21/10 – 27/10
Γενικά
Η εβδομάδα θα ξεκινήσει λίγο έντονα, όμως από την Τρίτη που ο Ερμής γυρνά σε ανάδρομη πορεία μέσα στο ζώδιο του Σκορπιού, εξετάστε που ακριβώς έχουν συμβεί σφάλματα, και από τα μέσα της εβδομάδας, ξεκινήστε να τα διορθώνετε. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του φιλικού για εσάς Σκορπιού από την Τετάρτη, θα σας διευρύνει τους συναισθηματικούς σας ορίζοντες, και επίσης, θα σας μαρτυρήσει μυστικά που περιμένετε να μάθετε από καιρό. Έτσι κατά τα τέλη της εβδομάδας, εστιάστε κυρίως να αποφύγετε αναποδιές που θα ενοχλήσουν τυχόν την ομαλή ροή της καθημερινότητας σας, και δώστε ιδιαίτερη σημασία στην Κυριακή. Μπορεί να είναι επίσης έντονη.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι πρώτες ημέρες θα σας αναστατώσουν, καθώς και από την Τρίτη που ο Ερμής γυρνά ανάδρομος, τα πράγματα θα εκδηλώσουν μια παραδοξότητα «παραπάνω» ως προς εσάς. Αν όμως εστιάσετε κυρίως εκεί που εμπιστεύεστε, και αυτό είναι το μέσα σας, μετά την Τετάρτη που ο Ήλιος θα περάσει στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Σκορπιού, οι ελεύθεροι ετοιμαστείτε για επανενώσεις. Ενώ οι δεσμευμένοι, φροντίστε περισσότερο θα λέγαμε, -καθώς θα κρατήσει σχεδόν ένα μήνα-, να μην κάνετε κινήσεις που μπορεί να σας εκθέσουν. Εσάς ή την σχέση σας.

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο η αναδρομή του Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού, μπορεί να σας φέρει αντιμέτωπους με οικονομικά ζητήματα που δεν έχετε επιλύσει. Καθώς όμως έχετε κρυφούς συμμάχους μέσα στον χάρτη, κρατήστε μυστικά τα χαρτιά σας, καθώς δεν αποκλείεται να ανακαλύψετε τρόπους, να βγείτε κερδισμένοι, εκεί που σας θεώρησαν ηττημένους. Ο Ήλιος θα σας υποστηρίξει επίσης, επομένως μην βιαστείτε να κρίνετε κανένα «παιχνίδι» πριν λήξει πραγματικά…