20-01-14 – 26-01-14

Αυτήν την εβδομάδα θα εμφανιστούν δυσκολίες και εμπόδια στη διεκπεραίωση των υποθέσεών σου, αγαπητέ Ιχθύ, κάτι που θα σε κάνει είτε να παλέψεις περισσότερο, είτε να εγκαταλείψεις τις προσπάθειες σου. Προτίμησε την πρώτη εκδοχή, γιατί καθώς οι μέρες θα περνούν, η παραγωγικότητά σου θα αυξηθεί και θα δεις τους κόπους σου να ανταμείβονται σιγά-σιγά. Κάποιες συνεργασίες που έχεις κάνει τον τελευταίο καιρό, θα σου αποδώσουν τα μέγιστα, φέρνοντάς σου αλλεπάλληλες επιτυχίες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Οι δεσμευμένοι Ιχθείς, κάνετε ό,τι καλύτερο μπορείτε, για να έρθετε κοντά στον σύντροφό σας και μην αφήνετε οικογενειακά σας πρόσωπα να παίρνουν θέσεις στην δική σας σχέση. Όσο για σένα, που ακόμη αναζητάς το κατάλληλο ταίρι, να θυμάσαι πως οι σπασμωδικές κινήσεις συνήθως σου δημιουργούν προβλήματα, γι’ αυτό απόφυγέ τες και φανέρωσε τον πραγματικό σου εαυτό, που σίγουρα, αυτό το διάστημα είναι αξιολάτρευτος.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Φίλε Ιχθύ, οι οιωνοί για να ξεκινήσεις κάτι νέο, που έχεις κατά νου στον επαγγελματικό σου τομέα, είναι θετικοί, αρκεί μόνο να παραμείνεις ρεαλιστής και δίκαιος και να μην ενεργήσεις με γνώμονα μόνο το δικό σου συμφέρον. Μην επιτρέπεις σε κανέναν και σε τίποτα να σε αποδυναμώνει ή να σπέρνει μέσα σου αμφιβολίες και παράλογες έννοιες. Στα οικονομικά σου, πρέπει να είσαι προσεχτικός στα έξοδα που θα κάνεις.