13/1 -19/1

Γενικά

Είναι πολύ πιθανόν, αυτήν την εβδομάδα να νιώσεις έντονα την ανάγκη να προβάλεις περισσότερο τον εαυτό σου και να ασχοληθείς με την βελτίωση της εμφάνισής σου, αλλά και να προσπαθήσεις να βελτιώσεις την οικογενειακή σου ατμόσφαιρα. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να ακολουθήσεις τη διάθεσή σου για προβολή, καθώς η ανάδρομη κίνηση της Αφροδίτης στον Αιγόκερω σε προτρέπει να ακολουθήσεις μία πιο χαμηλών τόνων έκφραση, ανεξάρτητα από τις διεκδικητικές πρακτικές, στις οποίες θα θελήσεις να προχωρήσεις. Απόβαλε τους ενδόμυχους φόβους σου, απόφυγε τις υπερβολές και βελτίωσε τις επαφές με τους φίλους και τους συγγενείς σου. Είναι ό,τι καλύτερο έχεις να κάνεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο Άρης, που εξακολουθεί να κινείται στο Ζυγό, ευνοεί κοινωνικές συναναστροφές και νέες γνωριμίες. Ο τομέας των αισθηματικών σου θα κινηθεί σε καλό επίπεδο, καθώς τα άστρα προβλέπουν για εσένα που έχεις μόνιμο δεσμό ότι θα αρχίσεις να βάζεις κοινούς στόχους με τον σύντροφό σου, κάνοντας σχέδια συγκατοίκησης, αφού τώρα πια νιώθεις σιγουριά και ασφάλεια για τα συναισθήματα του. Εσύ που είσαι μόνος και αναζητάς έναν ερωτικό σύντροφο, θα νιώσεις έντονη έλξη για ανθρώπους που είναι τολμηροί και τους αρέσει να ρισκάρουν στη ζωή τους. Θα πρέπει να είσαι καλά προετοιμασμένος όμως, γιατί θα συναντήσεις αντίξοες καταστάσεις και θα είναι δύσκολο να δημιουργήσεις κάτι καινούργιο άμεσα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Για σένα που ανήκεις στους Ιχθείς, η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί μεσοβδόμαδα στον Καρκίνο, θα προκαλέσει μικροεμπόδια και εντάσεις με συνεργάτες και υψηλά υφιστάμενα πρόσωπα. Μάθε να αξιοποιείς τις ικανότητές σου, για να μπορέσεις να κάνεις σημαντικά βήματα στη ζωή σου και να πετύχεις τους υψηλούς στόχους που έχεις βάλει. Μην αγνοήσεις τις όποιες ευκαιρίες παρουσιαστούν, γιατί αν τις εκμεταλλευτείς σωστά, θα καταφέρεις να επεκταθείς στο χώρο σου και να εδραιωθείς καλύτερα. Πρόσεξε όμως μην ασκήσεις πίεση στους συνεργάτες σου, γιατί θα έχεις εντάσεις και προστριβές μαζί τους. Στα οικονομικά σου θα εμφανιστούν έκτακτα έξοδα και θα πρέπει να χειριστείς με σύνεση τα χρήματα σου, για να μπορέσεις να τα βγάλεις πέρα.