07/10 – 13/10

 

Γενικά

Η εβδομάδα ξεκινά με την είσοδο της Αφροδίτης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Τοξότη, και καλό θα είναι να αξιοποιήστε κάθε καλή πρόταση που θα σας γίνει. Έτσι, προς τα μέσα, να βρεθείτε πρωτοπόροι για τους άλλους, κυρίως όμως έτοιμοι οι ίδιοι για ευχάριστες αλλαγές που μπορεί να επέλθουν στην καθημερινότητα σας. κατά τα μέσα αξιοποιήστε την συμβολή της Σελήνης μέσα από το ίδιο ζώδιο, όμως κατά το τέλος, εκτελέστε το πρόγραμμα σας με προσοχή, αποδεικνύοντας, πως ξέρετε και να φρενάρετε, όταν τυχόν χρειαστεί.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η εβδομάδα θα διορθώσει κατά πολύ τα ερωτικά σας, επομένως ήδη από τις πρώτες ημέρες, επιδείξτε την απαραίτητη υπευθυνότητα, ώστε να χτίσετε, όχι να γκρεμίσετε ευκαιρίες. Ειδικά οι ελεύθεροι. Κατά τα μέσα ίσως γύρω στην Πέμπτη, εκδηλώστε την αγάπη σας ανοιχτά, και περιμένετε μια θετική ανταπόκριση, ενώ από την Παρασκευή, δοκιμάστε τόσο τον εαυτό σας όσο και την σχέση σας, (οι δεσμευμένοι) ώστε να διαπιστώσετε, πόσο πολύ σημασία έχουν για εσάς, (ή τον σύντροφο) σας, προοπτικές που σας ανοίγονται για περισσότερη δέσμευση.

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις

Σε επαγγελματικό επίπεδο, μην αναρωτηθείτε αν είναι η κατάλληλη ώρα να κάνετε κάποιες κινήσεις. Η είσοδος της Αφροδίτης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Τοξότη, γνέφει θετικά. Αν έχετε την οργάνωση αλλά και τους κατάλληλους συνεργάτες, ώστε να σας υποστηρίξουν, αυτή η εβδομάδα θα σας επιτρέψει τόσο να δείτε, όσο και να προσεγγίσετε νέα σχέδια. Από τα μέσα λοιπόν οργανωθείτε κάπως πιο συγκροτημένα, και προς το τέλος, από Παρασκευή ίσως Σάββατο, βάλτε μπροστά να επιτύχετε αυτά που έχετε κατά νου. Τα αποτελέσματα θα σας εκπλήξουν ευχάριστα!