18/11 – 24/11
Γενικά
Η αρχή της εβδομάδας, θα σας φανεί κάπως ενοχλητική, καθώς οι πρώτες ημέρες, θα σας «στριμώξουν» κατά μια έννοια, ακόμη και για να δείτε πράγματα με το ζόρι. Έχοντας μάλιστα ξεκινήσει η εβδομάδα με τις επιρροές μιας πανσελήνου, ας φροντίσετε να μάθετε περισσότερο, παρά να αντιδράσετε απλώς. Κατά τα μέσα της, εστιάστε να αναγνωρίσετε τους καλύτερους τρόπους για να επικοινωνήσετε τα ζητήματα που σας αφορούν, και μην το αφήσετε στην τύχη σε καμιά περίπτωση. Έτσι, από την  Παρασκευή που ο Ήλιος περνάει στον Τοξότη, με τον Δία μέσα στο ζώδιο σας, μια αλλαγή μπορεί να αρχίσει να αχνοφαίνεται στον ορίζοντα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα ερωτικά όλων αυτήν την εβδομάδα θα υποστούν ξεκαθαρίσματα, και ειδικά εσείς, δεν γίνεται να διαφέρετε. Όμως η πραγματικότητα δεν είναι κάτι που πρέπει να αντιπαλέψετε, παρά μόνον οι εσφαλμένες εντυπώσεις που δημιουργούνται γύρω από αυτήν. Έτσι, κατά τα μέσα, προσπαθήστε να καταλάβετε τα σωστά πράγματα, και μην χάσετε ευκαιρίες, επειδή δήθεν, φαινόντουσαν αλλιώς. Η είσοδος του Ήλιου στον Τοξότη κατά τα τέλη της, θα σας ανοίξει κυρίως την διάθεση, κι αν έχετε «εκκρεμότητες», σιγά-σιγά, φροντίστε να τις ξεμπερδεύετε, να ησυχάζει η καρδούλα σας.

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, συγκρατήστε ημέρες όπως η Δευτέρα και η Τρίτη, καθώς επιπόλαιες ή βιαστικές κινήσεις, μπορεί να σας κοστίσουν, σε οικονομικό ή άλλο επίπεδο. Όσο οι ημέρες περνάνε, αφήστε τους συνεργάτες να δείξουν αποτελέσματα, όμως μην επέμβετε κατασταλτικά, καθώς δεν αποκλείεται, να υπάρξουν προστριβές. Από το τέλος της εβδομάδας, ετοιμαστείτε για αλλαγές, που τουλάχιστον για τον πρώτο καιρό, μπορεί και να σας ξεβολέψουν.