11/11 – 17/11
Γενικά
Η αρχή της εβδομάδας, θα σας παρουσιάσει μια κάπως έντονη εικόνα, και μια αίσθηση γλυκιάς εξάντλησης, δεν αποκλείεται να εκδηλωθεί. Η ευθυδρόμηση του Ερμή παράλληλα, σε γενικές γραμμές θα σας ωφελήσει όμως μην τον εμπιστευτείτε, κατά την Τετάρτη και την Πέμπτη. Επίσης η Παρασκευή μπορεί να σας «εγκλωβίσει» με τρόπους που δεν εγκρίνετε. Ενώ το Σαββατοκύριακο, θα σας δώσει το δικαίωμα να δείτε ξεκάθαρα καταστάσεις, και να κόψετε «γόρδιους δεσμούς», αν διαπιστωθεί από μέρους σας, το μηδενικό πλέον όφελος της ύπαρξης τέτοιων καταστάσεων. Είτε πρόκειται για συναναστροφές είτε για κάτι περισσότερο αόριστο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα ερωτικά σας αυτήν την εβδομάδα, θα σας αναστατώσουν καθώς ίσως αντιληφθείτε άλλα, από εκείνα που είχατε υποθέσει. Αλήθεια είναι, πως η ανάδρομη πορεία του Ερμή έως την Δευτέρα, έχει μεγάλο μερίδιο ευθύνης σε αυτό. Έτσι, εστιάστε πλέον να αναγνωρίστε τι πρέπει να μείνει και τι πρέπει να φύγει, και από την Τετάρτη κι έπειτα, κάντε ξεκαθαρίσματα. Προσέξτε όμως να μην τυχόν πληγωθείτε περισσότερο εσείς, παρά οι «φταίχτες»…Η πανσέληνος της Κυριακής, θα σας δώσει επίσης το δικαίωμα να πάτε παρακάτω, αυτή την φορά δίπλα-δίπλα και όχι εναντίον, οπότε αξιοποιήστε την. Αν και τα αποτελέσματα της μπορεί να μην είναι άμεσα.

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, ήδη από την Τρίτη, ξανακυττάξτε τις υποθέσεις σας με άλλο «μάτι». Δεν αποκλείεται να κρίνετε πως επιβάλλονται επιδιορθώσεις ή αλλαγές. Προσέξτε παράλληλα την Τετάρτη όσο και την Πέμπτη, καθώς μπορεί να σας φέρουν τα πάνω, κάτω. Προς το Σαββατοκύριακο επαναξιολογήστε κάθε τι. Ενώ η πανσέληνος της Κυριακής, θα θελήσει πολύ να μάθει τους σκοπούς σας. Είστε έτοιμοι;