6-1/12-1

Γενικά

Μην βιάζεσαι να κάνεις αλλαγές στην ζωή σου αυτήν την εβδομάδα,  όσο κι αν η τωρινή κατάσταση δεν σου αρέσει. Κάνε υπομονή τουλάχιστον μέχρι το Σάββατο, που ο Ερμής θα κάνει την είσοδο του στον Υδροχόο, γιατί μέχρι τότε είναι πιο φρόνιμο να ασχοληθείς με θέματα του παρελθόντος που πρέπει να τακτοποιηθούν και όχι με νέα σχέδια, που δεν έχουν καμία ελπίδα να προχωρήσουν. Αξιοποίησε τις ευκαιρίες βελτίωσης ή λύσεων που θα προκύψουν στα οικονομικά σου, αλλά μην ανοίγεσαι σε καινούργια έξοδα.

Αισθηματικές προβλέψεις Αν είσαι δεσμευμένος θα αρχίσεις να νοιώθεις ότι κάτι δεν πάει καλά με τη σχέση σου και κάποια πράγματα που συμβαίνουν γύρω σου θα σε γεμίσουν αμφιβολίες. Καλό θα είναι, πριν κάνεις οποιαδήποτε κίνηση, να το συζητήσεις με τον σύντροφό σου και όχι με τους φίλους σου όπως συνηθίζεις, γιατί δεν πρόκειται να σε συμβουλέψουν σωστά και θα έχεις αρνητικά αποτελέσματα. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου διαχωρίστε την φιλία από τον έρωτα, γιατί θα πληγώσετε άδικα το πρόσωπο που ενδιαφέρεται για σας.

 

Επαγγελματικές/Οικονομικές προβλέψεις Στα επαγγελματικά σου αυτή την εβδομάδα πρέπει να είσαι πολύ συγκεντρωμένος και συγκροτημένος, για να καταφέρεις να διεκπεραιώσεις με θετικό αποτέλεσμα αυτά που έχεις αναλάβει. Αν δεν προλαβαίνεις, ζήτα να σε βοηθήσουν, αλλά σε καμία περίπτωση μην παρατάς τις προσπάθειες σου. Οι αναποδιές που υπάρχουν είναι μέσα στο πρόγραμμα και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να τις αντιμετωπίσεις και όχι να τις παραβλέψεις. Στα οικονομικά, κάνε μια σχετική οικονομία, γιατί οι μέρες συνεχίζουν να σε δυσκολεύουν και να σου δημιουργούν άγχος και ανησυχία, λόγω αρνητικών επιρροών που δέχεσαι από την ανάδρομη κίνηση του κυβερνήτη σου, της Αφροδίτης, στον Αιγόκερω.