6/1-12/1

Γενικά Παρά τις αποφάσεις σου για εσωτερικές αλλαγές και τη σκληρότητα με την οποία αντιμετωπίζεις τον εαυτό σου, ψυχολογικά αυτήν την εβδομάδα βρίσκεσαι πάλι σε μια χαώδη κατάσταση. Υπαίτιος βέβαια δεν είσαι μόνο εσύ, αλλά και οι πλανήτες που θα φέρουν τα πάνω κάτω στην καθημερινότητα και στην ψυχή σου. Με τον Ερμή να εξακολουθεί να κινείται στον Αιγόκερω μέχρι το βράδυ του Σαββάτου, τα πράγματα δεν φαίνεται να καλυτερεύουν ιδιαίτερα, αλλά όχι όμως και να επιδεινώνονται. Υπερασπίσου τα συμφέροντά σου στην εργασία και στα οικονομικά και απόφυγε τις ακραίες καταστάσεις.

Αισθηματικές προβλέψεις Αν στη σχέση σου αντιμετώπιζες προβλήματα, να ξέρεις πως αυτή την εβδομάδα ένα κεφάλαιο ετοιμάζεται να κλείσει στην αισθηματική σου ζωή και ένα καινούργιο να ανοίξει. Έχεις πάρει ήδη τις αποφάσεις σου και βάζεις τέλος σε μια σχέση, που σε έχει κουράσει το τελευταίο καιρό. Δεν πρέπει να νιώθεις θλίψη και απογοήτευση, γιατί θα δεις σύντομα ότι είχες δίκιο και έπρεπε να το κάνεις. Στους ελεύθερους του ζωδίου θα παρουσιαστούν δελεαστικές ευκαιρίες με καλές προοπτικές για το μέλλον, γι’ αυτό φροντίστε να τις εκμεταλλευτείτε όσο το δυνατόν καλύτερα.

 

Επαγγελματικές/Οικονομικές προβλέψεις Στα επαγγελματικά σου μην προτρέχεις και προτού αντιδράσεις αρνητικά, βεβαιώσου ότι έχεις καταλάβει καλά τις προθέσεις των συναδέλφων σου. Με το να συνεργαστείς μαζί τους και όχι να τους κατηγορείς, έχεις περισσότερες πιθανότητες να πετύχεις τους στόχους σου. Στα οικονομικά σου, μην ανοίγεσαι πολύ, γιατί θα σε απασχολήσουν χρέη του παρελθόντος και θα πρέπει να τα καλύψεις άμεσα. Μην τα αναβάλλεις για αργότερα, γιατί θα αυξηθούν περισσότερο. Αν χειριστείς με σύνεση και πειθαρχία τα χρήματά σου, δεν θα αντιμετωπίσεις προβλήματα.