04/11 – 10/11
Γενικά
Η αρχή της εβδομάδας, θα σας φανεί αμφίσημη, καθώς η Δευτέρα εκδηλώνεται κάπως υποτονική, ενώ από την Τρίτη η κυβερνήτης σας η Αφροδίτη περνάει στον Αιγόκερω, και οι καταστάσεις θα σας στριμώξουν λίγο παραπάνω. Εστιάστε κυρίως στο να μην αφήνετε εκκρεμότητες για τις οποίες μπορεί να σας ψέξουν. Όπως επίσης, να χρειαστεί αν κάνετε δυο και τρεις φορές την ίδια κίνηση, έως να επιφέρετε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Σε αυτό συμβάλλει και ο ανάδρομος Ερμής βέβαια, επομένως για το σύνολο της εβδομάδας, καλείστε να αποδειχθείτε συγκεντρωμένοι. Όχι απλώς παρόντες!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι πρώτες ημέρες θα σας δώσουν δείγμα του τι θα επακολουθήσει, και από την Τρίτη και ύστερα, προσπαθήστε να μην φανείτε προκλητικοί απέναντι σε καταστάσεις. Μπορεί να στραφούν εναντίον σας. κατά τα μέσα και ύστερα, και ειδικά την Παρασκευή προσέξτε πολύ την συναισθηματική σας κατάσταση, καθώς περιστάσεις δεν αποκλείεται να σας ενοχλήσουν έντονα. Εστιάστε σε αυτά που σας ευχαριστούν περισσότερο, και όχι σε όσα σας πιέζουν, και καθώς ο έρωτας ή η αγάπη είναι συναισθήματα χαράς, απομακρυνθείτε είτε από ανθρώπους που δεν σας τα προσφέρουν είτε από συμπεριφορές σας που τα εμποδίζουν. Καθώς δεν φταίνε πάντοτε οι άλλοι!

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, ήδη από τις πρώτες ημέρες της εβδομάδας, εστιάστε κυρίως με πρακτικό τρόπο στο πώς μπορείτε να φέρετε σε πέρας σχέδια σας. Από την Τρίτη μάλιστα, η Αφροδίτη θα σας δώσει το έναυσμα για να προσπαθήσετε περισσότερο, όμως αν σας λείπει η συγκέντρωση, η κόπωση από μόνη, δεν θα επιφέρει κανένα αποτέλεσμα. Τον νου σας επίσης στην Παρασκευή, καθώς εμπόδια θα προκύψουν μια παραπάνω.