6/1-12/1

Γενικά Οι επαγγελματικές και οικογενειακές σου συνθήκες έχουν όλες τις προοπτικές της βελτίωσης αυτήν την εβδομάδα για το ζώδιο σου. Τα γεγονότα που θα μεσολαβήσουν σε βοηθούν να αξιοποιήσεις τα ταλέντα και τα μέσα που διαθέτεις. Θα σου γίνουν προτάσεις ή θα κουβεντιάσεις πολλά, γι’ αυτά που σε αφορούν. Σκέψου όμως καλά, όσον αφορά στα επαγγελματικά σου συμφέροντα και την κατάσταση στην προσωπική σου ζωή και μην παίρνεις τελεσίδικες αποφάσεις, αν δεν είσαι βέβαιος και για την παραμικρή λεπτομέρεια.

Αισθηματικές προβλέψεις Το πλανητικό σκηνικό της εβδομάδας θα επηρεάσει έντονα την αισθηματική σου ζωή. Πρόσεξε πολύ πως συμπεριφέρεσαι στον σύντροφό σου και μην φέρνεις στην επιφάνεια προβλήματα, που υποτίθεται ότι έχετε λύσει. Να είσαι εκδηλωτικός και να εκφράζεις με ένταση όλα τα καλά σου συναισθήματα, γιατί οι καιροί είναι δύσκολοι και όλοι έχουμε ανάγκη να νιώθουμε πως μας αγαπούν. Το ίδιο και ο άνθρωπός σου! Όσο για σένα που κοιμάσαι μόνος σου τα βράδια, πρέπει να ξεκολλήσεις μια και καλή από το παρελθόν σου, για να ‘‘κυνηγήσεις’’ αποτελεσματικά το μέλλον σου.

Επαγγελματικές/Οικονομικές προβλέψεις Βρίσκεσαι σε ένα μεταβατικό στάδιο στον επαγγελματικό σου τομέα, όπου σύντομα θα έρθουν μεγάλες αλλαγές στη ζωή σου. Προετοιμάσου κατάλληλα, γιατί οι ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν θα είναι αξιόλογες και θα πρέπει να τις εκμεταλλευτείς σωστά, αν θέλεις να έχεις μια ανοδική επαγγελματική σταδιοδρομία με μακροχρόνια οφέλη. Πριν κάνεις όμως οποιαδήποτε κίνηση, καλό θα είναι να συμβουλευτείς πρώτα πιο έμπειρους ανθρώπους από εσένα, ώστε η επιτυχία σου να είναι εξασφαλισμένη. Στα οικονομικά σου θα πρέπει να είσαι προσεκτικός και να περιοριστείς στα απολύτως απαραίτητα. Δεν είναι καιρός για σπατάλες και επενδύσεις.