07/10 – 13/10

 

Γενικά

Η κυβερνήτης σας αυτήν την εβδομάδα αλλάζει ζώδιο και προσχωρεί σε αυτό του Τοξότη, φεύγοντας από τον Σκορπιό, ζώδιο στο οποίο εκδηλώνεται με αδυναμία. Έτσι, οι επικοινωνίες σας θα αναπτυχθούν, (διορθωθούν κατά κάποιον τρόπο), ενώ από τα μέσα της εβδομάδας και έπειτα, καλείστε να αποδείξετε, κυρίως στον εαυτό σας παρά σε τρίτους, πως όταν αναλαμβάνετε μια θέση, μια υπεύθυνη δραστηριότητα, ξέρετε και να την φέρνετε εις πέρας. Καθώς βέβαια ο Ήλιος μέσα από το ζώδιο σας, καθ’ όλη την εβδομάδα θα πολιορκεί με «κακές» προθέσεις την Αφροδίτη, φροντίστε ώστε να μην δώσετε το δικαίωμα, να σας προσάψουν το παραμικρό.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Οι πρώτες ημέρες της εβδομάδας, θα σας παρασύρουν κατά πάσα πιθανότητα, να κάνετε μια προσέγγιση που επιδιώκετε από καιρό, επομένως βάλτε τα πράγματα σε τάξη. Πόσο μάλλον, αν είστε δεσμευμένοι. Γιατί αν είστε ελεύθεροι, κάτι καλό μπορεί να βγει. Αν όμως όχι, με τον Ήλιο να σας πολιορκεί μέσα από την ίδια σας την θέση, μπορεί και να εκτεθείτε προ του το καταλάβετε. Έτσι όσο η εβδομάδα θα προχωράει, εστιάστε να βάλετε προτεραιότητες και μην αφήσετε τον εαυτό σας να τριγυρνά γύρω-γύρω σαν την μελισσούλα. Το Σάββατο μπορεί να σας χαλάσει πολύ τα σχέδια.

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις

Σε επαγγελματικό επίπεδο, αναζητήστε λύσεις εκεί που συνήθως δεν ψάχνετε, και ίσως διαπιστώσετε πως υπάρχουν πολλοί και διάφοροι τρόποι για να γίνει το ίδιο «πράγμα». Έτσι, από τα μέσα κυρίως της εβδομάδας, αν έχετε στρώσει σωστά από την αρχή της, ίσως το βρείτε πιο εύκολο να «επικοινωνείτε» υποθέσεις, που για κάποιον λόγο είχαν παραμείνει αδρανείς, παρά τις όποιες προσπάθειες σας.