07/10 – 13/10

Γενικά

Οι πρώτες ημέρες θα κυλήσουν κάπως ήσυχα, ενώ από την Τετάρτη η Σελήνη και η Αφροδίτη από την επομένη, θα σας δώσουν λόγο να δραστηριοποιηθείτε. Αναζητήστε νέους στόχους, καθώς θα σας παροτρύνουν να σκεφτείτε σοβαρά εφεξής, τα της ζωής σας, σε κάθε τομέα. Και από άποψη σταδιοδρομίας συγκεκριμένα, μιας και νέες ευκαιρίες ανοίγονται για το μέλλον σας. Αν αποδειχθείτε συνεπείς και συγκροτημένοι, από τα μέσα και έπειτα, πληθώρα γεγονότων, θα σας κάνει να σκεφτείτε το τώρα, το πριν, το μετά, με παράλληλη ικανότητα να δράσετε προς την κατεύθυνση που σας ενδιαφέρει. Οργανώστε την ζωή σας με τάξη!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Οι πρώτες ημέρες θα σας ενεργοποιήσουν σε ερωτικό επίπεδο, κυρίως τους ελεύθερους, όμως και οι δεσμευμένοι, καλείστε πλέον να δείτε αλήθειες γύρω από την σχέση σας, και να ελιχθείτε αναλόγως. Τα καλύτερα έρχονται, όμως φορές χρειάζεται να διαχωρίσετε την θέση σας, και να απαιτήσετε, να μην σας παρεξηγούν. Πόσο μάλλον, ο σύντροφος σας. Από τα μέσα και έπειτα, ο Ήλιος θα επανεξετάσει την στάση σας ως παιδιά του πλανήτη Ποσειδώνα, και όσο περισσότερο συνεπείς σας βρει, τόσο καλύτερα μηνύματα με το όνομα σας, θα στείλει στην αγάπη.

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις

Επαγγελματικά μυστικά θα σας απασχολήσουν αυτήν την εβδομάδα, και καλά θα κάνετε να μείνετε αμέτοχοι από μηχανορραφίες που άλλοι σκάρωσαν προς δικός τους όφελος. Εστιάστε στις αλλαγές που έρχονται στην ζωή σας, και μην τοποθετείτε τον εαυτό σας σε θέσεις που δεν του αναλογούν. Η είσοδος της Αφροδίτης στον δέκατο γενέθλιο οίκο σας, σας προσφέρει ευκαιρίες εξέλιξης. Μην τις χάσετε για κανέναν λόγο. Τώρα, ήρθε η δική σας σειρά!