11/11 – 17/11
Γενικά
Η αρχή της εβδομάδας, θα σας δώσει ασαφή μηνύματα. Καλό θα είναι λοιπόν, να απέχετε από πολλά. Η Τρίτη μπορεί να σας ευνοήσει ενώ οι δυο επόμενες ημέρες, δεν θα σας δώσουν εκείνο που ζητάτε, με όποιον τρόπο και αν το προσπαθήσετε. Ακόμη καλλίτερα, αν δεν το προσπαθήσετε. Η Παρασκευή μπορεί πραγματικά να σας ωφελήσει αν γνωρίζετε τι ζητάτε, αν όχι, «θα πάτε για μαλλί, όμως θα βγείτε κουρεμένοι». Προσέξτε το καθώς και η πανσέληνος της Κυριακής, είναι το ίδιο ικανή να σας ωφελήσει, όπως και να σας «κάτσει στον σβέρκο». Κάντε τις επιλογές σας, με ξεκάθαρη σκέψη.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα ερωτικά σας βάλλονται λίγο, καθώς η εβδομάδα ξεκινάει με την Σελήνη στο ζώδιο σας αλλά με πολλές δύσκολες τοποθετήσεις πλανητών παράλληλα, επάνω στον χάρτη. Έτσι, η πρόθεση από μέρους σας θα υπάρχει, μπορεί να απουσιάζουν όμως οι κατάλληλες συνθήκες. Αποφύγετε δε νέους έρωτες κατά την Τετάρτη και την Πέμπτη, ενώ η Παρασκευή μπορεί να σας αλλάξει εντελώς, αρκεί να έχετε τα πόδια σας γερά «βιδωμένα» στη γη. Η πανσέληνος επίσης της Κυριακής, είναι κάπως επίφοβη, και καλό θα είναι να μην την εμπιστευτείτε απόλυτα.

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, η Δευτέρα είναι για να περάσει, ενώ η Τρίτη ίσως και να είναι η καλύτερη ημέρα της εβδομάδας. Το μέσον εκδηλώνεται κάπως πτωτικά, ενώ όσο η εβδομάδα προχωράει, θα διαπιστώσετε πως μόνο «σοβαρές προτάσεις», μπορούν να έχουν ανάλογη αντιμετώπιση όσο και προοπτική. Έτσι, η Παρασκευή θα σας δείξει τα δόντια της «για καλό και για κακό», ενώ η Κυριακή, είναι μια ημέρα χωρίς δικλείδες ασφαλείας…