεργασίες ή φιλίες στις οποίες στηρίζεστε.  Το χρονικό διάστημα 4 – 6/7 μην επιτρέψετε στον εαυτό σας να εκνευριστεί από την συμπεριφορά των άλλων που θα έχουν ως στόχο να σας φέρουν σε δύκολη θέση ή να σας γελοιοποιήσουν.

ΥΔΡΟΧΟΟI: από 20 Iαvoυαρίoυ ως 18 Φεβρoυαρίoυ

ydroxoos

Από τις πρώτες ημέρες της εβδομάδας και μέχρι τις 12/7 προσπαθείτε να ανακαλύψετε τρόπους ή ιδέες που θα σας δώσουν την δυνατότητα να απολαύσετε – χαρείτε καλύτερα την προσωπική σας ζωή.  Πρωταγωνιστικό ρόλο έχουν η διασκέδαση, η ψυχαγωγία ή εκπλήρωση απαιτήσεων προσωπικών ή των παιδιών σας.  Το τριήμερο 3 – 5/7 αποφύγετε παρασκηνιακές διαβουλεύσεις για θέματα κοινωνικοποίησης ή καριέρας, γιατί με αυτό τον τρόπο βλάπτετε την ψυχική σας υγεία και θα δημιουργήσετε από το τίποτα προβλήματα στην καθημερινότητα σας με επιπτώσεις στην λειτουργία του προγράμματός σας.  Προς τα τέλη της εβδομάδας φροντίστε η υπερβολική σας χαρά, η αισιοδοξία και ο ενθουσιασμός που θα σας διακατέχουν λόγω της συναναστροφής με άλλους, να μην σας κάνουν να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για την ζωή σας βιαστικά ή να τις παραγκωνίσετε σε κάποια άκρη για αργότερα.

 

IΧΘΕIΣ: από 19 Φεβρoυαρίoυ ως 20 Μαρτίoυ

ixtheis

Από την 1/7 και μέχρι τα μέσα περίπου του μήνα σας απασχολούν έντονα και πάλι οι αλλαγές που λαμβάνουν χώρα στο σπίτι σας. Δεν θα ήταν υπερβολή αν λέγαμε, ότι το σπίτι σας γίνεται κέντρο διερχομένων, καθώς πιθανόν να φιλοξενήσετε κάποιο φίλο, να συγκατοικήσετε με τον αγαπημένο σας ή να διοργανώσετε κάποιο πάρτι.  Από 3 – 5/7 μην αγνοήστε – προσπεράσετε την γνώμη των δικών σας προσώπων στα σχέδια που ετοιμάζετε για αλλαγές σε σχέσεις με φίλους ή σε αλλαγές στόχων.  Από 4 – 6/7 φροντίστε να μην αγγίξετε και πόσο μάλλον να μην ξεπεράσετε τα σωστά όρια στην συμπεριφορά σας προς άλλους, καθώς μια τέτοια ενέργεια θα έχει άμεση συνέπεια στην καθημερινότητα σας. Ακόμη, αν επιλέξετε μια ρομαντική απόδραση με τον σύντροφό σας μην παρασυρθείτε σε υπέρμετρα έξοδα για την περίσταση.

Από τους Χρήστο Ντούβλη & συνεργάτες Δήμητρα και Μαρία Βγενοπούλου

ntouvlis

Site: www.ntouvlis.gr