18/11 – 24/11
Γενικά
Κατά το σύνολο της εβδομάδας, η κυβερνήτης σας η Αφροδίτη θα βιώσει κάπως έντονα τις ποιότητες του Ήλιου. Επομένως, θα χρειαστεί κυρίως να είστε λίγο προσεκτικοί στον τρόπο που αντιλαμβάνεστε ή δέχεστε τα πράγματα που συμβαίνουν γύρω σας. Κατά τα μέσα, εστιάστε να αντιληφθείτε το γιατί των πραγμάτων, και όχι το πότε ή το πώς. Θα σας ανοίξει νέους ορίζοντες. Από την Παρασκευή δε που ο Ήλιος θα περάσει στον Τοξότη, αφήστε τα μεγάλα βήματα. Αφιερώστε χρόνο στα απλά πράγματα της ζωής. Αν μάλιστα το κάνετε ήδη από τις πρώτες ημέρες, μπορεί να αποφύγετε παρεξηγήσεις που ίσως οδηγήσουν σε διακοπή κοινωνικών σχέσεων.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα ερωτικά σας θα είναι καλύτερα να τα βάλετε λίγο στον αυτόματο πιλότο αυτήν την εβδομάδα. Έτσι, κανονίστε να μην ανοίξετε ερωτικές «δουλειές» και επίσης να μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις, θαρρείς και δεν υπάρχει αύριο. Κάθε βιασύνη αυτήν την εβδομάδα, μπορεί να καταλήξει σε ναυάγιο. Έτσι αφήστε τα πράγματα να κυλήσουν και μην ζορίσετε καταστάσεις. Θετικό σαφώς, είναι το γεγονός πως από την Παρασκευή, οι επικοινωνίες σας θα ευνοηθούν, επομένως με την εκλεπτυσμένη φύση που σας διακρίνει, αφήστε υπονοούμενα να απλωθούν στον αέρα. Θα δικαιωθείτε την κατάλληλη στιγμή!

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, η εβδομάδα αυτή θα επηρεάσει και τα οικονομικά σας, σε βαθμό που μπορεί να σας προβληματίσει έντονα. Το θετικό αυτή την φορά της υπόθεσης, είναι η όψη του Δία με τον Άρη στον χάρτη, οι οποίοι θα σας δώσουν την ευκαιρία, να δεν παρασυρθείτε από κυκλοθυμίες, να εστιάσετε σε πολύ συγκεκριμένους στόχους, και να σχεδιάζετε πολύ σοβαρές επενδύσεις για αργότερα!