13/1 – 19/1 Γενικά

Αυτήν την εβδομάδα θα δημιουργηθούν αρκετές εντάσεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και θα νιώσεις ότι κάτι δεν πάει καλά με τον ίδιο σου τον εαυτό. Με τις επιρροές που θα δεχτείς από την Πανσέληνο, που θα λάβει χώρα στο ζώδιο σου στις 16, το «εγώ» σου θα βάλλεται από παντού και, καλώς ή κακώς, η λύση θα είναι να αποφύγεις να βάλεις ανάμεσα σε εσένα και τους άλλους την υπερηφάνεια σου. Οι πλανήτες θα απαιτήσουν από εσένα το μάξιμουμ της ευελιξίας σου, προκειμένου να αποφύγεις τις αντιξοότητες και, γιατί όχι, να βγεις κερδισμένος από αυτές τις διαδικασίες. Μία άλλη αξιόλογη αντίπαλος, που θα δρα ενάντια στις επιθυμίες και τους στόχους σου, θα είναι και η Αφροδίτη, η οποία κινούμενη σε ανάδρομη πορεία, θα προσθέσει τα δικά της λιθαράκια στο τείχος της προβληματικής επικοινωνίας σου με τους άλλους. Κάνε υπομονή!

Αισθηματικές προβλέψεις

Η εβδομάδα αυτή δημιουργεί κλίμα εντάσεων και διαφωνιών με το ταίρι σου. Αν διατηρείς μία μακροχρόνια σχέση, θα πρέπει να λύσεις παρεξηγήσεις ή παρανοήσεις που έχουν συμβεί με τον σύντροφό σου και να βρεις την χρυσή τομή στην επικοινωνία σας, προκειμένου να υπάρξει συνέχεια μεταξύ σας. Το ταίρι σου δείχνει πολύ κουρασμένο ψυχολογικά από τις συνεχείς συγκρούσεις που γίνονται και, όσο και αν προσπαθεί να σε πλησιάσει, εσύ του φέρεσαι εγωιστικά. Άλλαξε στάση! Εσύ που διανύεις ερωτικές μοναξιές, καλό είναι αυτές τις ημέρες να χαλαρώσεις και να επικεντρωθείς στις αυστηρά προσωπικές σου ανάγκες. Βρες χρόνο να ξεκουραστείς, γιατί η σωματική σου υγεία πολύ γρήγορα θα σε προδώσει, και αν σου μείνει ελεύθερος χρόνος, αναζήτησε τον έρωτα.

Επαγγελματικές/Οικονομικές προβλέψεις

Μπερδέματα, έντονες συζητήσεις και ανακατωσούρα όσον αφορά στις σχέσεις με τους συνεργάτες σου θα χαλάσουν την διάθεση σου την εβδομάδα αυτή. Διώξε από τη ζωή σου οτιδήποτε είναι άχρηστο, πίστεψε στον εαυτό σου και στις δυνατότητές σου και χάραξε μια καινούργια πορεία, που θα σε οδηγήσει στην επιτυχία που αναζητάς. Ξεδίπλωσε τα ταλέντα και τις ικανότητές σου στη δουλειά σου και εκμεταλλεύσου τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν, για να βελτιώσεις ή να αλλάξεις κάποια πράγματα που θέλεις πάρα πολύ και μέχρι στιγμής δεν μπορούσες. Μην διστάσεις να προχωρήσεις, αν συναντήσεις εμπόδια και ανατροπές στα σχέδια σου, γιατί όλα είναι μέσα στο πρόγραμμα.