13/1- 19/1

Γενικά

Με θέματα επικοινωνίας και διαχείρισης των οικονομικών σου θα ασχοληθείς αυτήν την εβδομάδα. Είναι πολύ πιθανό να αναζητήσεις και νέους τρόπους επικοινωνίας, αλλά και να αναλογιστείς τους τρόπους, με τους οποίους αλληλοσυνδέονται τα πράγματα μεταξύ τους. Με την Πανσέληνο να λαμβάνει χώρα την Πέμπτη στο ζώδιο του Καρκίνου δεν αποκλείεται να υπάρξουν και κάποιες αλλαγές στον επαγγελματικό σου τομέα, οι οποίες θα απαιτήσουν από εσένα να καταβάλεις μεγαλύτερες προσπάθειες, προκειμένου να έχεις τα αποτελέσματα που θέλεις. Θα πρέπει να έχεις υπόψη σου ότι οι αλλαγές αυτής της περιόδου θα έχουν άμεση επίπτωση στην κατάσταση που θα κληθείς να διαχειριστείς, τις μέρες που θα ακολουθήσουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Το πλανητικό σύστημα θα ανεβάσει τη διάθεση σου, αν είσαι ένας αδέσμευτος Ζυγός, με την παρουσία νέων γνωριμιών, που θα έχουν πολλές πιθανότητες να καταλήξουν σε σχέση. Αν έχεις μόνιμο δεσμό, δεν θα πρέπει να κολλάς σε λεπτομέρειες και να δίνεις τεράστιες διαστάσεις σε πράγματα που δεν αξίζει ούτε να τα σχολιάσεις. Βρες τα πρώτα με τον εαυτό σου και μην κριτικάρεις άδικα τον σύντροφό σου, γιατί η υπομονή έχει και τα όρια της! Ξέφυγε από τα τετριμμένα της καθημερινότητας και κάνε καινούργια πράγματα, που θα ανανεώσουν τη σχέση σου. Όσο για σένα που η μοναξιά μονοπωλεί την ζωή σου, θα πρέπει να χαλαρώσεις λίγο και να ασχοληθείς περισσότερο με τον εαυτό σου, που τον έχεις παραμελήσει τελευταία. Η κυκλοθυμική σου διάθεση θα είναι στα φόρτε της και κάτι πρέπει να κάνεις για να την αλλάξεις.

Επαγγελματικές/Οικονομικές προβλέψεις

Η κυβερνήτης σου Αφροδίτη, σε ανάδρομη φορά από το ζώδιο του Αιγόκερου, σε βάζει σε σκέψεις και σου θέτει προκλήσεις. Έχεις την ανάγκη να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για τις αλλαγές που θέλεις να κάνεις στον επαγγελματικό σου τομέα, αλλά θα πρέπει να προετοιμαστείς κατάλληλα, γιατί θα συναντήσεις εμπόδια και καθυστερήσεις, που θα σε αγχώσουν πολύ. Ευτυχώς όμως θα έχεις τη βοήθεια των συνεργατών σου και έτσι θα τα βγάλεις πέρα και θα μπορέσεις να προωθήσεις τα σχέδιά σου, καταφέρνοντας να εδραιωθείς καλύτερα στο χώρο σου. Όσον αφορά στα οικονομικά σου, θα πρέπει να κινηθείς με μέτρο και να προσπαθήσεις να κλείσεις παλιές σου οφειλές