07/10 – 13/10

Γενικά

Αποφύγετε τις υπερβολικές συμπεριφορές αυτήν την εβδομάδα, και κυρίως προσπαθήστε να μην εκδηλώσετε εύθραυστες τάσεις. Δεν είστε δα και τόσο αδύναμοι. Αντιθέτως αν πάρετε σοβαρά κάποιες υποθέσεις που σας απασχολούν, από την Τρίτη (αμφιλεγόμενη όπως και η Πέμπτη) και έως την Παρασκευή, πολλές και διάφορες όψεις θα σας υποστηρίξουν, και δεν είναι παρά στο χέρι σας να επιφέρετε αποτελέσματα. Προς το τέλος της εβδομάδας, ανακατέψτε τα γεγονότα λίγο μέσα στο «κεφάλι» σας, και διαπιστώστε τα υπέρ και τα κατά των επιλογών σας. προσέξτε δε, λίγο την Τρίτη, καθώς μπορεί να χρειαστεί, να κάνετε μια βαθιά βουτιά μέσα σας.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η αγάπη δεν κυττάει από ημέρες, καθώς όμως ως άνθρωποι αδυνατείτε -όπως όλοι μας εξάλλου-, να προβλέψετε γεγονότα, καλό θα είναι Δευτέρα και Τρίτη να μην προκαλέσετε την τύχη σας. Αφήστε τα γεγονότα να μιλήσουν για εσάς, πόσο μάλλον ανθρώπους του κοντινού σας περιβάλλοντος, οι οποίοι είναι περισσότερο από ικανοί, να σας στολίσουν με χίλια «στολίδια». Κατά τα μέσα της εβδομάδας ευνοείστε περισσότερο, επομένως προσπαθήστε. Ενώ ιδιαιτέρως οι δεσμευμένοι, δώστε λίγο βάση παραπάνω στις τελευταίες ημέρες, μήπως εκτονώσουν εντάσεις των πρώτων ημερών.

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις

Η αρχή ίσως εκδηλωθεί κάπως περισσότερο κοπιαστική, ενώ η Τρίτη και η Πέμπτη, μπορεί να προκαλέσουν οικονομικές απώλειες ή εμπόδια. Από την Τετάρτη, καταστρώστε εκ νέου σχέδια και προγράμματα, και βάλτε κάτω τους συναδέλφους σας να τα βάλετε σε τάξη. Όσο οι ημέρες θα περνούν, κατανοήστε κανόνες και κινηθείτε κυρίως με βάση αυτούς, καθώς μπορεί είτε να σας δημιουργήσουν εμπόδια, είτε να σας προσφέρουν λύσεις, αν τους έχετε με το «μέρος» σας. –